Β. Γεωργούλης: Εφόσον ο Πρωθυπουργός αγαπάει τόσο πολύ την Κάλυμνο να δει και ένα άλλο μεγάλο έργο διακαή πόθο των κατοίκων…

10
958
Α. Τσίπρας και Β. Γεωργούλης στις μαθητικές καταλήψεις
Ο κος πρωθυπουργός επισκέφθηκε εχθές την Κάλυμνο στα πλαίσια των εγκαινίων την Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού και φυσικά παραμονή του εορτασμού του πολιούχου του ναυτικού και των θαλασσών μας Αγίου Νικολάου!
Όντως είναι μεγάλη τιμή για έναν τρόπο να τον επισκέπτεται ενας πρωθυπουργός τόσο τακτικά και ειδικά είναι ακόμα πιο σημαντικό το ότι έκανε πράξη την υπόσχεση του για την δημιουργία της Ακαδημίας σε αυτό το σημαντικό γεωπολιτικά νησί εν μέσω συνεχόμενων τουρκικών προκλήσεων. Επίσης θα ήθελα συγχαρώ τον κόσμο της Καλύμνου γιατί διαχρονικά έχουν αποδείξει οτι όταν βάλουν σκοπό να φτιάξουν κάτι ενώνονται και το πετυχαίνουν οσο δύσκολο και αν ειναι( 5/42 ΣΕ, Αεροδρόμιο, Ακαδημία). Ένας κόσμος σκληρός, λόγο της πέτρας που υπάρχει στο νησί, αγνός λόγο του μεγέθους του νησιού και των παραδόσεων αυτού και εργατικός μιας και η θάλασσα που ειναι το μεράκι τους δεν δίνει περιθώρια για τεμπελιά και ξεκούραση.
Μέχρι εδώ όλα καλά, άγια και αγγελικά πλασμένα. Τα ερωτήματα που θα ήθελα εγω λοιπών να θέσω με τη σειρά μου σε αυτή την επίσκεψη είναι τα εξής αν και μεσω δημοσιεύσεων εχω πάρει απαντήσεις.
Πρώτον γιατί η Κάλυμνος πάντα κύριοι της κυβέρνησης και όχι η Κως, η Λέρος η Πάτμος! Ειδικά η Λέρος ως αριστερή κυβέρνηση θα έπρεπε να τιμηθεί ιδιαίτερα μιας και ειναι τόπος μνήμης για την αριστερά με το Παρθενι όπου πέρασαν μεγάλα ονόματα των τεχνών εξόριστοι τα μαύρα χρόνια της δεξιάς!
Δεύτερον γιατί εγκαινιάζετε ενα έργο σημαντικό τη στιγμή που αρκετοί κάτοικοι μην πω οι περισσότεροι της Κω και της Λέσβου ακόμα περιμένουν τις αποζημιώσεις απο τους σεισμούς. Μέρη τα οποία θα έπρεπε μα παραβρεθεί άμεσα!
Τρίτον (ρητορικό ερώτημα) γιατί όλο αυτό γίνετε παραμονές εκλογών και δημιουργείται η εντύπωση «προτίμησης ψηφοφόρων»! Απο τη μεριά μου ήθελα να προτρεψω την κυβέρνηση εφόσον αγαπάει τοσο πολύ λοιπών την Κάλυμνο να σκεφθεί και ένα άλλο μεγάλο έργο διακαή πόθο των κατοίκων Καλύμνου και Λέρου και να ξεκινήσει την υλοποίηση του. Μιλάω για την Γέφυρα Λέρου- Καλύμνου που θα ένωνε τα δυο αυτά νησιά καθαρά προς όφελος και των δύο νησιών κατι που θα «κόψει» και πολλές ορέξεις των απέναντι σχετικά με διεκδικήσεις στα Δωδεκάνησα!
Σας ευχαριστώ
Βασίλης Γεωργούλης

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η μόνη απάντηση Βασίλη μου στις ερωτήσεις είναι γιατί τα δάση της Καλύμνου απαιτούν συντήρηση και εσυ ως κηπουρός μπορείς να επιληφθείς.

  2. …προέχει η γέφυρα που συνδέει την Κω με την Κάλυμνο!!😉
    Ήταν και το όνειρο του αείμνηστου ‘Αρχηγού’…😉

  3. Το γράμμα σας είναι καταπληκτικό. Και οι προτάσεις επίσης. Έχετε προσφέρει πάρα πολλά στην Κω Ιδιαίτερα όταν φτιάξατε τον κήπο του Νοσοκομείου μας δωρεάν. Πιστεύω ότι τώρα με την απλή αναλογική να δώσετε υποψηφιότητα Δημαρχου της αγαπημένης σας Κω. Σας έχουμε ανάγκη και σας πιστεύουμε. όλη η οικογένεια μου θα είναι μαζί σας.

  4. Η γέφυρα να είναι φαρδιά και διπλής κατεύθυνσης για να μπορούμε να πηγαινοερχόμαστε γρήγορα στη Λέρο.

  5. Ως αρχιτέκτονας έχω να επισημάνω τις πολλές τεχνικές δυσκολίες της συγκεκριμένης γέφυρας (Καλύμνου-Λέρου). Προσωπικά μια υπόγεια σύζευξη θα ήταν η καλύτερη και ασφαλέστερη λύση.

  6. Πολλά πραγματα που μας έλεγες Βασίλη συμβαίνουν τωρα.Δεν ακουμε τους προφητες μας όπως λεει και ο Bob Marley. Σε εχουμε ανάγκη. Ευχομαστε να ξαναγυρίσεις στο νησί μας

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.