«ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ»: Μεταλλάσσουν τα θρησκευτικά καταργούν τα Λατινικά

157
2146

 

            «ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ» : ΜΕΤΑΛΛΑΣΟΥΝ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ

 

 • Αντισυνταγματικός από το ΣτΕ ο πολυθρησκευτικός χαρακτήρας των νέων Προγραμμάτων Θρησκευτικών. Τι πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς
 • Υπάρχει ισονομία για τους Έλληνες πολίτες;

 

Αφού, η παρούσα κυβέρνηση δια των πεφωτισμένων αναθεωρητών της, στράφηκε κατά της Αντιγόνης του Σοφοκλή, του Επιταφίου του Περικλή (Θουκυδίδης), περιόρισε το νεοελληνικό μάθημα της Λογοτεχνίας και το εύρος των Αρχαίων Ελληνικών όταν, σε όλο και περισσότερες χώρες αυτά διδάσκονται και μάλιστα από το Δημοτικό, επιχειρεί, τώρα, να ξηλώσει και τα Λατινικά, όπως σταδιακά και τα Αρχαία, εξυπηρετώντας αριστερίστικες «διαφωτιστικές»  ιδεολογίες και μικροκομματικές σκοπιμότητες, στερώντας από τους μαθητές τον ανεκτίμητο πλούτο του πολιτισμού, των κειμένων και της τέχνης (ελληνορωμαϊκός πολιτισμός) αλλά και την ποικιλία των προσωπικοτήτων  των δύο Λαών, Ελλήνων και Λατίνων και όσων επηρεάστηκαν από αυτούς. «Όντως, νεόκοπες θεωρίες του «πολιτικά ορθού», που «γνωρίζουν» μόνο οι θεωρούμενοι πεφωτισμένοι αναθεωρητές της ιστορίας, όχι από σοβαρή έρευνα αλλά από πολιτικές ιδεολογίες» (εφ. «Χριστιανική Α. Κουρταλίδης).

Βλέπουμε, όμως, και στο θέμα των νέων Προγραμμάτων Σπουδών για τα Θρησκευτικά ότι, παρά τις ιστορικές αποφάσεις 660/2018 και 926/2018 της ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) με τις οποίες διεγνώσθη ως αντισυνταγματικός ο πολυθρησκευτικός χαρακτήρας των νέων Προγραμμάτων, τα οποία ασκούν ομαδικό προσηλυτισμό  σε άλλες θρησκείες και στην αθεΐα, το Υπουργείο Παιδείας προέβη σε ένα απροκάλυπτο πραξικόπημα κατά της διάκρισης των εξουσιών, δεικνύοντας προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν προτίθεται να εφαρμόσει αυτές τις αποφάσεις. Ας μας πουν οι, τυρβάζοντες περί δικαιοσύνης και ισονομίας κυβερνώντες, πού είναι αληθινά η ισονομία για τους Έλληνες πολίτες; Eσείς οι ίδιοι δεν ψηφίσατε το Νόμο για τη θρησκευτική αγωγή των αλλοθρήσκων και ετεροθρήσκων που, πολύ σωστά, τους δίνει τη δυνατότητα να διδάσκονται από το Κοράνιο τα παιδιά των Ελλήνων Μουσουλμάνων, καθώς επίσης τα παιδιά των Εβραίων και των Παπικών από τα δικά τους θρησκευτικά; Γιατί θα πρέπει τα άλλα παιδιά να διδάσκονται τη δική τους θρησκεία, ενώ τα ελληνόπουλα να μην διδάσκονται την ορθόδοξη χριστιανική παράδοση, αλλά να προσηλυτίζονται σε άλλες θρησκείες και την αθεΐα;

Το ελληνικό Σύνταγμα στο άρθρο 16 αναγνωρίζει την παιδεία ως ατομικό δικαίωμα και εντάσσει στους σκοπούς αυτής την «ανάπτυξη της θρησκευτικής συνείδησης των Ελλήνων». Επομένως, ο από το Σύνταγμα επιβαλλόμενος όρος για το μάθημα των θρησκευτικών είναι «Μάθημα ανάπτυξης της θρησκευτικής συνείδησης των Ελλήνων» και ανάγεται κατ’ιστορική ανάγκη στην ορθόδοξη χριστιανική παράδοση, όπως αναγράφετε, εξάλλου, στο προοίμιο του Συντάγματος. Είναι ξεκάθαρο, κατά το συνταγματικό νομοθέτη, το περιεχόμενο του μαθήματος στοχεύει στην καλλιέργεια της θρησκευτικής συνείδησης και άμεσα το Υπουργείο Παιδείας οφείλει να εφαρμόσει την  απόφαση του ΣτΕ για τα νέα Θρησκευτικά.

Διαφορετικά, οι μεν εκπαιδευτικοί καλούνται να μην εφαρμόσουν τα Προγράμματα, όπως είναι υποχρεωμένοι από τον Υπαλληλικό Κώδικα να πράξουν, μη υπακούοντας σε προδήλως αντισυνταγματικές εντολές του Υπουργείου. Οι δε γονείς και μαθητές να επιστρέψουν μαζικά τα βιβλία κατευθείαν στο Υπουργείο, ως αντισυνταγματικά και παράνομα και να απευθυνθούν στη Δικαιοσύνη σε περιπτώσεις, που οι εκπαιδευτικοί προβάλλουν εμπόδια για την τήρηση της νομιμότητας  εκ μέρους τους. Ήδη, πολλοί γονείς έχουν προσφύγει.

Βασικό δε ρόλο στη συγγραφή των νέων βιβλίων, θα πρέπει να έχει η Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων, την οποία έως τώρα προκλητικά αγνοεί το Υπουργείο!

ΕΓΕΙΡΕ Ο ΚΑΘΕΥΔΩΝ

Επιτέλους, πρέπει να πατήσουμε φρένο στον κατήφορο που μας οδηγούν. Να αντισταθούμε στον  αποχριστιανισμό και αφελληνισμό που μεθοδικά επιχειρείται. Στον βαθύ πνευματικό λιμό που μεθοδευμένα μας οδηγούν και απονεκρώνει τις ψυχές μας. Να απαλλαγούμε από τις διεφθαρμένες κάθε λογής ηγεσίες, από το δεξιό και αριστερό υλισμό, που αγνοεί τελείως τον όλο άνθρωπο,  γκρεμίζει κάθε τι άγιο και ιερό και προσπαθεί να μεταβάλλει τον λαό σε απεγνωσμένη αγέλη. Είναι μεγάλη η ανάγκη να αντισταθούμε και να αναχαιτίσουμε την αλλοτρίωση και το ξεπούλημα της χώρας. Βλέπουμε όλες τις κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών, ιδίως δε την τελευταία, να αποτελούν το απαύγασμα της υποταγής και της ξενοδουλείας! Όσο δε προχωρά ο χρόνος γίνεται και περισσότερο αντιληπτό, ότι στο θέμα των Σκοπίων εξυπηρετήθηκαν τα συμφέροντα των ξένων δυνάμεων και όχι της χώρας και του λαού μας. Γι’αυτό και το ανήκουστο, οι θύτες της υφαρπαγής της ιστορικής ελληνικής κληρονομιάς Σκοπιανοί, χωρίς τη βούληση του Λαού μας αλλά, τη πολιτική προδοτική συνεργία της «ελληνικής» κυβέρνησης, έχουν δικαίωμα για δημοψήφισμα, όχι όμως και  τα θύματα αυτής της ανιστόρητης υφαρπαγής δηλ. ο ελληνικός Λαός, στον οποίο και θα επιπέσουν όλες οι τραγικές συνέπειες, τα επόμενα χρόνια, αν τελικά επικυρωθεί, η επαίσχυντη αυτή συμφωνία. Γιατί, κύριοι προσπαθείτε να παρακάμψετε την λαϊκή ετυμηγορία; Πού είναι η ισοτιμία, η δικαιοσύνη και τελικά η δημοκρατία που, λεκτικά μάλλον και κατ’επίφαση πρεσβεύετε; Εγερθησόμεθα οι καθεύδοντες…!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

157 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ «ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΨΩΡΑΣ» THS ARISTERAS MADE IN USA

  Η ξεφτίλα και το κατάντημα των αριστερών, είναι αυτοί που κάποτε ούρλιαζαν «φονιάδες των Λαών αμερικάνοι» να έχουν γίνει πια οι καλύτεροι και πιο πιστοί υπηρέτες των συμφερόντων τους.
  Όλοι αυτοί λοιπόν εκτρέφονται στα χρυσοπληρωμένα από τον ιδρώτα του Ελληνικού λαού Πανεπιστήμια. Βάνδαλοι, τραμπούκοι, καταληψίες γίνονται οι τωρινοί και αυριανοί κυβερνώντες. Είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί αυτή η κατάσταση; Φυσικά και όχι.
  Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι η ουσιαστική κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου και απαγόρευση των κομματικών παρατάξεων, που αποτελούν φορείς διαφθοράς στην ανώτατη εκπαίδευση. Το πανεπιστήμιο να αποτελεί ναό της έρευνας και της γνώσης και όχι άσυλο εγκληματιών και φυτώριο κομματικών στελεχών.
  Τόσο οι συριζαίοι, όσο και οι νεοδημοκράτες προκάτοχοί τους, είναι επικίνδυνοι για τους Έλληνες. Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να ξεβρωμίσει τον τόπο και να επαναφέρει την κοινή λογική. https://ethnikismos.net/2018/10/02/να-δοθει-τελοσ-στην-κυριαρχια-τησ-πνευ/

 2. Σε… απελπισία οι Δανοί - Μουσουλμάνοι μετανάστες: «Μας κόψατε τα επιδόματα - Θα φύγουμε!»

  Σε… μεγάλη κρίση φαίνεται πως βρίσκεται η Δανία από τις απειλές των μουσουλμάνων μεταναστών να φύγουν από τη χώρα επειδή η κυβέρνηση του έκοψε τα κοινωνικά επιδόματα στο μισό.
  Όπως αναφέρεται η οικονομία της Δανίας δεν είναι σε θέση να συντηρεί τα εκατομμύρια των λαθραίων μεταναστών που έχουν κατακλύσει των χώρα από τη Μέση Ανατολή, την Ασία και την Αφρική.https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/717529_se-apelpisia-oi-danoi-moysoylmanoi-metanastes-mas-kopsate-ta

  • Μα σε όλα τα σχόλια σου για λοβοτομημένους κάνεις λόγο! Αυτές τις δύο τρεις λέξεις ξέρεις; Πάντως ΔΊΝΕΙΣ ακόμα μεγαλύτερη αξία σε παρόμοια άρθρα που ειδικά εσύ σχολιάζεις ψυχωσικά!

  • Φίλε να ξεσουρώνεις πριν σχολιάσεις! Λιγος σεβασμός δεν βλάπτει!

  • ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΗ ΣΟΥ ΦΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ.

   • ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΡΗΚΑΚΗ! ΠΟΥ ΟΙ ΛΟΙΠΟΊ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑΓΟΙ! ΑΞΙΟΣ!

 3. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΡΧΑΙΑ?
  ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΙΞΗ ΤΟΥΡΚΩΝ, ΑΛΒΑΝΩΝ, ΣΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΡΩΜΑ

 4. Μπράβο και πάλι μπράβο! Αυτή είναι η αλήθειαβ. Με αυτή την ξενόδουλη κυβέρνηση δεν υπάρχει ισονομία για τους Έλληνες πολίτες! Πρέπει να τους διώξουμε..

 5. Ελάχιστοι αυτοί που μας κατεξουσιάχουν! Πολιτικοί νάνοι χωρίς τσίπα! ΦΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ

 6. Κύριε Καματερέ απαντήστε στα εύλογα ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΈΝΑ επιχειρήματα. Γιατί σπρώχνεις τα ελληνόπουλα στην αθεΐα;;;;;;

 7. Ιδεοληπτική άρρωστοι οι συριζαίοι πεφωτισμένοι που έ ουν ε τολή να διακύσουν τη χλωρα..

 8. Θαυμάστε τους συριζαίους δημοκράτες που αγνοούν τις αποφάσεις του ΣΤΕ

  ΖΥΡΙΖΑΙΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΨΕΥΤΟΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΏΤΑΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ( ΣΤΕ);;;;ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΎΕΤΕ ΤΟ ΛΑΟ;;;; ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΦΑΝΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ! ΞΕΠΕΡΑΣΑΤΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΆΝΕΤΕ!!!!!

 9. Διαβαστε και λίγο ιστορία.Δεν βλάπτει.οι μεγαλυτεροι διώκτες του πολιτισμού των Ελλήνων υπήρξαν οι χριστιανοί.Αιντε κουρκουβιαλοι.

 10. ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ! ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΎΝΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ..

 11. Με συγχωρείτε αγαπητοί.
  Τώρα που έφτασε ο κόμπος στο χτένι αντιστέκεστε χαρακτηριστικά;
  Πού ήσασταν την ώρα τής επικείμενης συμφωνίας δανεισμού (για να τα βγάλουμε πέρα, πιο πέρα και ακόμα παραπέρα) τού λεγομένου μνημονίου (=για να μην ξεχνιόμαστε);
  Δεν είχατε πάρει χαμπάρι οτι επρόκειτο να καταργηθεί το σύνταγμα, οι αμιγώς Ελληνικές Αρχές και τα περιουσιακά των Ελλήνων; Η χώρα πέρασε απο τότε σε ξένα χέρια ( αν πιστέψουμε τα χαρτιά και τις υπογραφές που «έπεσαν») όπως ασφαλώς γνωρίζετε.
  Απλώς τώρα είναι η ώρα τής συγκομιδής των καρπών τόσων χρόνων και προδοτικών ηγετίσκων.
  Δεν είναι Ελληνική υπόθεση η νοοτροπία τών ειδήσεων των μεγάλων καναλιών;
  πχ, Σας κλέβουν είπαν, αλλά έκαμαν λάθος, επρόκειτο για αναγκαστική είσπραξη-προσφορά στο κοινό ταμείο για την σωτηρία της χώρας…
  Οταν μιλούσαν οι διαπρεπείς πανεπιστημιακοί μας συνταγματολόγοι και ξεκαθάριζαν οτι η χώρα στην ουσία πέρασε σε ξένα χέρια με τα μνημόνια, γιατί δεν κινήσατε ουρανό και γή;
  Τώρα πρός τί τα εθνικά νταμπαντούπα; Πολύς θόρυβος χωρίς αντίκρυσμα. Ακαιρες ενέργειες .
  Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

  • ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ! ΕΧΕΤΕ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΎΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΆΡΧΕΙ ΕΛΠΊΔΑ

 12. Λιγη αξιοπρέπεια, λίγη υπερηφάνια δεν έχετε ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΊ; Τι άλλο θα κάνετε εναντίον ΜΑΣ! Μήπως πρέπει να σηκώνουμε λαθρομετανάστες;

 13. ΟΛΑ ΤΑ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΧΟΛΗ, ΟΥΣΤ ΡΕ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ

  • Η αλήθεια πονάει αγαπητέ μου και βοηθά να αναδυθεί με τα σχόλια αυτών που έχουν ποτιστεί με τα ψέματα και τις ιδεοληψίες της πρώτης φοράς αριστερά, ένας άρρωστος ψυχισμός που θα μεγαλώνει όσο θα υπάρχουν τέτοια άρθρα που επιχειρηματολογώντας αναδεικνύουν το που μας οδηγούν κάποιοι που μας εξαπάτησαν με τα απίστευτα ψέματα που είπαν και τους ψηφίσαμε! ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ!!!!

 14. ήρθαν τώρα οι ιδεοληπτικοί αγράμματοι που το παιζουν πατριώτες να μιλήσουν για ιστορία και να κατηγορήσουν το Συριζα όταν ξεχειλίζει η θρησκοληψεία τους και η πλήρης άγνοια τόσο για την πραγματική ιστορία του λαού μας όσο και για την σημερινή εκπαιδευτική πραγματικότητα. Δε θέλουν να θυμάται ο λαός μας γι αυτό λένε συνεχώς ψέματα, Οι αριστεροί πάντοτε αγωνίζονταν και αγωνίζονται για το δίκιο του ελληνικού λαού, την ελευθερία, την ισότητα, τη δικαιοσύνη όταν οι ίδιοι προσπαθούν να κρύψουν την ακροδεξιά που έχουν μέσα τους γιατί οι ακροδεξιοί πάντοτε ήταν πουλημένοι και ενάντια στα συμφέροντα του λαού μας. Πότε με τους ναζί και πότε με τις χούντες. Ο λαός ξέρει όμως γι αυτό θα ξαναψηφίσει τον Τσίπρα. Γιατί μόνο αυτός είναι με το λαό

  • Αγαπητέ μου μάλλον ζεις σε άλλη χώρα!!!!!

  • ΟΠΑ ΜΟΡΦΩΜΕΝΕ ΕΓΓΡΑΜΑΤΕ ΣΥΡΙΖΕΕ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΛΑΥΤΙΑ ΣΟΥ ΜΗΔΕΝΙΖΕΙΣ Ο, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΣΟΥ! ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΔΕΞΙΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ! ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΘΡΑΣΟΣ…

  • 1)ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ.ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΒΟΥ ΤΟ ΔΙΚΙΟ.ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ,ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΩΣ ΕΧΟΥΝ!ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΛΛΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΑΝ ΟΙ ‘ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ’ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΥΤΟΠΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΧΤΟΣ,ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝ-ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ!ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΚΕ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΠΛΩΣ,ΣΑΝ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΥΡΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΤΡΩΝΕ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΑΙ ΑΛΩΒΗΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ, Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,Η ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΑΣ ΜΗΝ ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ.ΑΙΩΡΕΙΤΟ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΟΥΣΙΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΩΠΗ,ΑΔΕΚΑΣΤΗ ΤΙΜΩΡΙΑ,ΑΝΙΣΟΜΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ.

  • 3)ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.ΟΝΤΩΣ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΑΝ ΕΙΧΑΝ ‘ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ’ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ.ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΜΩΣ,ΔΕΝ ‘ΠΑΙΖΕΙΣ’ΜΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ,ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ.ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΔΑΧΕΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ.ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ
   ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙΣ ΔΙΔΑΧΕΣ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ‘ΕΚΚΛΗΣΙΑ’ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ.

   • Φιλέσπλαχνος Ο Θεός μας και τους έχοντας καλήν προαίρεση θέλει σώσει

    Θα συμφωνήσουμε αλλά δεν πρέπει να συγχέουμε τους ψευτοχριστιανούς της ταυτότητας με τους όντως Χριστιανούς που δεν θέλουν τη δημοσιότητα και προτιμούν να είναι στην άκρη και πάνω από όλα τον ιδρυτή και Νυμφίο της εκκλησίας της οποία αποτελεί σώμα ! Έξω από την εκκλησία δεν σωζόμεθα! Από αυτούς που απέμειναν έξω από την κιβωτό του Νώε που συμβόλιζε την μελλοντική εκκλησία δεν σώθηκε κανείς!!!

  • ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ; ΡΕ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΙ ΛΕΓΑΤΕ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΘΑ ΣΚΙΖΑΤΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ! ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ! ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΑΤΕ ΕΞΩ ΟΙ ΒΆΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΜΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΧΟΣ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΧΤΥΠΗΜΑΤΩΝ! ΕΣΕΙΣ ΔΕΜ ΦΩΝΆΖΕΤΕ » ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ» Η ΤΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΑΣ «GO BACK KYRIA MERKEK»;;; KΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΣΤΕ ΚΩΛΟΣ ΚΑΙ ΒΡΑΚΙ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΣΤΕ ΑΜΕΤΑΝΌΗΤΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΤΟ ΔΙΑΒΟΛΙΚΟΙ! ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΡΑΞΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΘΜΌ ΑΛΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΖΕΙΤΕ! Α! ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!! ΑΥΤΟΣ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΑΡΜΌΖΕΙ ΜΕ ΟΣΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΔ ΜΟΥ!! ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ!

  • Φίλε πλάκα μας κάνεις! Εσείς δεν συγκυβερνάτε με τον ακροδεξιό Καμμένο και τους συν αυτώ; ΡΕ μήπως είστε άρρωστοι, θα ΜΑΣ τρελάνετε!

 15. Η αριστερά είναι καρκίνος.Είναι θανάσιμη ασθένεια που σκοτώνει το ελληνικό έθνος. Είναι καρκίνος που κάνει μεταστάσεις στην κοινωνική,πολιτική,πολιτιστική και πολιτισμική ζωή του τόπου. Είναι το δηλητήριο του αριστερού που μπαίνει στο μυαλό των νέων από την εκπαίδευση, από το σχολείο, στο πανεπιστήμιο από την τηλεόραση. Παντού κυριαρχεί η αριστερή σαπίλα made by Σόρος.
  Το έθνος μας πεθαίνει και οι αριστεροί πανηγυρίζουν.Οι ταμπέλες και τα τσιτάτα έτοιμα…Αγαπάς την Ελλάδα είσαι φασίστας. Αγαπάς την σημαία είσαι οπισθοδρομικός δακρύζεις με τον εθνικό ύμνο είσαι ναζί. Δεν δέχεσαι να διδάσκονται τα παιδιά σου νεοταξίτικες παπαριές είσαι ομοφοβικός. Δεν δέχεσαι αυτήν την πληθυσμιακή αλοίωση που συντελείται στην χώρα μας από τα μιλούνια των λαθρομεταναστών είσαι φασίστας ρατσιστής και νεοναζί.https://www.triklopodia.gr/ελληνικη-αυτοκρατορια-η-αριστερα-ειν/#

 16. Μιλάμε για την απόλυτη παρακμή. Για την απόλυτη προδοσία. Έχουν καταντήσει τους νέους ανθρώπους να ντρέπονται να πουν ότι είναι Έλληνες. Οι αριστεροί τα καλύτερα τσιράκια του Σόρος και της παγκοσμιοποίησης που σκοτώνουν την έννοια του έθνους για χάρη της νέας τάξης που θα οδηγήσει στην κατάργηση των συνόρων και εν τέλει στην παγκόσμια κυβέρνηση-δικτατορία που ετοιμάζουν οι παγκόσμιοι επικυρίαρχοι. όλες οι αντιστάσεις των λαών το έθνος κράτος η προστασία των συνόρων η εθνική οικονομική πολιτική η αγάπη για την πατρίδα όλα αυτά πολεμιούνται με τόσο μένος και τόση οργή από την αριστερά. Την αριστερά που αποδεικνύεται το καλύτερο τσιράκι της νέας τάξης και που η ψοφοδεξιά της νέας δημοκρατίας και του λοιπού κοινοβουλίου αφήνει να αλώνίζει σε όλα.

 17. Ήρθαν να αντικαταστήσουν τους Έλληνες που τόσο μισούν με έναν αχταρμά δήθεν προσφύγων. Ήρθαν να τελειώσουν τους Έλληνες.Ο καρκίνος έχει προχωρήσει πολύ και έχει κάνει μεταστάσεις σε όλες τις πτυχές της δημόσιας ζωής με δημοσιογράφους της κακιάς ώρας στα πουλημένα μέσα μαζικής εξαπάτησης που πρώτα πρέπει να δώσουν τα διαπιστευτήρια τους σαν καλοί αριστεροί και μετά βρίσκουν εργασία σε αυτά…

  ΕΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

 18. Πάντως για αγράμματοι πολύ σας δυσκολεύουν! Διακρίνεται όμως και μια αδυναμία σας στο να απαντήσετε και εσείς επώνυμα για να δούμε τα δικά σας επιχειρήματα πέρα από τις περιαυτολογίες σας και την κατάκριση που δεν πείθουν πάρα μόνο εσάς προσωπικά αλλά και να δούμε επιτλελους και τα δικά σας πτυχία!

 19. ΡΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΓΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΜΙΛΑΤΕ????? ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ MADE IN GREECE?????

 20. Όντως: « οι εικόνες είναι τα βιβλία των αγραμμάτων» ή «μια εικόνα χίλιες λέξεις» κλπ.

  https://www.athensvoice.gr/sites/default/files/407_2.jpg

  Για πες μου παρεμπιπτόντως … από ποιους προστατεύουν τον Τσίπρα οι «αστακοθωρακισμένοι» σωματοφύλακες του;;;;;;;;
  Από τους λαθροέπικους;;;;;;;;
  Από το «φυτώριο» του ;;;;;;
  Από τους Αναρχικούς;;;;;;
  Από τους εξωγήινους;;;;;;
  Ή μήπως από τον εξοργισμένο Ελληνικό Λαό, τα «συμφέροντα» του οποίου είναι
  ο»ΜΟΝΟΣ ΑΥΤΟΣ» που τα «προστατεύει»;;;;;

 21. Αν δεν μπορείτε να τα βάλετε με αγράμματους όπως τους αποκαλείτε, δεν μπορείτε να αντιπαραθέσουμε επιχειρήματα παρά μόνο αρνητικά κρίνετε μήπως είστε ΑΝΙΚΑΝΟΙ να αντιδράσετε!!!?????! Σε εμάς που δεν θέλουμε να μπούμε σε διχαστικές ανούσιες συγκρούσεις με βάση τα δεξιά ή αριστερά εσείς προσωπικά τι κριτήρια επιλογής μας προσφέρετε! Γράψτε τις δικλες σας απόψεις επιτέλους και μην κρύβεστε!!@ Διαφορετικά είστε σε διατεταγμλενη υπηρεσία…..

 22. Εκεί στο βάθος αριστερά. Μήπως βγάζετε πολυ εγωισμό υποτιμώντας τους άλλους; Αυτή είναι η αριστερά;;;;

 23. ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΧΩ! ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ; ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟ ΠΑΠΙΣΜΟ ΕΒΡΑΙΣΜΟ; ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΛΛΑ ΑΠΟΚΑΚΥΨΗ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ;;;;;;;;

 24. Σώστε τη νεολαία από τα ναρκωτικά την αθεΐα, τη διαστροφή, τη σαρκολατρία, τη νιρβάνα που η σημερινή κυβέρνηση μεθοδευμένα και κατά παραγγελία εκτελεί!

 25. Νεοτσξικοί υπουργοί που δεν ψήφισε Ο λαός στα κρισιμότερα υπουργεία...γιατί;;;

  Μετά από μήνυση της Παμμακεδονική ο εισαγγελέας καλεί τον πολιτικό Προδότη Κοτζιά για εσχάτη προδοσία στο σκοπιανό! Σειρά του έτερου δοσίλογου και νεοτσξικού εντολοδόχου Γα βρόγλου που δεν εφσρμόζει τις σποφάσεις του ΣτΕ! Αυτοί οι άνθρωποι είναι εγκάθετοι των ξένων που θέλουν να μετατρέψουν τη χώρα σε αποικία τους! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΨΗΦΊΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ!????? ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ! ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ!

 26. Οι ίδιοι της καθεστωτικής κυβέρνησης είναι μεταλλαγμένοι τι περιμένετε.

 27. Ψευτοαριστεροί συριζαίοι ακόμη και οι αγράμματοι (όπως εσείς λέτε) σας πήραν είδηση! Μας έχετε προδώσει δεν το λέμε εμείς αλλά τα επίσημα πρακτικά των σκοπιανών που δόθηκσν στη δημασιότητα για το μακεδονικό! ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

 28. 2)ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΗΣ ΑΥΓΟΤΑΡΑΧΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥ Κ.ΛΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΧΑΒΑ, ΟΙ ΤΡΟΜΠΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΡΕΜΠΕΣΚΙΕΔΕΣ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ ΠΟΥ ΟΝΤΕΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΘΟΥΚΙΔΙΔΕΣ,ΑΝΑΜΑΣΩΝΤΑΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ,ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ.ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΝΑ ΚΑΤΑΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ!ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ,ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΡΑΤΣΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ.ΑΥΤΟ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΡΕΥΝΑ.. ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ‘ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ’ ΚΑΙ ‘ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΗ’ ΠΙΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΨΕΥΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΣΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΑΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.Ο ΘΕΟΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ,ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΟΥΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ‘ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΥΑΛΑ’

  • Φίλε αχταρμάς στο μυαλό πεταμένα ιδεολογήματα σοφίσματα ιδεοληψίες…..Μεγάλη Αλβανία θέλουν οι γείτονές, οθωμανική αυτοκρατορία οι ανατολικοί μας γείτονες,, μεγάλη Μακεδονία οι Σκοπιανοί! Εμείς δεν διεκδικούμε ΤΊΠΟΤΑ!!!

   • ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΜΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΤΑΡΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΑ? ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ‘ΕΙΡΗΝΗ’ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ‘ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ’. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΣΧΑΤΗ ΛΥΣΗ ‘ΦΙΛΕ’ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΑΘΩΟΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ,ΟΠΟΙΑ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ.ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΝ ΠΟΤΕ (ΜΗ ΚΑΚΟ) ΚΑΛΕΣΤΟΥΜΕ,ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ?

 29. Και να σκεφτεί κανείς ότι όλοι αυτοί οι εθνοπατέρες αμείβονται με πολλές χιλιάδες ευρώ και όμως μας γράφουν!

 30. Γιατί το υπουργείο Παιδείας δεν εφαρμόζει τις αποφάσεις του ανωτάτου δικαστηρίου της Χώρας ΣΤΕ;;;;;

 31. Γιατί τα παιδιά άλλων θρησκευμάτων να διδάσκονται τη θρησκεία τους και τα παιδιά μας να προσυλητίζονται στις άλλες θρησκείες και την αθεΐα;;;;;

  • Κανείς συριζαίος να απαντήσει! Επιχειρηματολογήσει όχι εκχυδαίσει;

   ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΈΜΜΙΣΘΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΈΣ ΣΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ! ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΕΙΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΧΥΔΑΙΖΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΗΣΕΙΣ! ΑΥΤΟΔΙΑΛΥΘΗΚΑΤΕ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΣΑΣ!

 32. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ.Η παράξενη ιστορία των Ελλήνων του Περού και το θαύμα στο σπίτι με την ελληνική σημαία!

  Οι Χιλιανοί στρατιώτες που είχαν ξεκληρίσει το χωριό, δεν πείραξαν καθόλου το σπίτι με την ελληνική σημαία!
  Οι απόγονοι 6ης, 7ης και τώρα πια 8ης γενιάς αυτών των 7 Ελλήνων ναυτικών, είναι περίπου 650 άτομα και αποτελούν την ελληνική κοινότητα του Σαν Αντρές. Οι περισσότεροι δεν έχουν επισκεφθεί ποτέ την Ελλάδα.
  Γιορτάζουν την μέρα που σώθηκαν, αλλά και ελληνικές γιορτές, όπως την 28η Οκτωβρίου και την 25η Μαρτίου με επίσημο τρόπο και στις γιορτές τους ακούγεται πάντα ο ελληνικός Εθνικός Υμνος μαζί με τον Εθνικό Υμνο του Περού. https://www.iellada.gr/istoria/i-paraxeni-istoria-ton-ellinon-toy-peroy-kai-thayma-sto-spiti-me-tin-elliniki-simaia

 33. Αστυνομικοί καταγγέλλουν ότι «μας βάζουν να κόβουμε το ρεύμα σε σπίτια πολιτών»

  Αυτά συμβαίνουν στην χώρα επί «αριστερής διακυβέρνησης»: Αστυνομικοί που υπηρετούν στις ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας στην Κρήτη κεκτελούν «επιχειρήσεις» αποκοπής οικιών των πολιτών από την ηλεκτροδότηση.https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/717630_kriti-aganaktismenoi-oi-eidikoi-froyroi-toys-vazoyn-na

  • Να απελθουν μήπως και ξαναβρούμε αξίες, ιδανικά ό, τι μας ενώνει, δεν πάει άλλο!

   Αυτή είναι η «Πρώτη φορά αριστερά » που κάθε νομιμόφρων και λογικός πολίτης εύχεται σύντομα να αποτελεί παρελθόν! ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΓΚΥΜΟΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ.

 34. Δεκάδες σχολές υπόσχονται την ανεργία και το αθηναικό κράτος χαίρεται που εξασφαλίζει την εκλογική πελατεία. Ενα απλό παράδειγμα. Οι εν ενεργεία δικηγόροι στην Ελλάδα (περίπου 45.000) είναι όσοι οι δικηγόροι της Τσεχίας, της Ουγγαρίας, της Σουηδίας, της Ελβετίας, της Ολλανδίας του Βελγίου.

 35. Μόλις αντιληφθούν ταλέντο ή ικανότητες, χτυπάνε τους «συναγερμούς» …Το παίρνουν προσωπικά …Έχουν κόμπλεξ …Μισούν τους Έλληνες …Ζηλεύουν τον οποιονδήποτε μπορεί μόνος του να διακριθεί, χωρίς να σέρνεται από γραφείο σε γραφείο, προσκυνώντας τους «δεινόσαυρους». Είναι φυγόπονοι και δεν αναγνωρίζουν το δικαίωμα στη διάκριση αυτών που μοχθούν. Κλέβουν στις εξετάσεις και μισούν τους αριστεύσαντες. Διακριθέντες μόνον στις «επιστήμες» τού κώλου. Ειδικοί στη μαύρη «προπαγάνδα», στην ανηθικότητα και στη θρασυδειλία. Έχοντας την επιμονή και τα κόμπλεξ των βλακών, είναι στην κυριολεξία ανίκητοι. Δεν μπορεί ένα άτομο μόνο του να νικήσει αυτήν την αγέλη των κακοηθών βλακών.http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/05/alites-prodotes-kommounistes.html

 36. Γι’ αυτόν τον λόγο μπορούμε καθαρά να μιλάμε για «ύαινες», που οργανωμένα κι απρόκλητα επιτίθενται σε όσους δεν ανήκουν στο «είδος» τους. Ο Ελληνισμός, ως κοινωνία, επί αιώνες είναι η τρομακτική «λέαινα» που τρομάζει τους σιωνιστές, αλλά εδώ και περίπου έναν αιώνα δεν μπορεί να «γεννήσει» «λέοντες». Δεν μπορεί να εμφανίσει σημαντικούς ανθρώπους, γιατί απλούστατα οι κομμουνιστικές ύαινες τους «κατασπαράζουν» όταν αυτοί είναι «σκύμνοι» …Όταν είναι μικροί κι αδύναμοι. Ο κομμουνιστής Τσίπρας – και ο βενιζελικός Κυριάκος απέναντί του – είναι η απόδειξη ότι αυτή η συμμορία δεν έχει αφήσει σχεδόν τίποτε «ζωντανό» να επιβιώσει στην ελληνική κοινωνία. Όταν αυτό συμβαίνει σε αυτό το ανώτατο επίπεδο, καταλαβαίνει κάποιος το «μακελειό» που συμβαίνει σε όλα τα υπόλοιπα επίπεδα.http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/05/alites-prodotes-kommounistes.html

 37. Όταν λέμε ότι η Ελλάδα «διώχνει» τα ικανότερα παιδιά της στο εξωτερικό, αυτό είναι λάθος. Το σωστό είναι ότι οι κομμουνιστές διώχνουν τους ικανότερους από την Ελλάδα, γιατί αυτό επιδιώκουν τα αφεντικά τους και βολεύει τους ίδιους. Η Μπαζιάνα, για να «βολευτεί» σε μια θέση την οποία δεν δικαιούνταν, κάποιον αξιότερο Έλληνα «έδιωξε». Ο σπερματεγχύτης Μπαλαούρας έκανε «αντίσταση» κατά της Χούντας, αλλά μυστηριωδώς κατάφερε και «τρύπωσε» στα χρόνια τής «επάρατης» στην απολύτως καθεστωτική Τράπεζα της Ελλάδας. Σε όλα τα επίπεδα αυτό γίνεται. Οι κομμουνιστές οργανωμένα έχουν αναλάβει τον εξανδραποδισμό τής ελληνικής κοινωνίας.

 38. Οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ δεν είναι Αριστεροί, γιατί είναι κομμουνιστές και δεν υπάρχουν light κομουνιστές, όπως δεν υπάρχουν και «ολίγον έγκυες» γυναίκες. Είναι κανονικοί σκληροπυρηνικοί κομμουνιστές, προερχόμενοι μέσα από τα «σπλάχνα» τού ΚΚΕ. Είναι φασίστες, όπως συμβαίνει με όλα τα μέλη τέτοιων δογματικών οργανώσεων. Έχουν σχέση με τους Αριστερούς όση σχέση έχουν με τους Δεξιούς οι φασίστες Ναζιστές. Απλά, λόγω προπαγάνδας, οι ενοχικοί και «ανοχικοί» Αριστεροί τούς επιτρέπουν να «κρύβονται» στις τάξεις τους, ενώ οι Δεξιοί αντιδρούν όταν προσπαθούν να κάνουν το ίδιο και οι ΝΑΖΙ. Με λίγα λόγια οι κομμουνιστές χρησιμοποιούν τους Αριστερούς για να φαίνονται «πολλοί».

  • Πολλή καλή ανάλυση χωρίς ιδιοτέλεια! Όντως αυτή είναι η πραγματικότητα!!!

 39. Προς τον «αγράμματο » και τους ομοίως αγωνιζόμενους

  Οι δήθεν αγώνες σας ,προς το δήθεν όφελος του ελληνικού λαού , οδήγησαν τους Έλληνες στην κατάσταση που βρίσκονται τώρα …

  ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ !!!!!!!!

  Και έχετε την ελεεινή φιλοδοξία να σας ψηφίσουν κιόλας !!!

  Αυτό μαρτυρεί και το «ΠΟΙΌΝ» σας

 40. Η υπεράσπιση της πίστης και της πατρίδας από πότε θεωρείται ακροδεξιά ατζέντα; Δηλαδή εμείς που πιστεύουμε στον άγιο Τριαδικό Θεό και αγαπάμε την πατρίδα μας είμαστε ακροδεξιοί;;;

 41. Η υπεράσπιση της πίστης και της πατρίδας από πότε θεωρείται ακροδεξιά ατζέντα; Δηλαδή εμείς που πιστεύουμε στον άγιο Τριαδικό Θεό και αγαπάμε την πατρίδα μας είμαστε ακροδεξιοί;;;θ

 42. Το υπουργείο α-παιδείας καλύπτεται ως εντολοδόχος από τα ξένα αφεντικά γι’αυτό βλέπετε και, το υποχείριο τους υπουργό Γαβρόγλου, να αντιδρά απέναντι στις αποφάσεις ακόμα και Αυτές του ΣΤΕ. Η απόφαση περί αλλαγής συνείδησης της ελληνικής νεολέας εκτελείται Η καταστροφή της χώρας υλοποιείται εμείς απαθείς παρακολουθούμε…

 43. Από το 2015 ήταν γνωστό το θέμα με τον καθηγητή των ΤΕΙ των Σερρών και για τα ανταλλάγματα που ζητούσε ώστε να περάσει φοιτητές! Παρόμοιες περιπτώσεις υπάρχουν σε πάρα πολλά πανεπιστήμια! Όμως το υπουργείο περί άλλων τυρβάζει. Περισσότερο από ποτέ τα πανεπιστήμια είναι εκτός οιουδήποτε ελέγχου! Ναρκωτικά βία πανσεξουαλισμός!

 44. Υπάρχουν πολλοί γονείς που θέλουν να επιστρέψουν τα βιβλία ως απαράδεκτα και να καταγγείλουν τον αντισυνταγματικό πολυθρησκειακό χαρακτήρα τους, αλλά φοβούνται όπως χαρακτηριστικά είπαν να μην χαρακτηριστούν ως γραφικοί…

 45. Αποφασίστε επιτέλους τι είστε? Σταυροφόροι της βοθροδοξίας που κατέσφαξε τον παγανισμό? Απόγονοι του πισογλέντη μέγαΛΈξαντρου ή ελλάνιοι από τον Σείριο?

  • ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ΚΟΣΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΒΟΘΡΟΣΤΟΜΟΣ! ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΥ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΊΣΕΙΣ ΤΙ ΕΙΣΑΙ…!!

  • Όταν καίγεσαι εξωτερικά αλάτι εσωτερικά δεν πρόκειται να βρεις με το μυαλό που φαίνεται να κουβαλάς

  • ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΌΦΩΝΟΙ! ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ! ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ;

 46. Δεν θα μας τρελάνετε με τις κωλοτούμπες σας τσιπροκαμμένοι ψεύτες! ΘΑ ήταν λύτρωση για τη χώρα αν αναζητούσατε άλλη για να ζήσετε τα υπόλοιπα έστω και με τη ρετσινιά του πολιτικού προδότη.

 47. ΔΕΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΉΛΟΥΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΥΡΙΖΟΚΑΜΜΕΝΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΆΔΕΣ.

  • Αυτοψεκάστηκες φίλε μου με τα βοθρολύματα που παράγεις με το αρρωστημένο μυαλό σου και αποτυπώνεται πλήρως στο σχόλιο σου! Η ψυχή σου μαύρη από μίσος και κακία! Τυφλός από μίσος αριστερός λεκτικός δολοφόνος;

 48. Αποδεικνύεται από τους σχολιασμούς η "δημοκρατικότητα "κάποιων

  Βγάζετε τον πραγματικό ΣΑΣ εαυτό ορισμένοι όταν γράφουν οι «Θερμοπύλες» και πραγματικά αντιλαμβάνεται κανείς με ποιοτς8 προοδευτικούς του δημοκρατικού τόξου πολίτες έχει να κάνει!!!!

 49. Το θέμα των θρησκευτικών παίρνει διαστάσεις έρχονται εξελίξεις. Το θέμα είναι σοβαρό. Χρειάζεται διάλογος και ας αφήσει Ο κύριος Γαβρόγλου το αποφασίζουμε και διατάζουυμε..

 50. Μετά τα θρησκευτικά ΘΑ καταργήσουν την πρωινή προσευχή τον εκκλησιασμό, την έπαρση σημαίας και τελικά θα επιβάλουν την υποχρεωτική επίσκεψη σε τζαμι, σε στοές ….

 51. Για μεν του «αγράμματους» σχολιαστές μας προτείνω την κάτωθι εικόνα:
  https://www.athensvoice.gr/sites/default/files/407_2.jpg

  Για δε τους «μορφωμένους» σχολιαστές μας προτείνω:
  Έρευνα: Το DNA των ΄Ελλήνων είναι αυτόχθονο και 50.000 ετών …
  https://www.diadrastika.com/2015/12/dna-ellinon-autoxthono-kai-50000-eton.html
  Μία εξέταση του μιτοχονδριακού τους D N A
  θα τα φέρει Ό Λ Α στο φώς!

  • Φίλε μου το αντίθετο μάλλον πρέπει να συμβαίνει. Ό κόσμος δεν αντέχει άλλα ψέματα και προδοσία. και ο σύριζα και οι ανελ κατατρώνε τα σωθικά μας!

 52. Καλά δεν υπάρχει Ούτε μια ουσιατική ή μη απάντηση σε κάποια ερωτήματα που τέθηκαν! Συνεχίστε να χυδαιολογείτε δεν σας παίρνει κανείς στα σοβαρά!

 53. Οι έξωθεν εντολές πρέπει να εκτελεστούν ό, τι και να λέει ο λαός!Εμείς τους ψηφίζουμε! Αυτοί εκτελούν ΣΟΥ λένε με λαϊκή εντολή!

 54. Χθεσινή δημοσκόπηση δείχνει ότι το 2,4 % του ελληνικού λαού δεν επιθυμεί τη διεξαγωγή δημοσκόπησης για το Σκοπιανοί!!!!Να χαίρεστε τη δημοκρατία σας λαοπρόβλητοι σύγχρονοι προοδευτικοί….

 55. Το ηθικό πλεονέκτημα της πρώτης φοράς Αριστερά εξανεμίστηκε και ξαναπροβάλλει η ψεύτικη ελπίδα της Δεξιάς που έφερε στην εξουσία την πρώτη.

 56. Τα αγράμματα κομμουνιστικά σκουπίδια, που «μόλυναν» τη Μακεδονία με τις προδοσίες τους, δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τα αφεντικά τους. Πρέπει επιτέλους να τελειώνουμε με αυτό το έγκλημα εις βάρος τού Ελληνισμού …Να τελειώνουμε με ένα ακόμα έγκλημα, που έχουν δρομολογήσει οι χειρότεροι φονιάδες που έχει γνωρίσει ποτέ ο κόσμος και είναι οι Σιωνιστές …Πρέπει να τελειώνουμε και με τα απεχθέστερα υποχείρια της εξουσίας, που είναι οι κομμουνιστές. Οι Εβραίοι για άλλη μία φορά απέδειξαν πως είναι αχάριστοι, ύπουλοι και προδότες φιλοξενούμενοι. Μισούν τον Ελληνισμό και τη Μακεδονία και όπου μπορούν προσπαθούν να του κάνουν ζημιά. Σε αυτά τους τα εγκλήματα τα πιο πιστά τους «όργανα» είναι οι κομμουνιστές …Οι προδότες των λαών τους…..
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/06/north-macedonia.html

 57. Ποιός προστατεύει τους εντολοδόχους εγκάθετους υπουργούς που δεν ψηφίστηκαν από τον ελληνικό λαό;;;

  Ό εντολοδόχος υπουργός Παιδείας απειλεί με διώξεις όσους εκπαιδευτικούς αρνηθούν να διδάξουν από τα νέα φυλλάδια το μάθημα των θρησκευτικών, κατά παράβαση του Υπαλληλικού Κώδικα, αφού κρίθηκαν απορριπτέα ως αντισυνταγματικά από το Συμβούλιο της Επικρατείας!!!

 58. Γιατί τόση αμερικανοδουλεία χωρίς κανένα αντάλλσγμα; Γιατί μας θυσιάζουν αντί να θυσιάζονται για τον λσό; Ευχαριστώ..

  • Για τις καταλήψεις και τις μολότωφ διακρίθηκε και όχι σαν πρωθυπουργός ο κ. Τσίπρας

   Είναι τα παιδιά φοιτητές που στο τέλος της δεκαετίας του-90 έκαναν μήνες ολόκληρους καταλήψεις σχολείων και ιδιαίτερα πανεπιστημίων, έσπαγαν και έκαιγαν, πετούσαν μολότωφ με πρώτο και σε ηγετικό ρόλο, με σακίδιο στον ώμο και μολότωφ, τον νυν πρωθυπουργό!! Κατά συνέπεια δεν πρέπει να ξενίζει γιατί ο από τους πρώτους διδάξας δεν συλλαμβάνει τα «παιδιά «του!

 59. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσαν «ΤΑ ΝΕΑ», ένα 10χρονο κορίτσι που βρίσκεται στο hotspot της Μόριας Λέσβου, αναγκάζεται να συγκατοικεί με τους τρεις άντρες που την βίασαν και μετά τον βιασμό του!
  Μάλιστα, στο σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρονται κι άλλα τέτοιου είδους περιστατικά, όπως η απόπειρα ενός μικρού αγοριού να κόψει τις φλέβες του με βαθιά χαρακιά από τον καρπό έως τον αγκώνα αλλά κι ενός άλλου παιδιού που προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Αιτία, οι μαζικοί βιασμοί τους!
  Για τους οποίους, αδιαφορεί παντελώς το «αλληλέγγυο» αληταριό, που είχε λυσσάξει πέρυσι τέτοιον καιρό για την «εκπαίδευση» των «προσφυγόπουλων»! Και ξέρετε γιατί είχε λυσσάξει το κομμουνισταριό, για την «εκπαίδευση»; Γιατί έπεφταν αβέρτα τα κονδύλια από τον ΟΗΕ και την Ε.Ε.– τα οποία δεν έφτασαν ποτέ στον προορισμό τους, αλλά κατέληξαν στις τσέπες του «αγωνιζόμενου» κομμουνισταριού που μαζευόταν απ’ έξω από τα σχολεία και τρομοκρατούσε τους Έλληνες γονείς που αντιδρούσαν!

  • Σταδιακά έρχεται η «αμοιβή» για όλους αυτούς τους δήθεν αλληλέγγυους που εκτός κάποιων εξαιρέσεων εκμεταλλεύτηκαν τον πόνο και τη δυστυχία των λαθρομεταναστών.

  • Είναι η Αλήθεια αλλά πρέπει να είμαστε και λίγο ενωτικό!! Υπάρχουν πολλοί εξ αυτών που αρχίζουν να καταλαβαίνουν….!

 60. ΠΡΆΓΜΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΟΣΟ ΆΓΡΥΠΝΟΣ ΟΣΟ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ! ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ Ο ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ!!!!

 61. Τότε το μέλλον μας θα είναι μεγάλο, όταν όλα στηριχθούν στην ηθική (Διονύσιος Σολωμός)

 62. Επειδή δεν πιστεύετε δεν δικαιούστε να αμαυρώνετε τη δισχιελιετή πίστη του λαού

  Σεβαστείτε την πίστη των προγόνων μας, μη γίνεστε ασεβείς! Δεν μπορεί να προστατεύετε όλες τις θρησκείες να χτίσετε τζαμιά, να μιλάτε για πολυπολιτισμική κοινωνία και να πολεμάτε την Ορθοδοξία παραβιάζοντας μάλιστα το ίδιο το Σύνταγμα.

 63. Κεντρικό θέμα στις απόψεις ειδήσεις το πρόβλημα των θρησκευτικών που από χτες σχετικό άρθρο αναρτήθηκε στο aegeanews και το υπογράφει η ομάδα πολιτών ΚΩ «Θερμοπύλες! Εντύπωση κάνει ότι σήμερα ο πρόεδρος της Ένωσης Θεολόγων ανακοίνωσε συτό που το συγκεκριμένο σρθρο πρότεινε. Να μην διδάξουν οι εκπαιδευτικοί από τα νέα πολυθρησκειακά βιβλία που θα οδηγήσουν στσδιακά τα παιδιά μας σε άλες θρησκείες και την αθεΐα!Συμφωνούμε δεν συμφωνούμε συγχαρητήρια στην ομάδα «Θερμοπύλες» και φυσικά στον ιστότοπο !

 64. Τα αποτελέσματα της άθεης πολιτικής όπου χωρίς Θεό τα πάντα επιτρέπονται αρχίζουν να γίνονται κάθε μέρα και πιο ορατά! Μέσα σε λίγα χρόνια γέμισε καρκινώματα το σώμα της κοινωνίας όπου ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει! Ο ανώμαλος τέρας πατέρας να βιάζει το με ειδικές ανάγκες παιδί του, παιδιά να σκοτώνουν τους γονείς τους, βιαστές και φονιάδες να κυκλοφορούν ελεύθεροι μετά από 2-3 Χρόνια ώστε να συνεχίσουν το αποτρόπαιο έργο τους και τόσα άλλα!

 65. Επιτέλους! Η κάθε κυβέρνηση οφείλει να σέβεται τις αποφάσεις του Ανώτατου Δικαστηρίου της Χώρας και όχι να παρεμβαίνει! Δεν επιτρέπεται να εκφράζεται θετικά αναφορικά με τη λειτουργία του όταν οι αποφάσεις του συμπλέουν με τα συμφέροντά της και να μην τις εφαρμόζει όταν συμβαίνει το αντίθετο. Χρειάζεστε να βάλουμε μια τάξη και να είναι σεβαστές ανεξάρτητα των δικών μας συμφερόντων! Άμεσα να γίνουν σεβαστές οι αποφάσεις του ΣτΕ!!!

 66. ΕΓΚΥΡΗ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΟΝΤΩΣ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΈΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΤΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΑΦΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΌ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟ!

 67. Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι και φαίνεται ότι εξυπηρετούν ξένα συμφέροντα. Διαβάζοντας κανείς το φυλλάδιο θρησκευτικών της Α Γυμνασίου θα μείνει έκθαμβος! Αλλάζουν ότι γνωρίζαμε και πιστεύαμε μέχρι σήμερα με ένα τρόπο απαράδεκτο ανιστόρητο, ανέντιμο και αντιπαραγωγικό! ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ…!!!!

 68. Μετά τα ανιστόρητα βιβλία της Ιστορίας της Ρεπούση με τον περίφημο συνωστισμό της Σμύρνης τα απαράδεκτα, αντισυνταγματικά και αντίχριστα νέα φυλλάδια των θρησκευτικών που καταδεικνύουν το μεθοδευμένο σχέδιο αφελληνισμού και αποχριστιανισμού που επιχειρείτε στη χώρα! Χρειάζεται αντίδραση.

 69. Για ένα τόσο σημαντικό θέμα που αφορά τα ίδια τα παιδιά μας την ίδια τη πίστη μας, μας ενημέρωσε και αντέδρασε μια πατριωτική ομάδα οι» Θερμοπύλες»!????? Δυστυχώς αυτό δείχνει το επίπεδο της δημοκρατίας που έχουμε στη χώρα όπου τα πάντα τα σκιάζει η φοβέρα και τα πλακώνει η σύγχρονη σκλσβιά χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε! Φοβος και ένοχη σιωπή!!! Μπράβο στις «ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ», οι πνευματικοί άνθρωποι πού;;;;

 70. Προς όσους ανήκουν στο ανθρώπινο γένος!!!

  Δαπανάτε πολύτιμη ενέργεια να ασχολείστε με κόμματα….αριστερά, δεξιά…

  Αυτοί που αθόρυβα και μεθοδευμένα δημιουργούν τα προβλήματα σας, έρχονται και σας δίνουν έπειτα τις λύσεις, στις οποίες ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΣΑΝ!!!

  Σας ωθούν να φωνάζετε , να προδίνετε ,να πληρώνετε , να συγκρούεστε για ιδεολογήματα,να σκοτώνετε γι’αυτούς ….

  …και πάλι απ’την αρχή.
  Να εναποτίθετε τις ελπίδες σας σε αυτούς ;!!!

  Τι άλλο πρέπει να σου κάνουν άνθρωπε, για να καταλάβεις πως δεν εργάζονται προς όφελος σου;!!!

  Την απάντηση την δίνουν αλαζονικά κατά καιρούς στα διάφορα ΜΜΕ οι ίδιοι λέγοντας:
  «εμείς η ΕΛΙΤ είμαστε ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ.
  Είμαστε σύμφωνοι σε αυτά που θέλουμε και δουλεύουμε γι’αυτά.

  Εσείς οι άνθρωποι δεν συμφωνείται ,δεν είστε ενωμένοι ,δεν δουλεύετε για Σας!»

  Μια ανθρωπότητα να υπηρετεί τον άνθρωπο.
  Είναι το μόνο που ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!!!!!!

  Γι’αυτό και σε κομματιάζουν σε κόμματα, ιδεολογίες, θρησκείες, οικονομικές τάξεις…

  Καιρός να καταλάβεις άνθρωπε! που βρίσκεται η δύναμη σου.

  • Να γκρεμίσουμε την ελίτ της διαπλοκής της απάτης και της συμφοράς που οδήγησαν τη χώρα στο γκρεμό! Δεν μπορεί με παλιά υλικά να οικοδομήσεις την ελπίδα! Πρέπει να δώσουμε να καταλάβουν με τη ψήφο μας στα κόμματα που άσκησαν εξουσία ότι ευθύνονται! Όταν τα εναλλάσουμε με τη ψήφο μας στη διακυβέρνηση της χώρας είναι σαν να τα επιβραβεύουμε! Έτσι δεν υπάρχει καμία ΕΛΠΙΔΑ και υπεύθυνοι είμαι εγώ εσύ όλοι εμείς που ενώ για τέσσάρα χρόνια τους βρίζουμε στις εκλογές ως εκ θαύματος τους επαναφέρουμε για να τους ξαναβρίζουμε! Η ΔΙΠΟΛΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ…..

 71. Μακάρι, επιτέλους να καταλάβουμε! Όμως για να καταλάβουμε πρώτα πρέπει να καταλάβουμε τον εντός μας άνθρωπο, χρειάζεται αυτογνωσία πέρα των άλλων!

 72. Τα 3 μεγάλα κόμματα θα πρέπει να κάτσουν στον πάγκο για την επόμενη τετραετία και τότε η ομάδα θα αρχίσει να σκοράρει, διαφορετικά…..

 73. Θα πρέπει εμείς να ξυπνήσουμε και να ενημερωνόμαστε από μη συστημικα ΜΜΕ ώστε να αποφεύγουμε την εγκεφαλόπλυση που επιχειρούν, για να μπορέσουμε σταδιακά να αποκτήσουμε κάποια κριτήρια επιλογής

 74. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ ΑΛΛΑΓΗ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ

 75. ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ !!!!ΓΕΜΊΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΙΑ ΈΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΠΑΧΥΛΗ ΣΥΝΤΑΞΗ! ΩΣ ΓΥΡΟΛΟΓΟΙ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΟΙΑΣΜΌ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΠΑΡΑΔΏΣΟΥΝ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ….!ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΠΙΣΤΑ ΤΙΣ ΕΞΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΣΥΛΙΑ ΑΠΟ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ!!! ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΙΝΑΙ; ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ…. ΕΣΥ ΕΓΩ ΕΜΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ! ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΊΑ ΚΑΙ Ο ΒΑΤΡΑΧΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΑΛΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ! ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ! ΤΙΜΩΡΕΙΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ! ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΣΟΥΜΕ….!!!!!!

    • …θα προλάβουμε, γιατί σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο Αρμαγεδδών θα αργήσει, γιατί έρχεται με πατίνι…

 76. ΜΑΣ παίρνετε τα σπίτια την περιουσία μας, τις ψυχές μας όμως ΟΧΙ, ΟΥ δυνασθε...

  ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΖΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΕΙ ΕΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ! ΕΞΗΛΘΕ ΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!

 77. Σύμφωνα με έρευνα αποτίμησης του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής που πραγματοποιήθηκε από το ΙΕΠ

  76% των εκπαιδευτικών θεολόγων αντιμετωπίζει θετικά το διδακτικό και επιμορφωτικό υλικό του μαθήματος.

  15% αρνητική αντιμετώπιση

  9% δεν απάντησε ούτε θετικά ούτε αρνητικά

  Τα ερωτηματολόγια απαντήθηκαν απο 2091 εκπαιδευτικούς θεολόγους.

  • Κατά τα αποτελέσματα των πολιτικών δημοσκοπήσεων! Λογικό το αποτέλεσμα αναλογιζόμενος κανείς ότι τα περισσότερα μέλη του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής πολιτικής εγκαταβιώνουν συχνά πυκνά στις μασσονικές στοές……! Η Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων ΔΙΑ στόματος του Προέδρου της κ.. Ρηκάκη πρότεινε στους εκπαιδευτικούς Θεολόγους να μη διδάσκουν από τα νέα βιβλία αφού και μα απόφαση του ΣτΕ κρίνονται αντισυνταγματικά! ΣΤΗ χώρα μας δυστυχώς περισσεύει το ψέμα Η απάτη και η υποκρισία!

 78. Μάλλον στο μάθημα της Θεολογίας που αναφερότανε στο «κατά Ματθέον κεφάλεο 23» να ήταν απόντες!
  Και ειδικά στην παράγραφο 8 να είχαν «πάει προς νερόν»!

 79. Στον κόσμο ΣΑΣ και στην ασυναρτησία σας διαπρέπετε εξωτικά…

 80. Σεβαστείτε το δημοκρατικό δικαίωμα του καθενός ως προς την σκέψη του, και μην προσπαθείτε να κρύψετε την ημιμάθεια σας πίσω από το δάκτυλό σας!
  «Ερευνάται τας Γραφάς» Ερευνάται την πιθανή αλήθεια των απόψεων…
  Δάσκαλος είναι μόνο ΕΝΑΣ
  Εμείς ΟΛΟΙ μας είμαστε Αδέρφια !
  Μήπως αυτό θυμίζει τίποτα στους «Θεολόγους» μας;
  Να βλέπετε το Φεγγάρι (Τ Η Ν Α ΛΉ Θ Ε Ι Α ) και όχι το πιθανόν δάκτυλο που σας το δείχνει!

 81. Κάνετε κριτική χωρίς να μας λέτε από που έχετε για σας η αλήθεια...!!

  Ποιός άραγε είναι ο ένας Δάσκαλος για σας που είστε πλήρης κοσμικών γνώσεων δεν μας λέτε! Αλλά ακριβώς δεν βλέπετε τον Ηλιο (ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ) αλλά το φεγγσρι, όπως γράφετε! ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΝΥΧΤΑ ΦΩΣ ΜΕ ΣΚΟΤΑΔΙ! Μπορείτε να πιστεύετε ότι θέλετε, όπως και εμείς έχουμε το δικαίωμα να διατυπώνουμε την άποψή μας για αυτό που πιστεύουμε και θεωρούμε Αλήθεια χωρίς να το κρύβουμε όπως εσείς!

 82. Ανοίξτε και κανένα Ευαγγέλιο!
  Όπως το «κατά Ματθαίον Κεφάλαιο 23 Παράγραφος 8
  Μπας και συνειδητοποιήσετε (έστω και τώρα) ποιος μπορεί να είναι ο
  Μ Ο Ν Α ΔΙ Κ Ο Σ Δ Α Σ Κ Α Λ Ο Σ
  για έναν οπαδό του Χ Ρ Ι Σ Τ Ο Υ !
  Έπειτα: «Φεγγαράκι μου λαμπρό
  φέγγε μου να περπατώ
  να πηγαίνω στο σχολειό,
  να μαθαίνω γράμματα,
  γράμματα σπουδάγματα,
  του Θ Ε Ο Υ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!»
  «Φ Ω Σ» σήμερα χρειαζόμαστε μέσα στο σκοτάδι, που μας έχουν ρίξει οι υποκρισίες σας!
  Έπειτα: Μη «βλέπετε» καταμεσήμερα προς τον Ελληνικό «ΗΛΙΟ»,
  Για να μην προστεθεί στην «πνευματική σας τύφλα» και η βιολογική!

 83. Βγάλε την κουκούλα κατήγορε της Ορθόδοξης πίστης και διαστροφές του Ευαγγελίου για να καταλάβει και ο κόσμος!

 84. ΘΕΟΛΟΓΕ ΕΥΡΥΜΑΘΗ ΑΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΓΜΈΝΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΧΩΒΑΔΙΚΟ ΚΉΡΥΓΜΑ! ΚΟΥΡΑΣΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ!

 85. Καλά ρε, άπιστοι, άθεοι, μάρτυρες του Γιαχβέ, αντίχριστοι, τι στο καλό άλλο είστε, αφού επιμελώς το αποκρύπτετε, γιατί προσπαθείτε, μάλλον προσπαθείς να μας πείσεις επικαλούμενος ακόμη και το Ευαγγέλιο παραχαράσσοντας, ότι θα πρέπει να μην πιστεύουμε στον θεμελιωτή και Λυτρωτή της πίστης μας Ιησού Χριστό εμμένοντας μάλιστα δαιμονικά; Ύπαγε οπίσω μου σατανά.

 86. Εποχή απιστίας και αποστασίας από το Θεό Δημιουργό Πατέρα. Σάλεψαν τα μυαλά των ανθρώπων, αφού χωρίς Θεό ο αντίδικος καταλαμβάνει τις ψυχές μας. Ο ένας σκοτώνει τον άλλο, γονείς βιάζουν τα παιδιά τους, παιδιά σκοτώνουν τους γονείς τους. Τι άλλο θα δούμε και θα βιώσουμε!

 87. Οσο και αν πολεμάτε ενεργούμενοι από το εκκοσμικευμένο νεοταξικό δαιμονικό πεύμα, που ως ολετήρας ισοπεδώνει αξίες, ιδανικά, παραδόσεις την ιστορία μας και ιδιαίτερα την ορθόδοξη πίστη μας, έχετε κατά νου το λόγο του Ιησού Χριστού «πύλαι άδου ου κατισχύσουσιν αυτής».

 88. ΤΕΡΜΑ οι πειραματισμοί των λεγόμενων ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ!
  http://ellinikahoaxes.gr/2015/12/19/ellada-tourkia-nato-stoltenberg/
  Εάν αυτοί που θα ψηφίσουν, στις επόμενες εκλογές,
  κόμματα που έχουν υπογράψει ήδη μνημόνια,
  είναι ΑΠΛΑ προδότες,
  https://www.pronews.gr/oikonomia/elliniki-oikonomia/290270_gkasimatis-ta-mnimonia-paredosan-ethniki-kyriarhia
  τότε,
  οι πατριώτες που θα ψηφίσουν πατριωτικά κόμματα
  που δεν θα έχουν την δυνατότητα να γίνουν Κυβέρνηση,
  είναι ΔΙΠΛΑ προδότες
  και οι πατριώτες που θα ψηφίσουν πατριωτικά κόμματα που κινδυνεύουν ακόμα και να μην μπουν στο Κ-υ-νοβούλιο
  είναι Τ Ρ Ι Π Λ Α προδότες!
  Διότι έτσι αποκαλύπτονται,
  ως υπηρέτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων,
  με σκοπό να πνίξουν πατριωτικούς ψήφους
  υπέρ της Νέας Τάξης Πραγμάτων!
  Εδώ το Σύριζα με το ΑΝΕΛ μπόρεσε να συνεργαστεί,
  για να ξεπουλήσουν την ΠΑΤΡΙΔΑ μου! https://www.athensvoice.gr/sites/default/files/407_2.jpg
  ΓΙΑΤΊ να μην μπορούν να βρουν τον τρόπο συνεργασίας,
  οι υποτιθέμενες πατριωτικές παρατάξεις αναμεταξύ τους,
  για την αποκατάσταση της ΑΞΙΟΠΡΈΠΙΑΣ της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μου
  και να το παίζουν το «ΜΠΑΛΆΚΙ»
  στον Έλληνα ψηφοφόρο;;;;;;
  https://www.youtube.com/watch?v=s4vj3Wm9JnY

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ