ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Απλά να μας πουν που μπορούμε να παρκάρουμε εμείς που είμαστε σε μια φάση κινητικών προβλημάτων

18
3627

Φίλε Γιάννη,

δεν ξέρω αν μπορείς να το αναρτήσεις, αλλά είμαι εγχειρισμένος στο πόδι…

Πριν δυο μέρες ήθελα να πάω στην Τράπεζα και τα ίδια αμάξια ήταν παρκαρισμένα σε αυτές τις θέσεις.

Και σήμερα το πρωί (Δευτέρα) ήθελα να πάω στο γραφείο του ΕΟΠΥΥ που είναι στη στοά στο Δημαρχείο και πάλι τα ίδια αυτοκίνητα στο ίδιο σημείο.

Απλά να μας πουν που μπορούμε να παρκάρουμε εμείς που είμαστε σε μια φάση κινητικών προβλημάτων έστω κι αν είναι προσωρινή.

Πόσο δε μάλλον οι συμπολίτες μας που είναι ΑμεΑ.

Έχω σκοπό να το στείλω και του Δημάρχου.

Σε ευχαριστώ Β.Μ

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλα τα λέτε κύριε Β.Μ. Αυτό δε,το «αποκεντρωμένο γραφείο ΕΟΠΥΥ», έλεος δηλαδή, πιο κεντρικό δε γίνεται, αυτό έπρεπε να ήταν κάπου βολικά, να έχει πρόσβαση ο κοσμος…

    Άκου «αποκεντρωμένο γραφείο ΕΟΠΥΥ».

  2. Στο θέμα της μεταφοράς των μαθητών του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και του ΕΕΕΕΚ Κω ,ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΦΘΑΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΕΑ ΣΤΗΝ ΚΩ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΚΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΚΩ .

    • ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ..ΑΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ !!! ΣΤΟΝ ΧΑΛΚΙΔΙΟ ΝΑ ΠΑΣ Η ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ .ΑΥΤΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ .ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΠΟΠΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ? ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΛΛΑ , ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ .ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ !!!

  3. Στον αυτόματο πιλότο όλο το νησί ο καθένας στον δήμο κάνει ότι του κατέβη .ξανά ψηφίστε ξαδέλφια συγγενής κ φίλους που αγωνίζονται για την καρέκλα την.μιζα κ τα προσωπικά οφέλη μόνο για την πάρτη τους

  4. Από τη στιγμή που ο πρώτος Δημότης του Νησιού, δηλ. ο Γεώργιος είναι ο πρώτος και μέγας διδάξας της αναρχίας και της ωχαδελφοσύνης τι περιμένεις. Έχουμε γράψει πολλές φορές για την αναισθησία των συμπολιτών, αλλά και των κατεχόντων εξουσία απέναντι στις θεσεις των ΑΜΕΑ, αλλά και την αναλγησία των υπηρεσιών να εφαρμόσουν τα αυτονόητα. Πάρε Δήμε ένα γερανό και μάζευε τα αυτοκίνητα όλων όσων είναι γαιδούρια και κάφροι, μόνο έτσι ο θα πλησιάσουμε την Ευρώπη έστω και λίγο….

  5. Νοσοκομείο, Δήμος, Επαρχείο, Τράπεζες, Εφορία, μαζεμένες στο κέντρο και μονίμως κατειλημμένες οι θέσεις όσων υπηρεσιών έχουν έστω και μία για ΑΜΕΑ, από γαιδούρια. Τελικώς, ούτε παιδεία υπάρχει στον τόπο, αλλά ούτε και ανθρωπιά, καθώς αυτά τα δύο χαρακτηριστικά σπανίζουν στις μέρες μας. Το μόνο που μας κάνει και ξεχωρίζουμε από τις Αφρικανικές χώρες ακόμη, είναι το χρώμα, κατά τα υπόλοιπα, άστα βράστα, χειρότερη είμαστε σε θέματα ευαισθησίας…..

    • Εχουμε κάτι χειρότερο από τους ανθρώπους στην Αφρικανική Ηπειρο ..Μαυρισμένη ψυχή , γεμάτη μίσος, απέχθεια για τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας !!!

  6. Κάθε πρωί κατά τις 9 σταματάει λεωφορείο απέναντι από την Πειραιώς (Αγροτική) και αποβιβάζει τους λαθρομετανάστες που έρχονται για την καθημερινή τους βόλτα στην πόλη. Αργότερα τους παίρνει πάλι για να γυρίσουν στο hot spot. Λεωφορεία υπάρχουν για τους λαθρομετανάστες. Για τα ΑΜΕΑ όμως όχι.

    • ΘΑ ΠΑΩ Σ΄ΑΛΛΟ ΤΟΠΟ .Η ΚΩΣ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ !

      ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΒΑΣΟΥΛΑ ΤΗΝ ΠΗ, ΠΩΣ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΚΑ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ , ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ
      ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΚΔΑΠΜΕΑ – ΣΒΟΥΡΕΝΕΙΟ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΌΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΑΜΑΞΙΔΙΟ , ΠΟΥ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΑΜΕΑ ΜΕ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ Ή ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ? ΕΝΤΟΛΗ ΠΑΝΤΩΣ ΕΔΩΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΛΗΦΟΥΝ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΒΙΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΜΕΑ ΣΗΚΩΤΟΥΣ ΣΑΝ ΤΣΟΥΒΑΛΑΚΙΑ !!! (ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ !!!) Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ !!
      ΔΙΟΤΙ Η ΒΑΣΟΥΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ , ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ! ΟΧΙ ΟΤΙ Η ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ…
      ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΠΗ , ΠΛΗΡΏΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ…ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ !

  7. Προτείνω ο Σύλλογος των ΑΜΕΑ να βγάλει ανακοίνωση να παρκάρουν τα μέλη οπου βρουν, αφού οι θεσεις τους είναι μονίμως κατειλημμμένες από μουλάρια. Οι πρώτοι διδάξαντες και πολιτικοι του τοπου, είναι οι μεγαλύτεροι δάσκαλοι της αναισθησίας και της βόλεψής τους, ακόμη και στο πάρκιν. Τελικώς όλα ανήκουν σε όποιον προλάβει, τροχαία και δημοτική αστυνομία, γιατί τους πληρώνουμε?

    • Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΕΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΩ ΑΔΕΡΦΕ …ΕΔΩ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ -ΣΧΟΛΕΙΟ , ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΜΕΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ …ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ..

  8. Δεν μπορεις να περπατησεις και οδηγας αυτοκινητο?Εισαι κινδυνος θανατος μεγαλε ντροπη σου.

  9. στο ιδιο σημειο ειχα ατομο ΑΜΕΑ στο αυτοκινητο οταν ηρθε μια κυρια που οδηγουσε το δεξι υπηρεσιακο αυτοκινητο με εδιωξε λεγοντας μου οτι απαγορευεται κ να παω παρακατω

    • ΚΑΙ ΕΣΕΙς ΦΥΓΑΤΕ??? ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ , ΚΑΝΤΕ ΚΛΗΣΗ ΣΤΟ 100 ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ…ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΛΗΣΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ….ΥΠΟΜΟΝΗ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΤΡΟΧΑΙΑ….

  10. Το νησί ειναι στον αυτόματο πιλοτο εδω και χρονια οποτε οποιος και να ειναι στο δημο τιποτα δεν αλλαζει.

  11. ΚΩΣ !!! ΑΦΙΛΟΞΕΝΟ ΝΗΣΙ ΓΙΑ ΑΜΕΑ ...( ΑΔΕΡΦΕ ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΤΑ ΑΜΕΑ ??)

    Η Εφορία χωρίς πρόσβαση για ΑΜΕΑ , Το Κτηματολόγιο χωρίς πρόσβαση , Το Διοικητήριο (Επαρχείο, Γραφείο Συγκοινωνιών , Δασαρχείο, Εισαγγελία Κοινωνική Υπηρεσία , Δικαστικές αίθουσες, Σχολεία, Λύκεια , Γυμνάσια χωρίς πρόσβαση για ΑΜΕΑ ! Εσύ τώρα που χειρούργησες το πόδι σου σκέφτηκες τα ΑΜΕΑ? Τόσο καιρό τι έκανες , που ήσουνα ?
    Και ο ΕΠΑΡΧΟΣ είχε ατύχημα, δεν μπορούσε να ανέβει στο γραφείο του αλλά δεν του περίσσεψε μυαλό να σκεφτεί με ποιο τρόπο πηγαίνουν ανέκαθεν σ΄αυτές τις υπηρεσίες τα Ατομα με ΑΝΑΠΗΡΙΑ -ΤΑ Ατομα με Κινητικά προβλήματα, οι μανάδες με τα παιδιά σε καρότσι ,παπούδες, γιαγιάδες ..ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΝΟΙΑΞΙΜΟ ΤΩΝ ΑΜΕΑ , όλα αυτα τα χρόνια αυτή την στιγμή θα ήταν λυμένο το πρόβλημά σου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ