Στέλλα Καρατζίκη: Τα βιβλία «στην ώρα τους» τους και η έλλειψη εκπαιδευτικών μηδαμινή έως ανύπαρκτη

0
693

Γράφει η Στέλλα Καρατζίκη

Έντεκα Σεπτέμβρη αύριο κι ανοίγουν διάπλατα τα ιδρύματα της μάθησης που είναι ταγμένα να προσφέρουν (δωρεάν) εκείνη την συμπυκνωμένη μορφή γνώσης για μυαλά υπό διαμόρφωση.

Για τους αυριανούς πολίτες, ψηφοφόρους, που μετά από χρόνων μελέτη κι εντρύφηση στην ανάλυση του τρόπου της κριτικής σκέψης ανάγονται με βούλα σε χρήσιμους πολίτες. Αλήθεια λέω.Τους δίνουν και δίπλωμα γι αυτό. Όχι σε χαρτί πολυτελείας, δεν επαρκούν τα κονδύλια, αλλά ας μην κολλήσουμε σε αυτό, δεν είναι της παρούσης.
Δήλωση Τσίπρα λοιπόν ότι φέτος όλα τα σχολικά βιβλία θα είναι διαθέσιμα,επαρκή, στην ‘ώρα τους και η έλλειψη εκπαιδευτικών μηδαμινή έως κι ανύπαρκτη.
Μάλιστα.

Τι είναι άραγε περισσότερο δειλό ειδικά κατέχοντας θέση εξουσίας, από το να τοποθετείς την περηφάνια σου στο αυτονόητο; Νομίζω πως όλοι θα προτιμούσαμε να προσκυνούσαμε την μπότα από το τσόκαρο.Αλλά δυστυχώς η ανοησία όπως και η μεγαλοφυΐα , είναι και οι δύο ωφέλιμες στο πεπρωμένο της ανθρωπότητας.
Το χωνεύω δύσκολα αλλά αναγκάζομαι να το αποδεχτώ.

Στο συγκεκριμένο παιδί για το οποίο περηφανεύεσαι ότι έφερες τα βιβλία στην ώρα του, έδωσες και το δικαίωμα να αλλάζει φύλο στα δεκαπέντε.. Εσύ κυβέρνηση που αγαπάς τόσο τα παιδιά.
Δεν του δίνεις άδεια οδήγησης. Είναι πολύ μικρό.
Δεν του δίνεις δικαίωμα ψήφου, είναι πολύ μικρό. Άλλα ενώ είναι ανίκανο να κάνει μια πολιτική επιλογή, είναι ικανό και ώριμο να αλλάξει το σώμα του. Οξύμωρο λίγο;;;;;
Αναρωτιέμαι……τα βιβλία που ήρθαν στην ώρα τους όπως περηφανεύεστε, του δίνουν άραγε την δυνατότητα να αποφασίσει εν συνείδηση σε τι σώμα θέλει να ζήσει;Τι είναι καλύτερο για τον ίδιο;…
Τελικά τι είστε εσείς κύριοι;;;; Της κυβέρνησης;;;;

Η ομάδα των πειναλέων που ψάχνει στα κουφάρια των προβληματικών για κανέναν ψήφο;
Γίνατε λάτρεις κι ακόλουθοι του κάθε περιθωριακού; Ζηλέψατε τις βίλες των πλουσίων και είπατε να χτίσετε κι εσείς από κάνα δύο;
Θυμάστε βέβαια το παραμυθάκι……Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά.
ΣΑΣ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΠΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

Μια ευχή στα παιδιά μας.
Το κουτόχορτο δεν χωνεύετε.
Συνεχίστε να ψάχνετε πάντα για απαντήσεις.
Πίσω από τις γραμμές δήθεν κορυφαίων μαθησιακών συγγραφέων, να ψάχνετε τα πάντα. Αναλύετε τα πάντα. Ε σεις είστε το μέλλον. Τίποτα δεν είναι δεδομένο…..
Μια υπενθύμιση στην κυβέρνηση……..Κουμπώστε την ρόμπα σας μαντάμ…εδώ και τέσσερα χρόνια βλέπουμε το στριγκάκι σας….

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ