ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΩ: Hot spot και καλοκαιρινές διακοπές αυτά πάνε μαζί…

41
4261

HOT SPOT ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΥΤΑ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ….

Δυστυχώς η κατάσταση στην κοινότητα Πυλίου συνεχίζεται να είναι ανεξέλεγκτη αφού η μικροί επενδυτές δρουν όπως γουστάρουν στον Άγιο Γεώργιο και σε όλη την περιοχή.

Η ελλιπής αστυνόμευση και ο μη περιορισμός εντός του hot spot έχει δυσάρεστες εκπλήξεις όχι μονό για τους ντόπιους αλλά και επιπτώσεις για τον τουρισμού της περιοχής όπως το Μαρμάρι.

Τελευταία χρονιά η περιοχή στο Μαρμάρι αναπτύσσεται με σύγχρονες μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες και η περιοχή μαζί με τους ντόπιους επιχειρηματίες αλλάζει εικόνα καθώς βλέπουμε μια σταδιακή ανάπτυξη, πολύ καλή .

Δυστυχώς, κάποιοι εξακολουθούν να αγνοούν τις τοπικές κοινωνίες και το μόνο που κάνουν είναι να καταστρέφουν την περιοχή με τις πολιτικές που χαράζουν εις βάρος του τοπικού πληθυσμού .

Οι ψεύτικες μεγάλες υποσχέσεις του τοπικού μας βουλευτή ότι θα μείνουν μόνο για 48 ώρες ήταν απλά ένα μεγάλο ψέμα και εμείς δικαιωθήκαμε για όσα υποστηρίζαμε .

Ποιο συγκεκριμένα Κυριακή 18/08/2018 η Πυροσβεστική υπηρεσία βλέπει καπνό και έρχεται άμεσα για να δει από που έρχεται ο καπνός ‘’’ στην αυτοψία βλέπει μια ομάδα του ΗΟΤ SPOT να καίει ξύλα και μπαλέτες κάτω από τα δέντρα… Με την πυκνή βλάστηση που υπάρχει στην περιοχή και με  4 μποφόρ αέρα ο θεός ξέρει τι μπορούσε να γίνει εάν έπαιρνε φωτιά.

Και όμως παρά την σύσταση της πυροσβεστικής όταν έφυγε το όχημα αμέσως μετά κατευθυνθήκαν λίγα μετρά ποιο κάτω να ξαναβάλουν φωτιά και τότε εξαγριωμένοι κάτοικοι και επιχειρηματίες τους καταδίωξαν. Οι τουρίστες απλά παρακολουθούν την ανάπτυξη του hot spot ….

Ας μην μιλήσουμε για το γεγονός ότι από Αλυκές –Πυθάρι-εως πλατεία στο Μαρμάρι ξεπερνούσαν τα 120 άτομα στην κεντρικότερη παράλια με φωνές και φασαρίες δίχως να μπορεί να τους ενοχλήσει κάνεις και οι τουρίστες απλά έβλεπαν μια άλλη Ελλάδα !!

Ρωτάμε λοιπόν η μάλλον φαντάζεστε κάποιος Έλληνας να είχε βάλει φωτιά να ψήνει στα καλάμια τι θα είχε πάθει;; Εδώ ο νόμος δυστυχώς κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο ‘’’

Κάποιος υπεύθυνος εάν υπάρχει…από το αναπτυξιακό κέντρο των ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ στην Ελλάδα hot spot του Πυλιού ας μιλήσει επιτέλους σε αυτούς τους κυρίους και να τους εξηγήσουν ότι  δεν ανάβουμε φωτιές οπού γουστάρουμε το καλοκαίρι.

2 ] όταν είμαστε σε κόσμο δεν φωνάζουμε .

3] δεν κλέβουμε πράγματα από τουρίστες και όχι μόνο .

4} τους εξηγούμε ότι εδώ υπάρχουν νομοί και δεν είμαστε Ουγκάντα .

5] οι υπεύθυνοι του hot spot και η ελληνική αστυνομία έχει την υποχρέωση να διασφαλίσουν αυτές τις συνθήκες

6] πιστεύουμε στην ελληνική αστυνομία και γνωρίζουμε ότι μπορούν!! αλλά δυστυχώς οι εντολές της κυβερνήσεως είναι πολύ περισσότερο αυστηρές στα όργανα παρά σε αυτούς που θα έπρεπε.

7] ντυνόμαστε σωστά με μαγιό και όχι σλιπάκι λες και και κάνουμε πασαρέλα

8] όταν κάνουμε ντους κρατάμε μια σειρά και δεν παρενοχλούμε γυναίκες η μικρά κορίτσια

Τουλάχιστον αφού τους έχετε αφήσει ανεξέλεγκτους ας τους μάθετε τρόπους και κανόνες συμπεριφοράς περιορίστε τις ώρες που είναι ελεύθεροι και κάντε τους κάποια στοιχειώδεις μαθήματα συμπεριφοράς

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΗ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ……..

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΩ

 

41 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΒΡΕ ΑΝΕΝΕΡΓΟΙ ΧΩΡΙΑΤΕΣ,ΜΠΟΧΑΛΟΙ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΧΟΤ ΣΠΟΤ.ΞΥΠΝΑΤΕ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΑΝΕΝΕΡΓΟΙ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΥΡΙΤΣΗΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.ΞΥΠΝΑΤΕ ΖΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  2. ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΟΡΕΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.ΞΑΝΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ψηφισουν οι ελληνες.

    • Ναι λήγουν τα Μνημόνια με 345 δισ χρέος !!!! Επί μέσο επιτόκιο τοκογλύφων 1%,θέλουμε 3,45 δισ τόκους τον χρόνο

      Με 4,5% απ τις αγορές,χρειαζόμαστε 15,5 δις ή 4 επιπλέον ΕΝΦΙΑ ,μόνο για τους τόκους !!!!Αλλά ‘θα κάνουμε ότι θέλουμε’, ‘θ ανοίξουν οι κάνουλες ‘,’επιτροπεία τέλος’.ΓΙΟΡΤΑΣΤΕ!!! Νομίζεις τυχαίαν σαν ονόμασαν ψεκασμένους ???? Αν αμφισβητείς ότι γράφω,δώσε μου αριθμητικά και συ τις ‘δικές’ σου απόψεις.Πηγή των δικών μου αριθμών είναι απ το Λογιστήριο του Κράτους και είναι επιεικέστατα…Αν το γεύμα σου δεν περιέχει ζανάξ….η εγκεφαλική σου λειτουργία….τραβά την κατηφόρα.

  3. γιατι δεν βαζεις την δημοτικη αστυνομια να προφυλαξει τα ξενοδοχεια και τους επαγκελματιες που υποφερουν από αυτην την κατασταση,παρα μονο τους εχεις να γραφουν τους πολιτες της πολης που υποφερουν.Κυριτση τετελεσται.

  4. O γεωργιος πουλησε τα καλυτερα φιλετα του νησιου σε κολητους,και σε προεκλογικες υποσχεσεις

    Όλα τα αλα είναι περιτα.Μιλαμε για πολλα μαρουλια[λιλια]

    • Αν ξαναβγεί θα πούλησει κιαλλα.ηδη κάποιοι περιμένουν την αίγλη αύρα και μερικά φιλέτα ακομη

  5. Οταν το προβλημα ηταν στη πόλη εσεις είσασταν ανύπαρκτοι! Τωρα ενοχλείστε; Τα παραπονα στο δήμαρχο,εκεινος προτεινε μεχρι και 10 ακίνητα και στη συνελευση στο Πυλι ελεγε εσω ειμαστε να τα λειτουργήσουμε μαζι.

    • Άποψη σαν την δικιά σου είναι η αιτία που φτάσαμε εδώ που ήμαστε. Το νησί δεν είναι μόνο το λιμάνι και το κάστρο. Μία φορά να σας έβλεπα ενωμένους,,,,,,

    • ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ «ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ» ΤΙΠΟΤΑ!
      ΚΑΤΑ ΤΙΣ «ΕΞΑΓΩΓΕΣ» ΚΑΙ ΟΙ «ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ» ΜΑΣ. ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΕΧΟΝΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΙΑΣ ΠΟΛΗΣ,ΕΝΟΣ ΝΗΣΙΟΥ!
      ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ!ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΑΝ Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΘΕΣ,Ο ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣ,Η ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ ΘΕΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΑΝ «ΑΓΕΛΕΣ»ΚΑΙ «ΠΡΩΤΟΓΟΝΑ» ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ,ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΑΜΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΝΑ’ΝΑΙ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ!ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΩΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟ,ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ!

  6. Φαντάστηκε ο πρώην δήμαρχος και το Όραμα θέλανε λέει περισσότερους να τους βοηθήσουν.ΑΥΤΟ το πρόγραμμα έχει το Όραμα για το νησί;Να φέρει και άλλους λαθρομετανάστες;Γιατί δεν το λένε;

  7. Εντελώς άστοχο άρθρο!!!Όλα αυτά που αριθμούν οι ενεργοί /////// τα κάνουν και οι «καθαρόαιμοι» συγχωριανοί/συμπατριώτες τους πολύ πριν έρθουν. Όσο για «την» ανάπτυξη του μαρμαριου, πιο ζωντανό είναι το άουσβιτς που λησμονεί ο αρθρογράφος παρά το μαρμάρι.

    • Είναι γεγονός ότι στο το νησί της Κω είναι εύποροι οι μ@@κές. Ρωτά την δικιά σου (λαιδη ) πόσους από αυτούς που βάλανε φωτιά εχθές έχει στα χωράφια, ;;

  8. Η Χρυσή Αυγή διακρίνει τους Έλληνες πολίτες από τους αλλοδαπούς υπηκόους νόμιμα διαμένοντες στην χώρα και φυσικά από τους λαθρομετανάστες εισβολείς (παράνομους ή παρανόμως νομιμοποιηθέντες). Οι λαθρομετανάστες εισβολείς αποτελούν ασύντακτο στρατό, που αποσυνθέτει την κοινωνική δομή και αλλοτριώνει την εθνική μας ταυτότητα. Επομένως οι λαθρομετανάστες, ως ξένο προς την ελληνική κοινωνία σώμα και ως παραβάτες της κείμενης νομοθεσίας, πρέπει άμεσα να απελαθούν:
    – Άμεση σύλληψη και επαναπροώθηση όλων των λαθρομεταναστών στις χώρες προέλευσής τους. Μέχρι τον οριστικό επαναπατρισμό τους προβλέπεται η μεταφορά τους σε ειδικούς χώρους κράτησης μακράν των κατοικημένων τόπων της ελληνικής επικράτειας, όπου οι συνθήκες δεν θα ομοιάζουν με ξενοδοχείο 5 αστέρων.

  9. – Το φαινόμενο της εσαεί κράτησης παρανομούντων σε πολυτελή κέντρα με κλιματισμό, δωρεάν γεύματα και ανέσεις που λείπουν από εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες πολίτες, είναι απαράδεκτο και θα διακοπεί πάραυτα.

    – Ιδιώνυμο όποιο έγκλημα τελεί αλλοδαπός. Οι ποινές δεν θα εκτίονται σε φυλακές, αλλά σε ειδικούς χώρους κράτησης, όπου παράλληλα θα παράγεται έργο υπέρ του Δημοσίου.

    – Πάταξη του παρανόμου εμπορίου των αλλοδαπών και αυστηρός φορολογικός έλεγχος στα εμβάσματα που αποστέλλουν στις χώρες τους οι λαθρομετανάστες. Να πάψει η τεράστια απώλεια εσόδων για το ελληνικό κράτος. Μηδενική ανοχή στα διεθνή κυκλώματα λαθρεμπορίας.

  10. χαχαχα προβατα εχουμε 60 χοτ σποτ στην ελλαδα και γινονται αλλα 20

    για να φερουν λαθροεγκληματιες απο την γερμανια.μονο η χρυση αυγη μπορει

    • Για να θυμηθούμε τι έκανε και τι εταξε ο Κυριτσης…
      Ο κος Κυρίτσης ήταν αυτός που ανακοίνωσε την ίδρυση χοτ σποτ στο νησί βαφτίζοντας το «αβλαβούς διέλευσης”…
      Πρότεινε ερήμην του δημοτικού συμβουλίου όχι 1 αλλά δέκα σημεία για το υποτιθέμενο αβλαβούς διέλευσης χοτ – σποτ…
      Ο κος Κυρίτσης έταξε δημοψήφισμα για να μην το κάνει ποτέ.
      Ήθελε να κρατά σε εγρήγορση εκείνους που τον πίστεψαν αλλά προπάντων να κερδίσει χρόνο…
      Κρύφτηκε πίσω από τους φορείς για την υποτιθέμενη προσφυγή στο ΣτΕ για την ίδρυση του ΠΡΟΚΕΚΑ…
      Ο κος Κυρίτσης έλαβε απόφαση – ερήμην του κοινοτικού συμβουλίου Πυλίου- για τον καθορισμό του λατομείου Πυλίου ως χώρο εναπόθεσης ειδικών αποβλήτων από το Χοτ Σποτ..
      Ο κος Κυρίτσης ήταν αυτός που στο Πυλί στην αίθουσα του Αγίου Γεωργίου προανήγγειλε την ίδρυση του προαναχωρησιακού κέντρου στο Πυλί 6 μήνες πριν από την ίδρυση του! (14/11/2016)
      Ο κος Κυρίτσης ήταν αυτός που την ίδια μέρα στο Πυλί ομολόγησε ότι έκανε την παρακάτω πρόταση στην κυβέρνηση:
      «Διασφαλίστε 5 πράγματα και ελάτε να λειτουργήσουμε μαζί hot spot και προαναχωρησιακό”.

  11. Μόνο άρρωστες και παρανοϊκές κοινωνίες παραιτούνται οικιοθελώς από την επικράτεια τους και αφήνουν ξένους να την καταλάβουν. Βέβαια όλοι αυτοί οι άρρωστοι και παρανοϊκοί υποκρίνονται ότι αγαπούν τους ξένους. Αναρωτιόμαστε αν κάποιος που μισεί τον εαυτό του, την φυλή του, την κουλτούρα του, την ταυτότητα του ή τον ίδιο του τον λαό μπορεί να αγαπά κάποιον ξένο; Ούτε οι ίδιοι οι λαθρομετανάστες το πιστεύουν αυτό. Εν τούτοις η «ανθρωπιστική» συμπεριφορά όλων αυτών των παρανοϊκών (ας θυμηθούμε τα καλωσορίσματα στην Λέσβο) είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα μιας παρακμιακής κοινωνίας που δεν θέλει να καταλάβει ότι οι λαθρομετανάστες παίρνουν σταδιακά το τιμόνι της χώρας στα χέρια τους και σε λίγο θα καθορίζουν την πορεία του ελληνικού πλοίου. Ήδη βήματα αυτής της πορείας είναι ορατά, βήματα διοικητικά, νομοθετικά, οικονομικά, κοινωνικά, πολιτιστικά. Πρέπει κάποιος να είναι εντελώς ηλίθιος και να πάσχει σωματικά και διανοητικά ώστε να μην έχει παρατηρήσει αυτή την πορεία.

  12. Η πολυπολιτισμική κοινωνία, η οποία επιδιώκεται από στοές, λέσχες, εκκλησίες, την οικονομία και την πολιτική, στοχεύει σήμερα σε μια μεγάλη ανταλλαγή πληθυσμών που θεωρείται «πολιτικά ορθή», όμως βιολογικά ορθή δεν θα γίνει ούτε σήμερα ούτε αύριο. Διότι αυτή η ανταλλαγή πληθυσμών δεν σημαίνει ειρήνη και δικαιοσύνη, αλλά βία και αδικία. Η ιστορία είναι άφθαρτος μάρτυρας περί αυτού. Το γεγονός ότι εξακολουθεί και επιδιώκεται αυτή η πολυπολιτισμική κοινωνία επιμόνως έχει δυο βασικούς λόγους: Την σιωνιστική κυριαρχία και το κέρδος.Είναι καταπληκτικό ότι η ισότητα, επίκληση της οποίας γίνεται και στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, εξακολουθεί να λατρεύεται από τους κοινωνικά άρρωστους και ηλίθιους ως νόμος της φύσης, παρ’ όλο που η φύση δεν έχει να επιδείξει κάτι τέτοιο. Ως γνωστόν πρώτος φυσικός νόμος είναι η υποταγή και η εξάρτηση. Τουτέστιν αν κάποιος προσκαλεί ή δέχεται λαθρομετανάστες, οι οποίοι θα γίνουν αριθμητικά ισχυρότεροι, δεν θα επιζήσει. Επειδή η ελευθερία είναι ασυμβίβαστη με την αδυναμία.

  13. οι βλακες παντα συνασπιζονται..καπως ετσι μας κυβερναει ο Συνασπισμος της ριζοσπαστικης Αριστερας…φατε χοτ σποτ και λαθρεποικους μποχαλοι νεοπλουτοι προοδευτικοι του πωπου…

  14. ο ρεύμα των λαθρομεταναστών συνεχίζει αδιάκοπα να ρέει προς την Ελλάδα, μια ροή ανθρώπων που θα είναι ασταμάτητη αν συνεχίσουν οι προδότες πολιτικάντηδες να προσδιορίζουν το μέλλον μας. Οι λαθρομετανάστες όμως δεν είναι μόνο μια ροή μεμονωμένων ατόμων, είναι κάτι πολύ περισσότερο και κάτι που δυστυχώς υποτιμάται. Πέραν από μεμονωμένα άτομα είναι και συλλογικότητες.Κάθε ένας από τους λαθρομετανάστες είναι μέρος μιας πνευματικής και βιολογική συλλογικότητας, όπως φυλή, θρησκεία, λαός, κοινότητα. Αυτή η συλλογικότητα έρχεται αντιμέτωπη με την δική μας, η οποία όμως έχει αλλοιωθεί μέσα στην ατομικότητα της κοινωνίας μας και από την προπαγάνδα των εξαρτημένων μέσων ενημέρωσης. Αυτή η απώλεια της συλλογικότητας μας μπορεί να οδηγήσει στην απώλεια της επικράτειας μας.https://ethnikismos.net/2018/08/20/προσ-εκεινουσ-που-εχουν-ξεχασει-να-σκε/

  15. ο ασυνενοητος ο κυριτσης ειναι ο υπευθυνος για το χαλι του νησιου μας.

    μονο προβληματα δημιουργει

  16. Η συμφωνία αυτή προβλέπει ότι η Ελλάδα θα απαγορεύσει πλήρως τις δευτερογενείς μετακινήσεις λαθρομεταναστών, δηλαδή δεν θα αφήνει κανέναν να ξεφεύγει προς Γερμανία και παράλληλα θα δέχεται πίσω αυτομάτως όλους τους λαθρομετανάστες της Γερμανίας.Οι μόνοι λαθρομετανάστες που θα επιτρέπεται να πάνε στην Γερμανία θα είναι στο πλαίσιο της επανενώσεως οικογενειών και όπως είναι απολύτως λογικό θα είναι ελάχιστοι. Από την άλλη πλευρά, χιλιάδες λαθρομετανάστων θα ρέουν ασταμάτητα από την Γερμανία προς την Ελλάδα, η οποία θα καταστεί αποθήκη για τους λαθρομετανάστες ολόκληρης της Ευρώπης, μαζί με την Ισπανία.Αντίστοιχα, οι χώρες που έπαψαν να είναι κορόιδα, όπως η Ιταλία, δεν θα έχουν καμία επίπτωση από όλα αυτά, απλώς από δω και πέρα θα απολαμβάνουν την ασφάλεια που προσφέρει η άρνηση της πολιτικής των ανοιχτών συνόρων.

  17. ΠΡΩΗΝ ΚΝΙΤΗΣ ΠΟΛΑΚΗΣ ΚΑΤΑ ΠΡΩΗΝ ΚΝΙΤΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ! ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΚΝΙΤΩΝ;

    Συνέντευξη στην «Καθημερινή», με αφορμή το δήθεν τέλος των Μνημονίων, έδωσε ο πρώην κνίτης και νυν αρχιτραπεζίτης Στουρνάρας, ο οποίος επιχείρησε να φρενάρει την τεχνητή ευφορία που προσπαθούν να καλλιεργήσουν οι Τσιπροκαμμένοι, λέγοντας πως «έχουμε να διανύσουμε πολύ δρόμο ακόμη. Δεν υπάρχει περιθώριο αθέτησης των συμφωνηθέντων, καθώς τότε υπάρχει κίνδυνος να μας εγκαταλείψουν οι αγορές».
    Τα λόγια του πρώην κνίτη και γιού του γραμματέα του ΕΑΜ Φθιώτιδας Στουρνάρα εξαγρίωσαν τον επίσης πρώην κνίτη Πολάκη, ο οποίος κατηγόρησε τον πρώην σύντροφό του ότι «ανήκει στο σύστημα που χρεωκόπησε τη χώρα» και τον καλεί να παραιτηθεί, να φύγει και να μην ξαναμιλήσει.
    Βέβαια, σημασία δεν έχει τι λένε όταν αλληλοκατηγορούνται, αλλά το γεγονός ότι έχουμε πήξει στους πρώην κνίτες! Πρώην κνίτης ο πρωθυπουργός, πρώην κνίτες το 99,9% των υπουργών και λοιπών κυβερνητικών στελεχών, πρώην κνίτης ο αρχιτραπεζίτης, πρώην κνίτες οι μεγαλοεκδότες και οι μεγαλοδημοσιογράφοι και πάει λέγοντας. Αλήθεια, πότε επιτέλους θα απελευθερωθούμε από την τυραννία των πρώην κνιτών;

  18. ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΙΣΕΙ ΤΙς ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΥΡΙΤΣΗ .
    Ο ΛΑΟς ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ,
    ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ.
    ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΕΣΕΝΑ ΠΑΓΙΔΕΨΕ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΥΛΙΞΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΛΛΑ ΧΑΡΤΙ.

    ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΣΟΦΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΝΑΤΕ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ;; ΑΥΤΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΗΤΑΝ ΕΙΛΗΚΡΙΝΗΣ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΕΣΕΙς ΕΙΣΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΉ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.

  19. χαχα τα προβατα βελαζουν.τωρα ειναι αργα.η χωρα μετατρεπεται σιγα σιγα

    σε μουσουλμανικη ισλαμικη δημοκρατια

  20. ολοι εσεις οι ανεγκεφαλοι που ψηφισατε συριζα περιμενοντας να σας σωσει θα το μετανιωσετε πικρα αλλα θα ειναι πλεον αργα οταν θα ερθει η στιγμη που θα φοβαστε να πατε ακομα και ως το σουπερ μαρκετ της γειτονιας σας μη τυχον και σας σφαξουν τα λαθροπιθηκια που θα λιαζονται εξω απο την πορτα σας.

  21. Σβήνει αυτή η χώρα χρόνο με το χρόνο. Όταν θα ξυπνήσουμε θα έχουμε πήξει στα τζαμιά και στις μπούργκες. Δεν αποκλείεται στα σχολεία να διδάσκεται και καμιά δεύτερη επίσημη γλώσσα. Ο ελληνας δυστυχώς έχει αποβλακωθεί από τον κομματισμό και τα απανωτα οικονομικά χτυπήματα. Όσο τον νοιωθουν μαντρωμένο και διχασμένο αυτοί κοιμούνται ήσυχα και εμείς τον υπνο του δικαίου. Όταν και άμα ξυπνήσουμε θα είναι πλέον αργά.

  22. οι χρυσαυγίτες και οι άλλοι ακροδεξιοί ως γνήσιοι απόγονοι των Ναζί και των φασιστικών υπολλειμάτων του 2ου Παγκόσμιου Πολέμου λένε συνεχώς ψέματα και προσπαθούν να τρομοκρατούν τον κόσμο πότε με το ένα πότε με το άλλο γιατί ξέρουν ότι μόνο έτσι με φοβισμένους, φτωχούς και κακομοίρηδες μπορούν να ελέγχουν τη κοινωνία. Τα ηγετικά στελέχη τους έχουν κάποιο βαθμό εξυπνάδας που φαίνεται μεγαλύτερος γιατί απευθύνονται κατά βάση σε χαζούς, ανιστόρητους και φοβισμένους ανθρώπους. Έτσι είναι οι ακροδεξιά παντού, οχι μόνο στην Ελλάδα. Τι να τους λενε γκριζους λύκους στη τουρκία, τι χρυσαυγή ή ελλήνων συνέλευση στην ελλάδα. Τα ίδια σκατά που μόνο κακό φέρνουν οι αντίχρηστοι. Δε μπορεί κάποιος να είναι καλός άνθρωπος και να είναι φασίστας, δε κολλάει

    • Για να καταλάβω κάτι…Εσύ θεωρείς ότι όποιοι αναφέρουν ένα πρόβλημα είναι φασίστες ; και χρυσαυγίτες; μάλλον εσύ πρέπει να έχεις Πολλά απωθημένα. Βλάκα αριστερόστροφα μυαλά σαν τα δικά σου δημιουργούν προβλήματα. Τα άκρα είναι επικίνδυνα μα περισσότερο τα αριστερά άκρα. Κάνε μια χάρη στον εαυτό και αυτοκτόνησε.

  23. ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΑΖΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΙ

    ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.ΞΥΠΝΑ ΚΑΥΜΕΝΕ ΡΑΓΙΑ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ