Βασίλης Γεωργούλης: Και τώρα Τιμωρούμε του Πυρόπληκτους και Επιβραβεύουμε τους Τρομοκράτες

3
584

ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΤΙΜΩΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΥΡΌΠΛΗΚΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΆΤΕΣ.

Περασαν δεκαπέντε περίπου μέρες απο την.αποφράδα μέρα που οι κάτοικοι της.Αττικής πλήρωσαν με την ίδια τους τη ζωη τα λάθη τα δικά τους αλλα και του μεταπολιτευτικού πολιτικού συστήματος. Θυμάμαι μικρός τότε, δεκαετία του 80 τους πειρατικους ραδιοφωνικούς σταθμούς να διαφημίζουν οικόπεδα δίπλα στη θαλασσα, οικοπεδα με φως νερό τηλέφωνο, με δώσεις σε διάφορες περιοχές της Αττικής επι το πλείστον και ειδικά Κερατέα, Κινετα, Ζουμπερι Μαραθώνα! Ο κόσμος βρισκόμενος σε μια περίοδο που άφησε πισω το παρελθόν της δεξιάς, της πολιτικής τρομοκρατίας, σε μια περίοδο που η Ελλάδα αναπτυσσόταν φαινομενικά και το χρήμα( δανεικό όπως αποδείχθηκε αργότερα) έρεε άφθονο αρχισε να μπαίνει στο τρυπακι του υπερκαταναλωτισμου. Αυτοκίνητο, τηλεόραση, βίντεο, εξοχικό σπιτι σε μια περιοχή της Αττικής. Άρχισε να δημιουργείτε με γοργούς ρυθμούς. Αγορές σε δάση και σε πλαγιές, Αγορές σε οικόπεδα φαντάσματα που με μια «καλή άκρη» ο νεόπλουτος Έλληνας έχτιζε και αποκτούσε το.σπιτι των ονείρων του! Φυσικά για άδειες ούτε λόγος. Εργολάβοι, δικηγόροι,μεσίτες και φυσικά στελέχη υπουργείων, κοινοταρχες τότε και μελη κυβερνήσεων να βοηθήσουν στην.αναπτυξη της χώρας. Οικισμοί νέοι, περιοχές παράδεισοι φυσικά όμως πάντα με τη βοήθεια των παραγόντων των τότε κυβερνήσεων,(και των σημερινών με αλλο χρώμα και όνομα παράταξης). Ξέρετε στην χώρα μας κάποιες παροιμίες εχουν το νόημα της πραγματικής κατάστασης μιας εποχής. Η Σημερινή κυβέρνηση μετά το φιάσκο του ολοκαυτώματος με πρόσωπα γνωστά απο τις εποχές ανάπτυξης.

Πρόσωπα που κάποτε συνηγορησαν στην δημιουργία των περιοχών αυτών και βοήθησαν τους κατοίκους τωρα ξεχνάνε και ξεκινούν κατεδαφίσεις. Τιμωρούν στεγνά μη έχοντας στεγνώσει το.αίμα των θυμάτων των δικών τους λαθών αλλα και προηγούμενων κυβερνήσεων με αρκετά πρόσωπα όμως ίδια σε άλλες θέσεις. ΩΣ ΓΆΙΔΑΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΛΈΝΕ ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΌ ΚΕΦΆΛΑ αλλα αυτοί είναι σε θέση ισχύος! Μια θέση ισχύος που τα ίδια τα θύματα και οι συγγενείς τους τους έθεταν διαχρονικά πιστεύοντας τα πολιτικά ΘΑ τους! Μια κυβέρνηση που ευνοεί δολοφόνους Όπως ο κουφοντινας και τιμωρεί τους πολίτες που τους εμπιστευθηκαν. Οι λέξεις έχουν χάσει το νόημα τους ποια. Ασυδοσία, θράσος, αισχροτητα, ασυνειδησια, ντροπή!

Και φυσικά το ίδιο ισχύει για όλα τα κόμματα του Κοινοβουλίου μιας και «τα πρόσωπα κλειδιά δεν εχουν χρώμα και τα προεδρία τους ηθικούς φραγμούς. Σας ευχαριστώ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.