Β. Γεωργούλης: 88 νεκροί και ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ, ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ!!! Οι μη ικανοί ένστολοι με πολιτικές πλάτες έφτασαν στα ανώτατα αξιώματα & τα έκαναν…

8
847

Δυστυχώς αυτού του τυπου οι κρίσεις δεν εβγαιναν πάντοτε σε καλο για τους πολίτες. Με αυτό το σύστημα άξιοι υπηρεσιακά αξιωματικοί παραδείγματα λογω της μη υποταγης η πολιτικής φιλιας έμειναν στάσιμοι και συνταξιοδοτηθηκαν και μη ικανοί μόνο με τις πολιτικές πλάτες εφτασαν στα ανώτατα αξιώματα και τα έκαναν θάλασσα.

Θα μου πειτε παραιτήσεις. Κάποιοι όντως είχαν το σθένος να αφησουν την καρέκλα και όντως παραιτήθηκαν. Κάποιοι αλλοι δυστυχώς οχι και μάλιστα αργότερα έγιναν υπουργοί. Η πολιτική εξουσια κατέκτησε τη στρατιωτική και κατ επέκταση τους ένστολους. Τα αποτελέσματα ολέθρια αυτές τις μέρες. 88 νεκροι και συνεχίζουμε.

Ένας υπουργός απόστρατος που έχει γατζωθει από την καρέκλα στις πλάτες των νεκρών και αρχηγοί πιόνια του αμετανόητοι και φυσικά σε περιοδο κρίσης ποιός παραιτείται να πεινάσει! 88 νεκροί και καμιά παραίτηση! Καμία Συγνώμη!

Η πολιτική με το ράσο του Στρατού, της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής ΔΕΝ ΠΆΝΕ ΜΑΖΊ! Οι πολίτες πληρώνουν ασφάλεια και προστασία και οχι κοροϊδία και αδικοχαμένους φίλους. Είτε στην άσφαλτο απο τροχαιο ειτε στο ολοκαύτωμα της Αττικής!!!!

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πρόεδρος πυροσβεστών: Ο Αρχηγός της Πυροσβεστικής και ο κ. Τόσκας θα 'πρεπε να ζητούν κάθε 5 λεπτά συγγνώμη

    Observer: Οργισμένοι οι Έλληνες πυροσβέστες για τους κυβερνητικούς χειρισμούς στις πυρκαγιές«Η Πυροσβεστική συνέστησε την εκκένωση της περιοχής αλλά δεν εισακούστηκε»
    «Η κυβέρνηση μπορεί να λέει ότι δεν υπήρξαν σοβαρά επιχειρησιακά λάθη, αλλά αυτό που δεν λέει είναι ότι υπήρξαν χιλιάδες μικρά λάθη», δήλωσε στον Observer, προσθέτοντας ότι «όλα αυτά τα λάθη δημιούργησαν το μεγάλο λάθος και γι’ αυτό είχαμε έναν τόσο πρωτοφανή αριθμό θανάτων».
    «Ο πρωθυπουργός δεν φάνηκε καλά ενημερωμένος για το μέγεθος της καταστροφής»

    Η κυβέρνηση μένει εκτεθειμένη από την ιστορία. Σε μία από τις χειρότερες φυσικές καταστροφές, πολλά θύματα ήταν παιδιά και τα συνεργεία διάσωσης εξακολουθούν να «χτενίζουν» γη και θάλασσα για τον εντοπισμό αγνοουμένων.
    Πρόεδρος πυροσβεστών: Ο Αρχηγός της Πυροσβεστικής και ο κ. Τόσκας θα ‘πρεπε να ζητούν κάθε 5 λεπτά συγγνώμη

  2. Βασίλη εσένα περιμέναμε που έχεις καλές ιδέες, δεν είχαμε κανέναν στο παρελθόν…

    Ασχολείσου με τις δουλειές σου και άσε τα πολιτικά, δεν ειναι για σένα.

  3. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΠΛΑΣΤΗ ΠΡΟΟΔΟ ΔΙΑΚΡΙΝΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΥΦΛΩΣΗ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΧΟΛΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΟΥΤΟΠΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΤΟΥ! ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΣΘΑΡΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ!

  4. Ποιος τολμά να πιάσει στο στόμα του τον Βασίλη;;Είναι ένας τίμιος αγωνιστής και δεν υποτάχθηκε στην λαμογιά ακόμη και όταν του παρουσιάστηκε.Μπραβο Βασίλη..Να ξέρεις ότι κλείνεις στόματα. Σύντομα θα επικοινωνήσουμε και για τα τοπικά (εκλογές)

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ