ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ: Η Κέφαλος χρειάζεται ένα αστυνομικό τμήμα ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ… Κάθε μέρα ανοίγουν από ένα σπίτι

9
1025
Καλησπέρα μια ανακοίνωση παρακαλώ.. Η Κέφαλος χρειάζεται ένα αστυνομικό τμήμα ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ… Κάθε μέρα ανοίγουν και από ένα σπίτι φοβόμαστε να βγούμε από τα σπίτια μας.. Είμαστε εργαζόμενοι, έχουμε υποχρεώσεις… Που θα πάει αυτή η κατάσταση…Κάντε κάτι…
ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλα σας κανουν… ερχομαστε εκει στις σαπιοξαπλωστρες σας και μας τις χρεωνετε 7€ ελεος. Ολα να σας τα κλεψουνε κ εσας μαζι αλητες κεφαλιανοι.

    • Άντε μωρέ…ακα σάπιε που εύχεσαι να κλέψουν ανθρώπους για τα 7 Ε τις ξαπλώστρας τζαμπατζή ελεινε

    • Να παρει μια ομπρελα απο ενα mini market να μην στην χρεωνουν κ θα την περνεις οπου θες δεν θα σου πει κανεις κατι!!!! ΠΡΟΣΕΧΕ τη λεες γιατι τροχος ειναι και γυρνα!!!!!

  2. AS BALOYN SEKIOYRITI,KAI NA DOSOYN MERIKA EYRO APO AYTA POY PAIRNOYN.TI THELETE BRE KEFALIANOI.ANTIDRASTE BRE XORIATES.

  3. Μόνο καταγραφές θα κάνουν.Τελείωσε η Δημόσια τάξη εν Ελλάδι..επιστρέψαμε στις αρχέγονες μορφές Κοινωνιών,που τα πάντα είχαν να κάνουν με ατομική ευθύνη.Δεν βλέπεις τριγύρω σου?Μόνο ο Ιδιωτικός τομέα δουλεύει και συντηρεί τον Δημόσιο…έστω και με συνθήκες γαλέρας.Τελειώσαμε σαν κράτος.

    • Τόσες ψυχές χάθηκαν για αυθαίρετα,για κλειστές προσβάσεις σε Παραλίες

      για αυθαίρετη δόμηση,για ξενοδοχεία χωρίς άδεια ,παράνομες αυλές,κτίσματα,οικοδομές παράνομες,τόσος ντόρος,τόσος θόρυβος,τόσος πόνος για έλλειψη πολεοδομικών σχεδίων,για καταπατημένες δασικές εκτάσεις,για σχέδια πόλεων,για την παρανομία του αιώνα και αυτό το ΜΙΖΕΡΟ άτομο τα βάζει με έναν ομπρελά.Πιστεύει κανείς ότι έχουμε ελπίδα,όταν έρχεται η Κτηματική φορτώνει με πρόστιμα τους δεκάμετρους,αλλά τις καταπατήσεις χιλιομέτρων απ τα ALL INCUSS τους χαϊδεύει????Ένα κωλοχανείο με πολλούς συνανθρώπους μας να νοσούν και να νομίζουν ότι είναι καλά,σαν τον μαλάκα που γράφει συνέχεια για τους Ομπρελάδες.Ένα ανοικτό Δαφνί,ένα απέραντο Δομοκαϊτειο .
      http://www.dromokaiteio.gr/

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ