Αρχική Ειδήσεις Δημόσιας Κρίσης Μ. Σμαλιός (σκέψεις τουρίστα): Να γιατί δεν μπορούσαν να τα φτιάξουν όλα...

Μ. Σμαλιός (σκέψεις τουρίστα): Να γιατί δεν μπορούσαν να τα φτιάξουν όλα ένα χρόνο μετά αυτοί οι Κώοι…

8
1079

Να είμαι εγω τουρίστας, λέμε τώρα, που ήμουν εδώ πέρυσι, έζησα έναν απο τους ισχυρότερους σεισμούς στην Κω (και στην Ελλάδα) και έχω το θάρρος και το κουράγιο να ξαναέρθω! (Γιατι μην νομίζετε μια κουκίδα στο χάρτη είμαστε, θα μπορούσα να πάω οπουδήποτε αλλού…) κ έρχομαι που λέτε.. και τι βλέπω? τι? καμία αλλαγη!! Οπως ακριβώς τα άφησα! κατεστρεμμένο λιμάνι, χαλάσματα παντού και κορδέλες (ακριβοπληρωμένες) πλατεία πλατάνου κλειστή και μισογκρεμισμένη, κάστρο αμπαρωμένο κλπ κλπ. Κ δεν φτάνει αυτό, τώρα ειναι και χειρότερα γιατι έχουν κλείσει και πολλά πεζοδρόμια (βλέπε Ιπποκράτους) λες και δεν υπήρχε άλλος τρόπος να στηρίξουμε τους τοίχους, μόνο με σκαλωσιές… κ μετά αφου κάνω την βόλτα μου φτάνω στην πλατεία του Κως… Ε, εκεί πια θαύμαζω το γλυπτό, τον ταξιδευτή μας ωρέ, τα ξεχνάω όλα και κ σκέφτομαι, να βρε γιατι δεν μπορούσαν να τα φτιάξουν όλα ένα χρόνο μετά αυτοί οι Κώοι, με τα λεφτά τους αγόρασαν …πολιτισμό!

Φωτογραφία του Manolis Smalios.
Φωτογραφία του Manolis Smalios.
Φωτογραφία του Manolis Smalios.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απαράδεκτες οι απαντήσεις του προέδρου της κοινότητας Κω στο κ.Σμαλιό ο οποίος και του απάντησε κατάλληλα.Επιτέλους οι πολίτες ξύπνησαν και εκφράζονται δημόσια μέσω των προφίλ τους στο facebook.

  2. Σου αρεσει Μανώλη ή ως ειδικός σε θεματα τέχνης προτιμάς κάτι άλλο;
    Γιατί αν δε σαρεσει, παρε τα κουβαδακια σου και τις παρωπίδες σου και σε άλλο στάβλο…
    Εγω διαφωνώ σε απειρα πραματα με τον Κυρίτση, αλλά το γλυπτο ειναι πανεμορφο, και δευτερον δεν το αγορασε καν ο Δήμος…
    Το οτι δε φτιαχτηκαν τα αυτονόητα ( παρα πολύ κακώς και ντροπή τους ) δε σημαίνει ότι δε θα προχωράει τιποτα… Να μη γινουν δηλ διαγραμμίσεις,να μην προσλαβουνε καθαριστές,να μην φτιαξουν άλλα εργα αφου δε φτιαχτηκε το λιμάνι…Αναχρονιστική λογική δεκαετιας ‘50 από ανθρωπους που νομιζουν τα ξερουν όλα και δε ξερουν ούτε καν προπαίδεια…

  3. Δεν υπάρχουν λόγια,Κε Σμαλιέ….για το σημείωμα σας.
    Τι να πω,πραγματικά έχω μείνει άφωνη,απορώ με τις σκέψεις σας.
    Δεν σας γνωρίζω προσωπικά,αλλά είναι δυνατόν να κάνετε αυτές τις συγκρίσεις;
    Γραφικότητα,Κε ….γραφικότητα και μιζέρια!

  4. Οι εργολαβοι του Κυρίτση ξενυχτουν επειδή ενας πολιτης τολμησε να πει την αποψη του.Μανωλη συνεχισε και μην μασας ολοι αυτοι για να σε κατηγορουν πληρονωνται με δημοτικο χρημα μεσω απευθειας αναθέσεων.

  5. ΔΥΝΑΜΗ ΑΡΠΑΧΤΗΣ.ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ.

    ΔΥΝΑΜΗ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΡΠΑΧΤΗΣ

  6. Απλά τραγικός…..τώρα εσύ έκανες αντιπολίτευση,αντε για ύπνο.Απορω πως ακόμα δεν έχετε κατηγορίζει το δήμαρχο για το όνομα της Μακεδονιας….απορω.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ