ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Που κόβουν κλήσεις αβέρτα… Και που δεν κόβουν καθόλου… (ΦΩΤΟ)

13
2883

Όσοι διασχίζουν καθημερινά την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου σίγουρα θα έχουν δει δυο δημοτικούς αστυνόμους να κόβουν κλήσεις σε όλα τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα που βρίσκονται σταθμευμένα στην αριστερή πλευρά του οδοστρώματος.

Αλλά να μην κόβουν κλήση καθόλου στα αυτοκίνητα που βρίσκονται παράνομα σταθμευμένα στους πεζόδρομους Μετσόβου και Αγ.Παρασκευής.

Σε σημείο μάλιστα οι πεζόδρομοι να θυμίζουν λεωφόρους και με κίνδυνο να χτυπηθεί κάποιος πεζός!

Όποτε, καταλαβαίνετε πως η λύση ήταν τόσο απλή και μάλιστα εις βάρος των ξένων επισκεπτών-οδηγών που δέχονται και τις περισσότερες κλήσεις,το παρκάρισμα στους πεζόδρομους όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες είναι καθόλα νόμιμο…

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΚΩΣ

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στην Κοραή να πανε να γραψουν που φορτηγα και λεωφορεια κανουν 10 λεπτα να φτασουν στο Αλλα κι Αλλα απο την Μητροπολη

    • Μετσόβου, ο πεζόδρομος άσυλο των βολεμένων από την Δημοτική αρχή που ακόμα και το αλεύρωμα και τα αυγά δεν συγκινούν κανένα.

      Και στους δρόμους καθημερινά, ενόψη των εκλογών, βλέπουμε να ξεφυτρώνουν νέες θέσεις στάθμευσης για ανάπηρους μαϊμού, φίλους και ψηφοφόρους… και η Δημοτική Αστυνομία με εντολή του αρμόδιου αντιδημάρχου έχει σταμπάρει μόνο την Ελευθερίου Βενιζέλου.

      • ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΓΙΝΟΝΤΕ ΦΑΣΑΡΙΕΣ,ΤΣΑΚΩΜΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΩΩΝ.2 ΚΑΙ 3 ΩΡΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ,ΣΕ ΕΠΙΓΟΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ,ΓΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΙΝΑΚΙΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΛΑ ΟΙ ΚΟΛΗΤΟΙ ΤΟΥ ΦΑΚΙΣΤΑ.ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΥΡΙΤΣΗ,ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΝ ΦΑΚΙΣΤΑ.

      • Ξυπνάτε ο δημαρχος δεν θα ασχοληθεί με κατι το οποιο δεν εχει εργολαβιες.
        Το νησί κατάντησε Μπανανία.
        Εχει περάσει 1 μηνας απο το αυμβαν με τα αυγά και η αστυνομια κοβει κλήσεις στην Βενιζέλου και οχι στους πεζόδρομους.

    • Προβλέπει ο νόμος χώρο στάθμευσης αποκλειστικά για τους πελάτες φούρνων, μανάβικων, κρεοπωλείων, φαρμακείων και γιατρών;

      Το ίδιο χάλι σε όλη την πόλη. Κατάντησαν την Κω πόλη αναπήρων… Όμως, όλοι εμείς οι άλλοι αγανακτισμένοι από το βόλεμα των πονηρών θα απαντήσουμε με μαύρο και δαγκωτό στις επόμενες εκλογές….

      • Εχει δικιο αυτος που γραφει ότι εχουν γινει μηνυσεις.Ξεσηκωθειτε και εσεις κωοι.Πρεπει να τους αντιμετωπίσουμε ολοι μαζι αυτους που ταιζουν τους δικους τους ανθρώπους,μεσω των τραινακιων.Το νησι εχει καταντησει τριτοκοσμικο με τις επιλογες αυτης της δημοτικης αρχης.Ξυπνατε κωοι,ξυπνατε.

    • Η ΣΑΛΕΜΈΝΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ χορήγησε εκατοντάδες άδειες στάθμευσης σε μαϊμού ανάπηρους για ψηφουλάκια... Τώρα τα ίδια κάνει ο ΔΑΥΙΣ...

      Παράνομες άδειες, ρουσφέτια σε πολιτικούς φίλους, δεκάδες σε κάθε δρόμο με πρωταθλητές την Αβέρωφ και την Ελευθερίου Βενιζέλου σε μαϊμού ανάπηρους, σε μανάβηδες ψηφοφόρους, σε φούρνους, σε φαρμακεία, σε χασάπικα, σε γιατρούς, σε κτηνίατρους από το σΟύΡΑΜΑ του Κωστούκου που με τον ίδιο ζήλο συνεχίζει η Δύναμη Απαλλαγής του ΚΥΡΙΤΣΗ… Καρέκλες, καφάσια, γλάστρες, παλιά μηχανάκια και ποδήλατα για να εμποδίζουν την στάθμευση και ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ σφυρίξει κλέφτικα. Την αγανάκτηση όμως των πολιτών θα την μετρήσει στις εκλογές με ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ που θα πέσει στις κάλπες…

    • απλα… ΠΑΣΑΛΗΜΑΤΑ. Ας γραφουν και στον κυκλο στις ΣΗΜΑΙΕΣ. (ντρεπομαι να λεω στην ΒΟΙΔΟΚΕΦΑΛΗ ΕΥΡΩΠΗ). Και στις θεσεις των ΑΜΕΑ οπου και αν βρισκονται αυτες. (ακομα και στα SUPER MARKETs)

  2. Εδω ξεκίνησαν το προεκλογικό βολεμα πολιτικων φίλων.Θέσεις σε ξενοδοχεια στο κεντρο της πόλης,δώσε αλλα με μέτρο υπολογίζοντας και αυτους που θα κατεβουν για ψώνια.Θεσεις στην πλατεια Διαγόρα για να μην κρύβεται το μαγαζί αλλων φιλων.Δεν δουλεύει τιποτα.

  3. Εσείς λέτε για τις κλήσεις εγώ θα ρωτήσω για τις γουρούνες…..επιτρέπεται να τις έχουν παρκαρισμένος τουλάχιστον 15 με τις δυο ρόδες πάνω στο πεζοδρομιο…???? Επίσης ….επιτρέπεται να έχουν πάνω στο πεζοδρόμιο ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα ????
    Για να επέμβει λίγο η τροχαία και όχι μόνο η δημοτική αστυνομία που με εντολές άνωθεν πάνε μόνο όπου τους στέλνουν ντροπή.
    Δοκιμάστε να περπατήσετε στον παραλιακό μέχρι το ΚΩΣ στο πεζοδρόμιο πολύ είναι κατειλημμένο από ποδήλατα γουρούνες και τολμήστε να περάσετε μπροστά εκει που ενώνεται ο ποδηλατόδρομος με τα Κάθε λογής καλούδια …..και είναι και η στάση του λεοφωρειου.

    Για περάστε κύριοι να θαυμάσετε αυτή την εικόνα που σας περιέγραψα και τολμήστε να περάσετε με ένα παιδικό καρότσι στη Β. Γεωργίου μέχρι το επόμενο τετράγωνο
    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ
    Τίποτα άλλο

  4. Ενας ινδος (εγκλεζος) χαρηκε τοσο που μιαζουμε με ινδια,,, και θα ξαναρθει!!!! Ντροπη μας «»»»λεω »
    Εγω

  5. Απ τον αείμνηστο Ευγένειο Σπαθάρη ,με τις αξέχαστες φιγούρες του.Ο εν λόγω ‘κεφάλας’….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ