ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Το Πλατάνι έχει αφεθεί στο έλεος του Θεού και κανείς δεν νοιάζεται, λες και εκεί δεν ζούνε άνθρωποι… (ΦΩΤΟ)

5
1440
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ
Δυστυχώς με μεγάλη μου λύπη δηλώνω τεράστια απογοήτευση από τις αρμόδιες αρχές καθαριότητας. Το Πλατάνι έχει αφεθεί στο έλεος του Θεού και κανείς δεν νοιάζεται, λες και εκεί δεν ζούνε άνθρωποι.
Από που να ξεκινήσω από την παιδική χαρά και το γήπεδο μπάσκετ που εκτός του ότι είναι ξέφραγο αμπέλι κανείς δεν σκέφτεται ότι σε αυτό το «αμπέλι» παίζουν καθημερινά παιδάκια διαφόρων ηλικιών 5+ ετών;;; Από τους κάδους απορριμάτων που συχνά δεν χωράνε άλλα σκουπίδια μέσα, επειδή για κάποιο λόγο το απορριμματοφόρο «ξέχασε» να περάσει από αυτό το σημείο με αποτέλεσμα το θέαμα να γίνεται θέαμα ντροπής και η απαίσια μυρωδιά να φτάνει μέχρι τα σπίτια μας;;;
Από τον φωτισμό που οι μισές λάμπες έχουν καεί και οι υπόλοιπες ανάβουν στις 23:30-23:45, λίγο πριν τα μεσάνυχτα δηλαδή, ενώ άλλες πάλι φορές ανάβουν στις 1 τη νύχτα και μέχρι τότε μας τρώει ένα βαθύ σκοτάδι;;;
Η μήπως από τα χόρτα που ξεπερνούν το 1 μέτρο με αποτέλεσμα ακούγοντας θόρυβο μέσα σε αυτά να φοβόμαστε μήπως βγει κανένα φίδι και έρθει στα σπίτια μας;;;
Και τώρα βέβαια θα μου πείτε γιατί να στείλω αυτό το άρθρο στην εφημερίδα και να μην επικοινωνήσω κατευθείαν με την αρμόδια υπηρεσία;;; Πολύ σωστή σκέψη!
Σας πληροφορώ λοιπόν πως έχω επικοινωνήσει ήδη με την αρμόδια υπηρεσία, είπαν εντάξει! και έχει περάσει ήδη 1,5 μήνας και δεν υπάρχει η παραμικρή αλλαγή. Λυπάμαι πάρα πολύ, ειλικρινά, γιατί για μία ακόμη φορά διαπιστώνω πως ενώ υπάρχει τόση ανεργία γύρω μας, κάθονται ή ακόμα καλύτερα στρογγυλοκάθονται οι λάθος άνθρωποι στις <<καλύτερες>> θέσεις.
Εύχομαι να ενδιαφερθεί κάποιος αρμόδιος, να σηκώσει το ακουστικό του τηλεφώνου του και να κανονίσει από την ζεστή καρέκλα του πάντα, να στείλει εργάτες να τακτοποιήσουν τις δικές τους εκκρεμότητες.
Αγανακτισμένος Πολίτης.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ενώ το υπόλοιπο νησι ειναι ειναι μια χαρα….το νησι ειναι γενικα στον αυτοματο πιλοτο και σσταματήστε να κατηγορείτε μονο την τωρινη τοπικη Αυτοδιοίκηση…ειναι ετσι εδω και πολλα χρονια και οπως παει θα συνεχίσει για ακομη περισσότερα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ