«ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ»: Ας ξυπνήσουμε, επιτέλους οι αγορές αποφασίζουν ερήμην των λαών & καταλύουν τη Δημοκρατία

38
928

 

       «ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ»:   ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΕΡΗΜΗΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ  ΚΑΤΑΛΥΟΥΝ  ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 

  • Το «πραξικόπημα» στην Ιταλία «φωτογραφίζει» αιτίες και υπαίτιους  της χρεοκοπίας της χώρας μας

 

Δυστυχώς, η εξουσία στην γερμανοκρατούμενη Ευρώπη δεν πηγάζει από τους λαούς. Οι αγορές είναι υπεράνω της λαϊκής βούλησης. Το διαπιστώσαμε, πέρα από τη χώρα μας, πρόσφατα και με το θεσμικό «πραξικόπημα» στην Ιταλία, όπου το ευρώ και τα συμφέροντα που αντιπροσωπεύει, τέθηκαν υπεράνω των δημοκρατικών θεσμών, ακόμη και της ίδιας της εκφρασμένης με τις εκλογές λαϊκής βούλησης. Ο Πρόεδρος της Ιταλίας Σέρτζιο Ματαρέλι αρνήθηκε να εγκρίνει την ευρωσκεπτικιστική κυβέρνηση του Κινήματος των 5 Αστέρων και της ακροδεξιάς Λέγκα, που κέρδισαν στις βουλευτικές εκλογές και ανέθεσε εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον Κάρλο Κοταρέλι (στέλεχος επί 25ετία του ΔΝΤ) για να οδηγήσει τη χώρα σε νέες εκλογές!

Όπως, εύστοχα παρατήρησε ο ηγέτης του κινήματος των 5 Αστέρων Ντι Μάιο, «ποιος ο λόγος να ψηφίζει κανείς, αν είναι να αποφασίζουν οι οίκοι αξιολόγησης;». Πράγματι από κοντά σε όλα αυτά και οι Αγορές, που εκτοξεύουν μεθοδευμένα τα επιτόκια των ομολόγων στην Ιταλία και σε όλο τον Ευρωπαϊκό Νότο, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, όποτε προταχθούν τα συμφέροντα των χωρών αυτών, έτσι ώστε να τις ελέγχουν.

Ο θυμός των λαών μεγαλώνει παντού για την γερμανική Ευρώπη. Έως πότε οι Αγορές, το ψευδώνυμο του χειρότερου καπιταλισμού, θα υποκαθιστούν τους πολίτες; Έως πότε η δημοσιονομική λιτότητα και οι κύριοι του σπρέντ θα καταστρέφουν τις ζωές μας;

Η Ιταλία, όντας βιομηχανική χώρα και Τρίτη οικονομία της Ευρώπης κάλλιστα θα μπορούσε με συγκρότηση πατριωτικής κυβέρνησης από τα κόμματα που πρόσφατα εξέλεξε ο ιταλικός λαός να γινόταν ανταγωνιστική απέναντι στη βιομηχανική επίσης Γερμανία, που όμως έχει μηδενικές πηγές ενέργειας. Απλά και μόνο με την επιβολή τελών διέλευσης για το ρωσικό αέριο, που μέσω Ιταλίας διοχετεύεται στη Γερμανία, αφού όπως γίνεται αντιληπτό θα αύξανε το κόστος παραγωγής των γερμανικών προϊόντων. Άμεσα, η γερμανοκρατούμενη Ευρώπη με τους μηχανισμούς της και τα ενεργούμενά της με ένα θεσμικό πραξικόπημα απέτρεψε, κατά παράβαση της λαϊκής εντολής, το σχηματισμό κυβέρνησης. Όμως, οι λαοί άρχισαν να ξυπνούν. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για επανεκλογή των ιδίων κομμάτων και με μεγαλύτερο ποσοστό, ώστε να σπάσει η ευρωζωνική γερμανική τυραννία.

                                                                               ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ…

Ας ξυπνήσουμε, επιτέλους, και εμείς μετά και τα γεγονότα στην Ιταλία και να αντιληφθούμε τι πραγματικά συμβαίνει στην Χώρα μας. Μια χώρα πάμπλουτη που την χρεοκόπησαν οι Γερμανοί με τους εδώ εξωμότες συνεργάτες τους, εκμεταλλευόμενοι τη δική μας αδιαφορία και τον ωχαδερφισμό, πέρα των άλλων και για την ενέργεια, που τόσο χρειάζονται και είναι κρυμμένη στα έγκατα της ελληνικής γης.

Πτώχευσαν μια χώρα που ελέγχει μια χερσαία και θαλάσσια έκταση όση είναι η… Γερμανία και η Αυστρία μαζί (450.000 τετρ. χμ.), αφού εκτεινόμεθα από την Αδριατική ως τις ακτές του Λιβάνου (περιλαμβανομένης της Κύπρου μας) και από το τριεθνές στον Έβρο ως ανοιχτά της Λιβύης! Μια χώρα που δέχεται 20εκατομ. τουρίστες το χρόνο και διαθέτει μια σημαντική τουριστική βιομηχανία. Έχουμε 3 ναυπηγεία, που κατασκευάζουν κάθε είδους πλοίου. Διαθέτουμε 2400 υπερδεξαμενόπλοια και μεγάλα φορτηγά πλοία με αποτέλεσμα να είμαστε πρώτοι στον κόσμο στην εμπορική ναυτιλία, ενώ άλλα 1500 τεράστια τάνκερ και φορτηγά πλοία έχουν Κύπριοι πλοιοκτήτες, 5οι στον κόσμο. Είμαστε δεύτεροι παγκοσμίως στο πρόβειο γάλα, τρίτοι  παγκοσμίως στις ελιές, στον κρόκο, στα ακτινίδια, στα ροδάκινα. Είμαστε πρώτοι στον κόσμο στο νικέλιο, πρώτοι σε λευκόλιθο, σε υδρομαγνησίτη, σε περλίτη (1.600.000 τόνοι), δεύτεροι παγκοσμίως σε μπετονίτη  (1.5000.000 τον.), πρώτοι στην ΕΕ σε βωξίτη (2.174.000), πρώτοι και σε χρωμίτη, ψευδάργυρο και σε αλουμίνιο.

Έχουμε νοτίως της Κρήτης 175δις βαρέλια πετρέλαιο, το τρίτο μεγαλύτερο κοίτασμα παγκοσμίως. Ο  δε χρυσός που υπάρχει στη Θράκη μας, αξίζει 38 δις ευρώ! Τα τρία μεγαλύτερα κοιτάσματα χρυσού της Ευρώπης υπάρχουν στη Μακεδονία και τη Θράκη. Η ενδοτική έως προδοτική εθνική πολιτική, που διαχρονικά ακολουθούν οι ελληνικές κυβερνήσεις στις δύο συγκεκριμένες περιοχές και ιδίως σήμερα με την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς, αποκαλύπτουν το σκοτεινό σχέδιο, που υλοποιούν οι πολιτικοί μας «εθνοσωτήρες».

Η αξία του πετρελαίου και του αερίου μας είναι…κρατηθείτε… 10 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ!!! Το αναφέρει το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ! Και, όμως, τόσα χρόνια μας έλεγαν ότι υπάρχει πετρέλαιο αλλά είναι σε μεγάλο βάθος και αναξιοποιήσιμο!

ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Ο ελληνικός λαός απαιτεί από την ελληνική δικαιοσύνη οι πολιτικοί προδότες που φτωχοποίησαν την πάμπλουτη χώρα μας και εκποίησαν όλο τον πλούτο της, οδηγώντας χιλιάδες Έλληνες στην αυτοκτονία, στη ξενιτιά αλλά και στον πρόωρο θάνατο, ένεκα της ψυχοσωματική επιβάρυνσης, που τα τελευταία χρόνια δέχονται ανηλεώς, εξαιτίας της οικονομικής τους αφαίμαξης (περικοπές μισθών, συντάξεων, κλείσιμο επιχειρήσεων, ανεργία, πλειστηριασμοί κατοικιών κ.ά.), να δικαστούν και παραδειγματικά τιμωρηθούν, όπως  συμβαίνει σε κάθε ευνομούμενη πολιτεία και τελευταία στην Ισπανία, όπου επιβλήθηκαν 351 έτη φυλάκισης και υψηλότατα χρηματικά πρόστιμα σε 29 κυβερνητικά στελέχη. Διαφορετικά, οι Έλληνες πολίτες θα έχουν το δικαίωμα να υποστηρίζουν, ότι καμία εξουσία δεν πηγάζει από το λαό….! Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους!

 

Ομάδα Πολιτών Κω «Θερμοπύλες»

38 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ρε βλήματα αυτά τα στοιχεία από το pentapostagma, το makeleio ή την elaniapyli τα κάνετε επικόλληση? Στην Ιταλία μάθανε το μάθημα τους και τον μουσολίνι τον κρεμάσανε!Ποτέ ξανά φασισμός λέμε!

    • Που σε πιάνει τρέλα μόλις δεις μια ανάρτηση που δεν συμφωνεί η ιδεοληψία σου?Ευτυχώς που απομονώνεστε ,η πολιτική στην Ιταλία διάβασες ποια είναι?Πόσο καιρό έχεις να διαβάσεις νέα?Κάνε ένα διάλειμμα απ τα απομνημονεύματα του Βελουχιώτη και του Ζαχαριάδη που και οι δύο έφυγαν σαν προδότες και αυτοκτόνησαν,και διάβασε λίγο Επικαιρότητα.Πάντα βλάκας με περικεφαλαία έτσι μαλλιοτρώγονται οι αριστεροί μεταξύ τους και με ομοεθνής τους.

      • Δυστυχώς η ιδεοληπτική κρίση που χαρακτηρίζει όλους αυτούς τους εθνομηδενιστές απάτριδες και θεοφοβικούς φαίνεται να γίνεται εμμονή και στερεοτυπία σε σημείο που δεν βλέπουν ότι τα πράγματα πλέον αλλάζουν, ο λαός τους έχει σιχαθεί για τα ψέματα την κοινωνική ισοπέδωση την φτωχοποίηση των πολιτών την υποκρισία τους! Το νέο αφήγημά τους είναι ότι δεν θα περικοπούν οι συντάξεις θα δώσουν 13 σύνταξη, θα αυξήσουν τον κατώτατο μισθό! Φύγετε πριν μσς τρελάνετε!!!!!!

    • ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΡΟΒΑΛΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΕΣΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ» ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΜΕ ΎΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΝΑΔΥΕΙ ΜΙΚΡΟΤΗΤΑ ΦΘΟΝΟ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ;

  2. Αυτήν που απαγορεύει σε όλους να μιλάνε για Κομμουνισμό σε Δημόσιους χώρους?Σκέψου τι αναμνήσεις έχουν από την Αριστερή πορεία τους.

  3. αλλά και να κατανοήσεις τις ιστορίες που περιγράφουν με μαρτυρίες τις ψυχασθενικές γενοκτονικές τακτικές του πατερούλη σου Λένιν…Θυμάσαι τι σημαίνει η φράση ‘εκτέλεση στα συρματόσχοινα’;Να σου θυμίσω ,μήπως και δεν σου επιτρέπεται να έχεις και μνημονική λειτουργία..όποιος προλετάριος προσπαθεί να το σκάσει,θα πυροβολείται στα συρματόσκοινα..

  4. Ο εχθρός είναι ΜΕΣΑ και δίπλα μας και δουλεύει συστηματικά για τον διαμελισμό της χώρας και τον τελικό αφανισμό μας…
    Όσοι μας κατηγορούσαν σαν γραφικούς και συνωμοσιολόγους πριν 8 χρόνια, έχουν εξαφανιστεί…
    ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ πλέον ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ σε τούτη τη δύστυχη χώρα…
    ΚΑΝΕΝΑΣ πολιτικός δεν είναι πραγματικός Έλληνας…
    Όλοι ή σχεδόν όλοι τους είναι πουλημένοι, για να εκτελέσουν έναντι της συμφωνηθείσης αμοιβής, ένα έργο που άρχισε πολλά χρόνια ΠΡΙΝ, αλλά τώρα ολοκληρώνεται με τον ΦΑΝΕΡΟ πια ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ της ΕΛΛΑΔΑΣ που ξέραμε…https://shmantikanea.blogspot.com/2018/06/blog-post_441.html#more

  5. Μετά από 8 χρόνια αιματηρών μέτρων και ξένης οικονομικής κατοχής το δημόσιο χρέος αυξήθηκε – η Λαγκάρντ δήλωσε ότι δεν είναι βιώσιμο μακροπρόθεσμα – και φυσικά το μνημόνιο συνεχίζεται. Τσίπρας και Καμμένος έδωσαν στους ξένους:

    – Νέες περικοπές συντάξεων από το 2019 και νέα μείωση αφορολογήτου από το 2020
    – Δέσμευση για τεράστια πρωτογενή πλεονάσματα για πάνω από 40 χρόνια
    – Σκληρή μνημονιακή εποπτεία μέχρι το 2060
    – Και φυσικά το όνομα της Μακεδονίας

    Η προδοσία του Έθνους και η καταστροφή της οικονομίας από την συμμορία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ συνεχίζεται»

  6. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΡΑΚΗ ΚΛΠ.ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    Η Ελλάδα βρίσκεται στο μάτι ενός κυκλώνα. Ενός αμερικανικού κυκλώνα, ο οποίος στην κυριολεξία σαρώνει τα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή. Κράτη, όπως η Σερβία, η Τουρκία και η Ελλάδα, θα βρεθούν στο επίκεντρο επικίνδυνων σχεδιασμών. Για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των ιμπεριαλιστών, θα γίνουν αλλαγές συνόρων.Η Ελλάδα στο σημείο αυτό κινδυνεύει θανάσιμα. Κάποιοι έχουν ανοίξει ταυτόχρονα όλα τα εθνικά της θέματα, για να την αναγκάσουν σε αυτοακρωτηριασμό.Αιγαιο,Κρητη Θράκη, Κύπρος,Μακεδονια και Ήπειρος είναι ανοικτά ζητήματα, τα οποία θα σύρουν την Ελλάδα σε ένα τραπέζι διαπραγματεύσεων, που θα θυμίζει χειρουργείο. Θα την αναγκάσουν να θυσιάσει κάτι σημαντικό, για να σώσει υποτίθεται τα υπόλοιπα. Όμως, το χειρότερο είναι πως όλα αυτά έχουν δρομολογηθεί με τη συνεργασία των ελληνικών πολιτικών ηγεσιών. Είναι πλέον προφανές ότι κάποιοι «Έλληνες», για να κάνουν εκ του ασφαλούς μεγάλες πολιτικές καριέρες, έχουν προσυμφωνήσει να εξυπηρετήσουν τους ολέθριους αυτούς σχεδιασμούς.ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

  7. Ο ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΚΤΗΝΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

    ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ!!!!ΟΥ ΡΕ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ.ΤΣΙΠΡΑΣ ,ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ .
    Οι πολιτικοί Αρχηγοί της Ελλάδος, είναι δούλοι του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, διεθνιστές Εθνομηδενιστές, υπηρέτες των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.Απόδειξη, ότι υπέγραψαν Μνημόνια για τη ηθελημένη από τους Κοσμοκράτορες Χρεοκοπία, (ενώ είχαν υποσχεθεί ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ), πούλησαν τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, και τώρα ετοιμάζονται για την αναθεώρηση της Συνθήκης της Λωζάνης με το Σουλτάνο, υπόγραψαν συμφωνία με τη ΜΕΡΚΕΛ, για να γίνει η Ελλάδα αποθήκη λαθρομεταναστών, για να σωθεί η Γερμανία!!ΕΔΩ.http://arxaiaithomi.gr/2018/06/29/μηνυμα-προσ-τουσ-υπνωτοντασ-αρχηγουσ/#more-24482

  8. Μάθανε ότι… πη@@@μαστε και πλακώσανε και οι Ρομά από Ρουμανία και Βουλγαρία

    Στη δημοσιότητα, δόθηκαν κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες σαράντα (40) αλλοδαπών, μελών εγκληματικού δικτύου.
    Από αυτούς τα «πρωτεία κατέχουν 20 Βούλγαροι και Βουλγάρες και 18 ρουμάνοι και Ρουμάνες οι περισσότεροι εκ των οποίων Ρομά.Οι περισσότεροι ήρθαν στην Ελλάδα κατόπιν προσκλήσεως του τότε Έλληνα πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου ο οποίος στις 17 Σεπτεμβρίου του 2010 είχε πει:
    «Τη στιγμή που άλλες χώρες της Ευρώπης διώχνουν τους μετανάστες και τους Ρομά, εμείς τους ανοίγουμε τις πόρτες».Αιτία για τις δηλώσεις αυτές του ΓΑΠ το κύμα απελάσεων σε Ρουμάνους και Βούλγαρους Ρομά που είχε πραγματοποιήσει ο τότε πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί, εξαιτίας των υψηλών δεικτών εγκληματικότητας που είχε παρουσιάσει η συγκεκριμένη ομάδα μεταναστών στη Γαλλία.http://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/697103_ayti-einai-i-mega-symmoria-voylgaron-kai-roymanon-roma-poy

  9. Μάθανε ότι… πη@@@μαστε και πλακώσανε και οι Ρομά από Ρουμανία και Βουλγαρία

    Από τους 40 οι 21 εξ αυτών έχουν ήδη συλληφθεί ενώ οι υπόλοιποι παραμένουν ασύλληπτοι.
    Το εν λόγω κύκλωμα διέπραττε συστηματικά κλοπές πορτοφολιών και λοιπών αντικειμένων από τουρίστες και επισκέπτες σε σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος και εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών.Επιπλέον για να ταυτοποιηθούν αφενός τα στοιχεία των λοιπών αγνώστων δραστών που είχαν δραστηριότητα στην εν λόγω εγκληματική οργάνωση και αφετέρου για να ταυτοποιηθούν οι μισθωμένοι χώροι οι οποίοι χρησιμοποιούνταν από τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης ως αποθηκευτικοί χώροι κλοπιμαίων αλλά και ως σημεία συνάντησης των μελών της.Διευκρινίζεται πάντως πως ουδείς των εκ των συλληφθέντων πρόκειται να απελαθεί.

    • Συγχαρητήρια στις θερμοπύλες! Οποτε δημκσιεύσουν ένα άρθρο κόκκινοι πληρωμένοι εθνομηδενιστές φανερώνουν το πραγματικό τους πρόσωπο αλλά και την ένδεια επιχειρημάτων ώστε να είναι αντιληπτή η ισοπεδωτική και μηδενιστική φιλοσοφία τους! Ας τολμήσουν στην ίδια εφημερίδα με τη δημοσίευση του άρθρου επωνύμως να γράψουν τα όποια σχόλια ώστε και εμείς νς έχουμε μια συγκριτική αξιολόγηση ! Βγεστε παιδιά στο φως να δούμε και εσάς και όχι κρυμμένοι ανωνύμως να καταντάτε τιμητές των πάντων και θαυμαστές των εαυτών σας!

  10. Τα ζαα στο μαντρί !!!
    Θερμοκέφαλοι ανιστόρητοι και ψεύτο Πατριώτες ……
    Όταν πολεμούσε ο Θεόδωρος , πολεμούσε τους Οθωμανούς ….
    Χαχαχαχαχαχχχα!!!!
    Είστε η ντροπή της Ελλάδας !!!
    Ποτέ ξανά πια φασισμός!!!!

    • Τελικά αποδεικνύεις που πάνω στηρίζεται το «μασονικό παρακράτος» της Ελλάδος αποκαλώντας τους μη μασόνους «κρετίνους» (διανοητικά καθυστερημένους, υπανθρώπους …) και εφαρμόζει την προγραμματισμένη εξαφάνιση του Ελληνικού Πληθυσμού !

    • Το ιδεοληπτικό λεξιλόγιο περιέχει συγκεκριμένες λέξεις χαρακτηρισμού οιουδήποτε δεν συμφωνει με την ιδεοληπτική εθνομηδενιστική αριστερή φιλοσοφία ήτοι φασίστας ρατσιστής, ακροδεξιός , εθνικη, ομοφοβικός….! Ο κόσμος πλεον αρχίζει να αντιλαμβάνεται την αριστερή μπολσεβίκικη προπαγάνδα που σώνει και καλά θέλει να τους κρατήσει, κόντρα στην λαϊκή βούληση, στην εξουσία για να αποτελειώσουν τη χώρα! Το ίδιο εξάλλου φάνηκε και με την επίσκεψη Σαρκοζί αναφορικά με τους ξένους τοκογλύφους οι οποίοι τρίβουν τα χέρια τους, αφού δεν πίστευαν ότι θα βρουν τέτοιους υποτακτικούς που να τους παραδώσουν για 100 χρόνια τη δημσια περιουσία και με τόση ευκολία θα περνούσαν τόσους λαι τέτοιους αντισυνταγματικούς νόμους που θα διέλυαν τον κοινωνικό ιστό και τη χώρα! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ !!!

  11. Μην απορείτε, το όνομα και μόνο ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ αλλά και ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ είναι αρκετά για να σημάνει «κόκκινος» συναγερμός! Σε λίγο παιδιά θα αποτελείτε παρελθόν αφημένοι στην ιδεοληπτική μοναξιά σας! Άγει εις φως την αλήθεια ο χρόνος παρα τα ψέματα που συνεχίζετε να λέτε στο λαό και την κοροϊδία! ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ….

  12. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟ ΝΙΩΣΑΜΕ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ΣΤΗ ΨΥΧΙΚΗ ΜΑΣ ΥΓΕΙΑ ΣΤΗ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΠΟΥ ΕΝΣΠΕΙΡΑΤΕ ΣΤΟ ΛΑΟ ΣΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΩΣ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΦΑΣΙΣΤΑ! ΧΩΡΙΣΑΤΕ ΤΟ ΛΑΟ ΑΧΡΕΙΟΙ ΑΦΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΧΕΤΕ ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΟ! ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΔΩ! ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΕΟ ΣΑΣ!

  13. Σήμερα επικρατή η πολιτική σαπίλα, το πολιτικό και προδοτικό συνονθύλευμα μεταξύ φράξιας και φατρίας προδοτών και ο ώριμος???????? Ελληνικός λαός ετοιμάζετε να τιμωρήσει τον Προδότη Τσίπρα και να φέρει τον Προδότη Μητσοτάκη, αυτό δεν λέγετε πολιτική ωριμότητα, πολιτική επιλογή, αλλά σχιζοφρενική εγκεφαλοπάθεια βαριάς μορφής!!!!
    Θέτω ένα ερώτημα στους πατριώτες μου και πολύ θα ήθελα να μου απαντήσουν;;;;
    Ακόμα υπάρχει άνθρωπος Έλληνας που πιστεύει, ότι με τις εκλογές, ή οικουμενική θα αλλάξει τίποτα;;;http://arxaiaithomi.gr/2018/07/02/2-000-χρόνια-η-ελλάδα-στον-πάγκο-του-χασάπη/#more-24507

  14. Σύριζα και Ανέλ είναι τα καλά παιδιά του συστήματος, αφού ξεπούλησαν την Μακεδονία και συμφώνησαν η Ελλάδα να μετατραπεί σε γκέτο λαθρομεταναστών.Μόνο ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος έχει δεσμευτεί ότι θα καταργήσει την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.
    Ο Γιάννης Λαγός κατέληξε απευθυνόμενος στον Μοσχοβισί ότι είμαστε Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και ότι αυτός και οι διεθνείς τοκογλύφοι που συνεδριάζουν στις στοές είναι ανεπιθύμητοι στην Ελλάδα!https://ethnikismos.net/2018/07/03/ανηλεησ-βομβαρδισμοσ-γ-λαγου-σε-μοσχο/

  15. Καλά εσύ πολεμά το απαυτό σου ολημερίς,κάνεις και τον έξυπνο,αλλά η βλακεία σου ...

    πάει σε αριστερά στρατόπεδα συγκέντρωσης.

  16. Επιτροπεία και αριστερός φασισμός με ξυλοφόρτωμα για όσους Έλληνες αντιδρούν από ειδικές ξένες δυνάμεις όπως στα γεγονότα των Πρεσπών καθιστούν τη διακυβέρνηση συριζανελ τηρουμένων των αναλογιών μια σύγχρονη μορφή χούντας με λεκτική επικάλυψη δημοκρατίας για την οποία πολλά θα γράψει ο ιστορικός του μέλλοντος! Με τη πτώση της θα βγει η όλη αλήθεια και δεν θα πιστεύουμε για τι σκοτεινό και εθνοκτόνο σχέδιο υλοποίησε εις βάρος της χώρας και του ελληνικού λαού!

  17. Αγαπητέ μου μήπως και η Ελλάδα μετατρέπετε σιγά σιγά σε ένα απέραντο αριστερό στρατόπεδο συγκέντρωσης εξεληγμένο με νέου τύπου προδιαγραφές; ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ;;;;;;

    • Αυτό εννοώ...είναι η φασιστικότερη 'Δημοκρατία',που λέει ότι είναι κατά της βίας,

      αλλά αφήνει τα ΜΑΤ να χτυπάνε γέρους και ανάπηρους,διαδηλωτές,υπερχρεωμένους με κόκκινα δάνεια,αρνητές πληρωμής διοδίων.Και θυμούνται όλοι όταν ο Καρανίκας διέλυε την παρέλαση με τον Παπούλια στην Θεσσαλονίκη,και τώρα όσους αντιδρούν όπως αυτοί τότε τους βαφτίζουν φασίστες.Ουσιαστικά ο εμφύλιος δεν έληξε για την χώρα αυτήν και έχουν επιστρέψει για να ολοκληρώσουν τα εμφυλιοφιλικά απωθημένα τους.Οι αριστεροί φιλελεύθεροι του πρωκτού!!!

    • τον ‘βαλσαμώνεις’ και μπαίνει μουσείο για επίδειξη.

  18. ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΗΜΑΣΙΟΛΟΓΙΑ! ΡΕ ΤΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΊΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ ΔΟΣΗ…..; ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ….!!!

  19. Ο Πρόεδρος Ασαντ της Συρίας καλεί όλους τους Σύριους πρόσφυγες να επιστρέψουν και να ανοικοδομήσουν απο την αρχή τη χώρα! Σε μια επόμενη φάση να επιστραφούν και οι λαθραίοι να γίνουν εκλογές και να ανασάνουν όλοι επιτέλους! Συριζαίοι σταματήστε να εκμεταλλεύεσθε τις ψυχές των δύσμοιρων μεταναστών για να δείχνετε φαινομενικά εσείς αυτό που πραγματικά σας λείπει την όντως φιλανθρωπία και αγάπη αφού στα 3 χρόνια αποτυπώθηκε πλήρως η έλλειψη της στις ψυχές των Ελλήνων πολιτών στην απώλεια τωνκατοικιών τους στις αυτοκτονίες στην υπέρμετρη χρήση ψυχοτρόπων στην αύξηση κατά 25% των οφειλών τους στο δημόσιο…! ΕΙΣΤΕ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟΙΙ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΨΕΥΤΟΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ….

    .

    .
    .

  20. ΟΝΤΩΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΤΗ ΣΤΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΤΡΩΝΕ ΑΜΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙ ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΩΝ ΚΕΚΤΗΜΕΝΩΝ!

    • Μπράβο λεβέντες πάντα μπροστά! Και στις θερμοπύλες τρακόσιοι ήσαν…! Αστους να λένε άστους να πουν! Τα πληρωμένα κομματικά υπολείμματα του συριζα που βάζουν το κόμμα πάνω από την πατρίδα έτσι έχουν μάθει! ΟΤΙ ΦΑΝΕ ΟΤΙ ΠΙΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο Κ@Λ@$ τους! Ας τα παιδιά στη νιρβάνα τους εκτός αν βάλετε σουβλάκια που τόσες φορές σας έχουν πει, ότι τότε θα σας τιμήσουν με την παρουσία τους!

  21. Ρε καλώς τους Θερμοκέφαλους!Και πουνα σφίξουν και οι ζέστες με τα καραγκιοζάκια! Αχαχαχαχαχ

  22. Δεν είναι ανάγκη να μας διατυμπανίζεις τις ανώμαλες ορέξεις σου!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ