Αρχική Ειδήσεις Δημόσιας Κρίσης Η. Γερογιάννης: Συνεχίστε οι αρμόδιοι τα μπανάκια σας, τον ύπνο σας ,...

Η. Γερογιάννης: Συνεχίστε οι αρμόδιοι τα μπανάκια σας, τον ύπνο σας , τα ταξιδάκια σας

38
4358
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πριν λίγο στην πλατεία » εργοτάξιο » μπροστά στην «μαρίνα «. Τελικά μόνο για το που παρκάρουν οι βουλευτές ασχολούνται κάποιοι «υπεύθυνοι». Το περιστατικό έγινε μπροστά μας. Ποιός ξέρει πόσα άλλα έχουν γίνει και δεν τα είδαμε. Το έχω προσωπικά αναδείξει πριν απο μια εβδομάδα το πρόβλημα αλλά δεν έγινε τίποτα. Συνεχίστε οι αρμόδιοι τα μπανάκια σας, τον ύπνο σας , τα ταξιδάκια σας. Κρίμα κι άδικο να κοροϊδεύετε τον κόσμο που υποτίθεται ότι θέλετε να υπηρετείτε. Κι ας μην ανοίξουμε και το θέμα λιμάνι και εργασίες μέσα στον Μάιο. Κι αν στεναχωρηθουν και κάποιοι για αυτά που λέω δεν με νοιάζει καθόλου όπως δεν τους νοιάζει και αυτούς για τα δικά μας συναισθήματα.

Φωτογραφία του Ηλιας Γερογιαννης.
Φωτογραφία του Ηλιας Γερογιαννης.

38 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φίλε Ηλία δυστυχώς αυτους έχουμε.Ο αναπληρωτης του εξαφανισμενου να παιζει μαν του μαν τον βουλευτή.Μονο με αυτο ασχολείται και τον ΣΥΡΙΖΑ.Βλέπετε τα χαρτάκια τα παίρνει απο τον ΚΥΡΙΤΣΗ που ετοιμάζετε για εξοδο.

  2. ΚΑΡΓΙΑ.... ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΣΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ.ΤΖΑΜΠΑ ΜΙΣΘΟΣ ΒΟΛΤΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΦΕ ΑΡΠΑΧΤΕΣ

    ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.κυριτση τελειωσες εριξες το νησι στα ταρταρα.

  3. ΚΑΡΓΙΑ.... ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΣΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ.ΤΖΑΜΠΑ ΜΙΣΘΟΣ ΒΟΛΤΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΦΕ ΑΡΠΑΧΤΕΣ

    Η ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ ΤΟΝ ΑΕΡΟΜΠΑΡΟΥΦΑ.ΤΟΝ ΑΡΛΟΥΜΠΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!!

  4. Ηλια 1000 δίκαια έχεις εγω θα πρόσθετα πως περα απο τον βουλευτή τα μπανακια και τα ταξιδάκια το μυαλο τους το εχουν και σε πολλες απευθειας αναθέσεις.

  5. εμπορευματα πινακιδες τραπεζια καρεκλες στα πεζοδρομια.ουτε να περπατησεις δεν μπορεις.αβερωφ,καναρη γινεται της παρανομιας.δημοτικη αστυνομια ΑΚΟΥΣ?

  6. χαχαχα ο ανεγκεφαλος ο απερχομενος αφησε σε ελεεινο χαλι το λιμανι.παντου λακουβες απο τον σεισμο.

    καταστροφη παντου.μονο ταξιδακια

  7. Απλα ανύπαρκτοι! Έχουν καταντήσει να κυνηγούν ολη μέρα τον βουλευτή,ο κόσμος ομως τους κράζει.Κατι φθηνους πολιτικάντηδες ο κοσμος θα τους στειλει στο χρονοντουλαπο της ιστοριας για παντα.
    Μας διέλυσαν το νησι το υποβαθμισαν και το μονο που τους νοιάζει είναι ο μισθός και η φιακια.

  8. Κύριε Γερογιαννη αυτά συμβαίνουν για ολα τα παραπάνω που πολυ σωστά αναφέρατε.
    Πώς θα τραβήξει ο δήμαρχος το αυτι στον κυριο Βαβλα(παρακαλω να μην σβηστεί το ονομα μιλαω για δημοσιο πρόσωπο) οταν ο ιδιος ειναι εξαφανισμένος και ανύπαρκτος.Μια απλη βολτα στην πολη και θα δείτε την αδιαφορία.Που ειναι ο κυριος Χαδουλης; ο κυριος Μουζουρακης; οι φθηνες δικαιολογιες να σταματησουν; που ειναι ο κυριος Χατζηκαλυμνιος; η κυρια Πη; ο πολυλογας κυριος Σιφακης; χαθηκε μαζι με την ανάπτυξη και την Ryanair;
    Μα ολοι αυτοί πληρωνονται απο 300 εως και 3400 τον μήνα!!! Μας αξίζει αυτη η πόλη; Γιατι πρεπει να πιστέψουμε για αλλη μια φορα ανθρωπους που τους δωσαμε και δευτςρη ευκαρια.Εως εδω κυριοι!!! Το νησι πρεπει να βρει ρην χαμενη αιγλη του.

    Σας ευχαριστώ.

    • Κύριε ανώνυμε κουκουλοφορε όταν κες ότι λες ονόματα να κες και το δικό σου ! Ο βαβλας και ο κάθε Βαβλας είναι ερετοι μεν αμοισθοι δε . Αν νομίζεις ότι πρεπει σταματήσουν να δουλεύουν και να τους ζεις την οικογένεια εδυ μπορείς να μας το πεις . Δεν είναι όλοι κηφήνες φίλε .

  9. Μια απευθειας ανάθεση σε δημοτικο εργολάβο … και τσουπ θα τα κλεισουν Οτι γινεται με χρήμα το φτιαχνουν για τα αλλα δεν ασχολουνται.

  10. πηγε η αλλη σε μερος που βλεπει οτι γινοντε εργα και σκοτωθηκε και φταιει o δημαρχος ο κλητηρας και δεν ξερω γω….και γω το χειμωνα στην αγγλια πηγα να πηδηξω κατι καγκελα εκει στο bigben και επεσα κατω..μηπως φταιει ο δημαρχος του Λονδινου που γινοντε εργα στο bigben?

  11. Δείτε τα δελτία ρυπου της δυναμης αλλαγης δειτε τα κοσμητικα επίθετα που βαφτιζει ο δημαρχος σε οποιον εχει αλλη αποψη.Και τελος δειτε ποσο του μοιαζει ο αντι του facebook.Επιπεδο 0. Κριμα για την ομορφη Κω να διοικείται απο τοσο λίγους πολιτικούς.Κρίμα για το νησι κριμα γιατι τους εμπιστευτικαμε τους πιστεψαμε αλλα μας πηγαν 10 χρονια πισω τουριστικα και 50 χρονια πισω οικονομικα αλλα το χειροτερα μας δυσφημισαν σε ολο τον τουριστικο κοσμο.

    • Βλεπει τον Ιδιβτη εργολάβο που κλαδευει Σαββατοκυριακο….
      Τους εβγαλε στη σεντρα,πηγαν οι άνθρωποι καταδρομικα να κλαδεψουν χωρις αδειες χωρις ερφολαβιες χωρις διαγωνισμο και ο αλλος τους εδωαε κανονικα.

  12. ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΠΛΑΤΕΙΩΝ!!ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΜΑΣΑ.

    ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ 1.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ.ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΟΛΠΟ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ.ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΥΓΚΕΣ ΦΡΑΓΚΑ.

  13. οι αρχιερεις της διαπλοκης της αρπαγης, των εργολαβων ,των κλιματιστικων ,των λεωφορειων ,των τρενων,

    των πλατειων των συντριβανιων των αγαλματων αυτοι ειναι οι απερχομενοι.εχουν στραγγιξει τα δημοτικα ταμεια …..η κως προχωρα μπροστα με εργα που γεμιζουν την πουγκα…οι
    ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΣΑΝΕ.

  14. ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΞΕΝΟΔΟΧΟ

  15. Ηλία είσαι για ………. έτσι απλά ! Και αυτοί που γράφουν ανώνυμα γιατί είναι κότες είναι ακριβώς όμοιοι σου

  16. Οπως φαινεται και εσυ ταξιδευτης εισαι οπως και το αφεντικο σου. για το νησι μας δεν παιρνεις χαμπαρι. Αλλα να σου πω γαιτι πηγες να πηδηξεις τα καγκελα και επεσες; λογω υψους και μυστακος….χε χε… μπερδεψε το μουστακι σου στα καγκελα. κοινως… ειστε ολοι μαζι της δημοτικης αρχης για τα καγκελα

  17. Ο ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΩΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΞΕΦΡΕΝΟ ΚΥΝΗΓΙ ΠΑΣΑΛΕΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ. ΟΛΙΓΗ ΑΠΟ ΔΗΘΕΝ ΕΡΓΟ ΕΔΩ, ΟΛΙΓΗ ΑΠΟ ΔΗΘΕΝ ΕΡΓΟ ΕΚΕΙ, ΙΣΑ ΝΑ ΘΟΛΩΣΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΚΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΤΕΛΙΚΩΣ, ΟΛΑ ΤΡΙΓΥΡΩ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΝΟΥΝ, ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ, ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ. ΤΑΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΙ, ΝΑ ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ Η ΚΩΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ. ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ? ΜΗΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜ. ΑΡΧΗΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ? ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΚΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗΣ ΕΞΟΥΣΙΩΝ……

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ