ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ Κω: Οι ψευδολογίες και τα παραμύθια για καθαρή έξοδο δεν αλλάζουν την καθημερινότητα των πολιτών

29
680

                                                        Oμάδα Πολιτών Κω «Θερμοπύλες»:

 

 ΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΑΧΙΛΛΕΙΟΣ ΠΤΕΡΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ 

 

·         Οι ψευδολογίες και τα παραμύθια για καθαρή έξοδο δεν αλλάζουν την καθημερινότητα των πολιτών

 

Μετά την αποβιομηχανοποίηση της Χώρας, την κατάργηση του εθνικού νομίσματος, την παράδοση των τραπεζών στα χέρια των ξένων κερδοσκόπων, την καταλήστευση του μόχθου και του ιδρώτα του Λαού (τραπεζικά θαλασσοδάνεια, αποθεματικά Ταμείων, χρηματιστήριο, μίζες) απ’τους πολιτικούς μας «εθνοσωτήρες» και την είσοδο στην εποχή των Μνημονίων, η Χώρα και ο Λαός συνεχίζουν να ζουν μια πρωτόγνωρα  τραγική κατάσταση, αφού όσο και να μας χρυσώνουν το χάπι και να χρησιμοποιούν ως αντίβαρο την «καθαρή έξοδο» από τα μνημόνια, αυτό δεν αλλάζει την υφιστάμενη οικονομική κατάσταση  που βρίσκονται και βιώνουν οι πολίτες.

Το μόνο που βλέπουμε είναι να πέφτει το βιοτικό μας επίπεδο, να έρχονται νέες μεγάλες περικοπές στις συντάξεις, μείωση του αφορολόγητου στα 5600, να επιστρέφει ο υψηλός ΦΠΑ στα νησιά! Βλέπουμε την ανεργία σε υψηλά ποσοστά, ένα στους δύο πολίτες να μην μπορεί να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του (101 δις τα ληξιπρόθεσμα των πολιτών προς το κράτος), σπίτια και λογαριασμοί να κατάσχονται καθημερινά, τα ελληνόπουλα να ξενιτεύονται για να βρουν εργασία την ώρα που αλλόθρησκοι από κάθε γωνιά της γης (Περού, Αϊτή…;) πλημμυρίζουν τον τόπο  υποστηριζόμενοι από ΜΚΟ χρηματοδοτούμενες από εθνομηδενιστές της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Βλέπουμε, επίσης, τα γειτονικά κράτη μικρά και μεγάλα να επιβουλεύονται την ιστορία μας, την εθνική μας ακεραιότητα, τους φυσικούς και ενεργειακούς μας πόρους σε στιγμές πλήρους οικονομικής αλλά και ηγετικής μας αδυναμίας με τους άρχοντές μας να διαπληκτίζονται για τις καρέκλες και τη νομή της εξουσίας, αν και όλοι τους υπηρετούν τα ίδια ξένα  συμφέροντα. Βλέπουμε πολιτικούς και κυβερνήσεις, που αρνούνται την αλήθεια και την κάθαρση. Χωρίς εθνική στρατηγική και γεωπολιτικές προτεραιότητες, όπου αντί να κάνουν συμμαχίες με βάση τα συμφέροντα της χώρας, που γεωπολιτικά αποτελεί προπύργιο σε μια κρίσιμη γωνιά της Ευρώπης και της Μεσογείου, αναζητούν προστάτες και κηδεμόνες στους οποίους με ασύγγνωστη αφέλεια και ανιστόρητη ευπιστία στηρίζουν τους στόχους και τις ελπίδες της Χώρας.

Πασίδηλη και πανθομολογούμενη η αναξιοπιστία, η γελιοποίηση και η διπλή ηθική του έως τώρα γνωστού πολιτικού προσωπικού, που κατάντησε τη Δημοκρατία σήμερα στη Χώρα, ως ένα είδος φύλλου συκής για να καλύπτει τις ανομίες του.

                                                                            ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

 Χαπακωμένοι με τις ψευδολογίες και τα «προοδευτικά» παραισθησιογόνα της πρώτης φοράς «αριστερά»  βυθιστήκαμε εντελώς σε μια πανεθνική νιρβάνα, όπου δυστυχώς δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε τη διαφορά π.χ. μεταξύ πανεπιστημιακού ασύλου και του θεσμοθετημένου τραμπουκισμού, της αντίστασης στην εξουσία με την ισοπέδωση της περιουσίας των συνανθρώπων μας, τις έννοιες πατρίδα, έθνος, θρησκεία, πίστη, αριστεία, ιδανικά, αξίες.

Σήμερα, βιώνουμε τον εξαναγκασμό στην αποδοχή της κυριαρχίας των δήθεν ατομικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων (ομοφυλοφιλία, παιδεραστία, κτηνοβασία), έναντι των συλλογικών τα οποία βαφτίζονται ως ρατσιστικά, εθνικιστικά, φασιστικά! Όμως, μπορούμε να μιλάμε για ανθρώπινα δικαιώματα, όταν καταργούμε την ανθρώπινη φύση;

Οι εντολοδόχοι ηγέτες μας, προκειμένου να εξασφαλίσουν την πολιτική τους επιβίωση και στο όνομα ενός ψευδεπίγραφου «προοδευτισμού-εκσυγχρονισμού», ανέχονται τα πάντα. Προάγουν την πολιτισμικότητα και την αποκλίνουσα σεξουαλικότητα ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ! Αφήνουν ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ τις μεταναστευτικές ροές και, φυσικά, για να προχωρήσει η Νέα Τάξη στην Πανθρησκεία  (Agenda 21- 1992, Ρίο ντε Τζανέιρο) φαίνεται, πλέον, ότι προσπαθούν ΣΥ(Ρ)ΡΙΖΑ να ξεριζώσουν την ιστορική-εθνική μας μνήμη, την αγάπη στην Πατρίδα, την Ορθόδοξη Πίστη μας. Δυστυχώς, ο πατριωτισμός τους τελειώνει εκεί που αρχίζουν τα συμφέροντα των προστατών τους.

Εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς το πόσο επικίνδυνο είναι αυτό, όταν την ίδια στιγμή που οι Ερντογανικοί και οι εθνικιστές στην απέναντι ακτή υπερακοντίζουν σε «πατριωτισμό» και απόλυτη πίστη στο δικό τους θεό, οι δικοί μας ηγετίσκοι εγκλωβισμένοι στις εθνομηδενιστικές τους ιδεοληψίες, οδηγούν τον Λαό στον αποπροσανατολισμό, τη σύγχυση και τη διάσπαση με τελικό σκοπό τον αφελληνισμό, την αποχριστιανοποίηση και αποορθοδοξοποίηση της ελληνικής κοινωνίας.  Όμως, θα πρέπει να τους υπενθυμίσουμε ότι «σκληρόν προς κέντρα λακτίζειν». Η Χριστιανική εκκλησία εδώ και 2000 χρόνια γνώρισε Διοκλητιανούς, Νέρωνες, Στάλιν και σταλινίσκους, αλλά παραμένει μέχρι σήμερα. Και θα παραμείνει μέχρι τη Δευτέρα παρουσία, γιατί είναι έργο Θεού.

Θα πρέπει, επιτέλους, μετά και τις καθαρές απειλές πολέμου από τους ανατολικούς γείτονές μας, οι πολιτικοί μας να αφήσουν τις ιδεοληψίες, τις ψευδολογίες και τις απάτες τους, ως και τους εντός και εκτός της Χώρας προστάτες και κηδεμόνες τους και με πνεύμα ενότητας και ομοψυχίας να χαράξουν μια εθνική στρατηγική που θα διασφαλίζει το συμφέρον Χώρας και Λαού, για να μη φθάσουμε στην τραγική θέση να ξανακούσουμε αυτό που ο Κεμάλ ομολογούσε στην εθνοσυνέλευση της Άγκυρας στην πρώτη επέτειο νίκης του και αναδεικνύει την αχίλλειο πτέρνα του Ελληνισμού. «Δεν πρέπει να λησμονούμε -είπε- ότι στην Μικρά Ασία δεν ηττήθηκε ο γενναίος ελληνικός Στρατός. Η πολιτική ηγεσία του ηττήθη…».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

29 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Η ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ! ΕΝΑ ΔΙΑΡΚΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΆΦΕΤΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΝΑΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΆΞΟΥΝ ΡΟΤΑ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ!

 2. Όντως πέσαμε σε μια πανεθνική ΝΙΡΒΑΝΑ! ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ Επιτέλους! Οι εκλογές του φθινοπώρου: θα δείξουν κατά πόσο ξυπνήσαμε ή συνεχίζουμε τον ωχαδερφισμό ΚΑΙ ΤΗΝ νιρβάνα ΜΑΣ όπως εύστοχα αναφέρεται στο ΑΡΘΡΟ!

 3. Μια χώρα εξαθλιωμένη οικονομικά, κοινωνικά και πολιτισμικά, έναν λαός φτωχοποιημένος και στερημένος και πάνω απ’ όλα μια κυβέρνηση στυγνών και αηθών προδοτών, κοινωνών ισοπεδωτικών και χαοτικών ιδεοληψιών, ανίκανων και σαλτιμπάγκων. Η σύμμαχος Ευρώπη, απομυζάει κάθε υπάρχοντα οικονομικό πόρο μας, μας απαγορεύει ν΄ αναπτύξουμε ξανά την πρωτογενή μας παραγωγή και να εκμεταλλευτούμε τα πλούσια κοιτάσματα των υδρογονανθράκων και αφού είμαστε υπερχρεωμένοι η όποια ρευστότητα πάει στην πληρωμή των τόκων του χρέους και όχι σε μέτρα ανάπτυξης και ενίσχυσης των εξοπλισμών μας, αλλά από την άλλη ενισχύει και εξοπλίζει τον Ερντογάν παρά τις καθημερινές απειλές και τις προκλήσεις εις βάρος μιας συμμάχου χώρας της, της Ελλάδας. Δεν θεωρούμε φυσικά ότι υπάρχει κάποιος τόσο αφελής που θα πιστέψει ότι σε πιθανή επίθεση της Τουρκίας η Ευρώπη θα μας στηρίξει. Πότε δεν το έκαναν και ποτέ δεν θα το κάνουν.ΣΥΝΕΧΕΙΑ.https://ethnikismos.net/2018/05/11/ο-ολεθροσ-ερχεται-ο-εθνικισμοσ-ειναι/

 4. Επιπλέον η χώρα έχει κατακλιστεί λόγω της ανικανότητας, αδιαφορίας και ανευθυνότητας των κυβερνώντων και λόγω των εγκληματικών χειρισμών των υπουργών μεταναστευτικής πολιτικής, από ενάμιση εκατομμύριο μουσουλμάνους λαθρομετανάστες οι οποίοι καταστρέφουν την τουριστική οικονομία των νησιών, επιβαρύνουν την ελληνική κοινωνία με την παρουσία τους και θέτουν την καθημερινότητα των Ελλήνων πολιτών και πάνω απ’ όλα τον πολιτισμό μας, σε θανάσιμο κίνδυνο.

  Μήπως αρχίσατε τώρα να συνειδητοποιείτε που οδεύουμε; Τι μας επιφυλάσσει το μέλλον;https://ethnikismos.net/2018/05/11/ο-ολεθροσ-ερχεται-ο-εθνικισμοσ-ειναι/

 5. Όσον αφορά το μεταναστευτικό οι ροές θα σταματήσουν άμεσα με την θωράκιση των χερσαίων και θαλασσίων συνόρων, καθώς και την αναβάθμιση και αύξηση των σωμάτων συνοριοφυλάκων. Η παράνομη είσοδος σε ελληνικό έδαφος θα εμποδίζεται με κάθε μέσο. Όσον αφορά τους ήδη υπάρχοντες παράνομους μετανάστες που κατακλύζουν την χώρα, σταδιακά, αλλά σύντομα, θα επιστρέψουν στις πατρίδες τους.

 6. «Γέροντα», τον ρωτάω μετά, «την Πόλη θα την δώσουν σ’ εμάς;»

  «Θα την δώσουν σε μας, όχι επειδή θα το θέλουν, αλλά επειδή αυτή η λύση θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα των ξένων. Τότε θα το καταλάβουν αυτό. Αυτά που σου λέω, μην τα πεις σε κανένα. Θα σε βγάλουν τρελλό. Γιατί δεν είναι ώριμες οι συγκυρίες ακόμα. Τότε θα το καταλάβεις».

  Αυτή η συζήτηση με το Γέροντα έγινε το 1991, όταν υπηρετούσα στο στρατό.http://www.triklopodia.gr/ρώσος-ναύαρχος-θα-κόψει-την-τούρτα-των/#

 7. Πόλεμος της Τουρκίας εναντίον της Ελλάδας δεν θα συμβεί όσο είναι ο Ερντογαν στην εξουσία.Θερμά επεισόδια,ναι, πόλεμος όχι. Όταν και όποτε Ερντογάν φύγει από την μέση τότε όλα τα άσχημα ενδεχόμενα είναι στο τραπέζι.
  Αυτές τις μέρες δεν μπορω να γράψω με περισσότερες λεπτομέρειες λόγω υποχρεώσεων μου, υπομονή για μια εβοδμάδα ακόμα.

  hellenicsunrise2.blogspot.gr/2018/05/blog-post_11.html#more

 8. ΠΟΣΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ;
  ΠΟΣΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ;
  ΠΟΣΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ;
  ΠΟΣΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ;
  ΠΟΣΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ;
  ΠΟΣΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ;
  ΠΟΣΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ;
  ΠΟΣΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ;
  ΠΟΣΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;
  ΠΟΣΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ);ΠΟΣΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;ΕΝ ΤΕΛΕΙ, ΠΟΣΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙ (΄Η ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ) ΠΑΤΡΙΔΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΘ’ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ;

  • ΠΑΤΡΙΔΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ…και τυρί, ρύζι, καφέ, γάλα, καμπά…που έλεγε και μία παλιά διαφήμιση των ’80s.

  • Εσένα να κρεμάσουμε ρε ψυχανώμαλο κτήνος , αρρώστε κομπλεξικε αληταρά . Αλλά τι περιμένεις απο αγράμματα βόδια .

 9. Οἱ ξένοι, ἀφοῦ «ζύγισαν» τὸν Τσίπρα καὶ ἐντόπισαν τὶς πολλὲς ἀδυναμίες του (ἀνικανότητα, ἀγραμματοσύνη, ἐξουσιομανία, ἔπαρση, δειλία, κλπ), ἄρχισαν ὅλοι τους νὰ ζητοῦν νὰ «ἁρπάξουν» κάτι ἀπὸ τὴν πατρίδα

 10. χαχαχα αριστεροι νεοναζι δοσιλογοι γερμανοτσολιαδες υποτακτικοι της μερκελ

  κυβερνουν την χωρα.ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ

 11. Ἐπὶ περιόδου πρώτων ἐμφυλίων, ἀπὸ ἀρχῆς ὑπάρξεως τοῦ ἑλλαδικοῦ μορφώματος, οἱ στρατευμένοι μὲ τοὺς κωλεττο-μαυροκοραδο-κουντουριώτηδες, προσβλέποντας σὲ ἀποαλαβὲς καὶ ἀμοιβὲς ἀπὸ τὰ δάνεια, ποὺ διεχειρίζετο ἡ ἐν λόγῳ συμμορία, ἐπέπεσαν ὡς ἂν ὕαινες ἐπάνω στὴν Πελοπόννησο. Μόνον ὁ Γκούρας ἔφυγε ἀπὸ τὴν Πελοπόννησο μὲ τοὐλάχιστον 10.000 αἰγοπρόβατα.
  Ἐπὶ περιόδου ἐνάρξεως τοῦ προσφάτου ἐμφυλίου, ἀπὸ ἀρχῆς ἐνάρξεως τοῦ δημοκρατικοῦ μας μορφώματος, οἱ στρατευμένοι μὲ τὰ τάγματα τῆς ΟΠΛΑ, τοῦ ΕΑΜ καὶ τοῦ ΕΛΑΣ ἀργότερα (βελουχιωτικο-μπελογιαννο-ἀριστερο-κατσαπλιάδες), προσβλέποντας στὶς ἀπολαβὲς καὶ ἀμοιβὲς ἀπὸ τὸ πλιάτσικο, ποὺ διεχειρίζετο ἡ ἀριστερὰ καμαρίλα, ἐπέπεσαν ὡς ἂν ὕαινες ἐπάνω στὴν Πελοπόννησο. Μόνον ἀπὸ τὸ Βαλτέτσι ἀπέσπασαν τοὐλάχιστον 15.000 αἰγοπρόβατα.https://filonoi.gr/2018/05/11/zoyme-epi-teloys-ki-epishmos-ypo-to-hthiko-pleonekthma-ths-aristeras/

 12. τὴν πραγματικότητα ἡ ἀριστερά, ὁ σοσιαλισμός, ἀλλὰ καὶ σύσσωμος ὁ δημοκρατικός μας κόσμος, δίχως εἰσαγωγικά, εἶναι ἡ ἄλλη ὄψις τοῦ ἰδίου σιωνιστικοῦ τοκογλυφικοῦ νομίσματος, ποὺ ἐδῶ καὶ αἰῶνες καταδυναστεύει τὸν πλανήτη. Ὅλα τὰ ἐπίπλαστα συνθήματα, τὰ τσιτάτα, τὰ κόμματα, οἱ ὁμαδοῦλες, οἱ ὀργανώσεις καὶ τὰ κινήματα ὑπάρχουν γιὰ νὰ μᾶς παραπλανοῦν, τὴν ὥρα ποὺ κάποιοι κατασπαράζουν ἀπὸ τὶς σάρκες ὅ,τι ἄφησαν οἱ προηγούμενοι.
  Στὴν πραγματικότητα δὲν ὑπάρχει ἀριστερά, κέντρο καὶ δεξιά, ἐφ΄ ὅσον ὅλοι αὐτοί, ποὺ φιγουράρουν κατὰ περίπτωσιν ὡς …«ἐθνοσωτῆρες», προέρχονται διαχρονικῶς καὶ μονίμως ἀπὸ τὶς ἴδιες οἰκογένειες, τῆς ἰδίας σαπροφυτικῆς δυναστείας, ποὺ χαμαιλεοντικῶς ἀλλάζει ὀνόματα, ἀλλὰ ἐξακολουθεῖ, ἀνεξαρτήτως τοῦ ἐπισήμου πολιτεύματος, τῶν προσχημάτων καὶ τῶν «τίτλων» νὰ διαχειρίζεται εἰς βάρος μας τὴν ἐξουσία.

 13. Να και η ντροπή της Ελλάδας!!!
  Οπισθοδρομική κομπανία έπρεπε να λέγεστε ή θερμοκεφαλοι ή καρατεμπελαρια που βολεύτηκαν σε μια χούφτα περιττώματα, για κάτι σαν και σας τραβάμε αυτά που τραβάμε!

 14. Άρες Μάρες κουταμάρες, τα ιδια παντελάκι μου τα ίδια παντελή, ότι και να λέτε φασισταριά ήσασταν και θάστε δεν αλλάζετε ποτέ, μισάνθρωποι, κομπλεξικοί, ομοφοβικοί, σεξιστές. Άραγε αν έρθουν οι τούρκοι προς τα εδώ που θα βρεθείτε?????? Γιατί αφού ξέρετε από ιστορία θα έπρεπε να ξέρετε ότι είστε και οι πιο δειλοί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • ..κότα λυράτη,η Μενεγάκη του aegeanews.Πρόσεχε με την εξαέρωση της εξάτμισής σου,μην ..λερωθείς.

 15. Απομάκρυνση και ΕΔΕ για δασκάλα που έδειξε βίντεο με ομοφυλόφιλους σε σχολείο των βορείων προαστίων! Σε διαθεσιμότητα έχει τεθεί δασκάλα από δημοτικό σχολείο των βορείων προαστίων μετά από προβολή βίντεο με ομοφυλόφιλους στην τάξη της έκτης δημοτικού στην οποία δίδασκε. Ακόμα, έχει αποκαλυφθεί πως προέτρεπε παιδιά του ίδιου φύλου να φιλιούνται στο στόμα, δίδασκε πλέξιμο και γιόγκα και παραγκώνισε με δική της πρωτοβουλία το μάθημα των θρησκευτικών.http://www.pronews.gr/koinonia/685819_apomakrynsi-kai-ede-gia-daskala-poy-edeixe-vinteo-me-omofylofiloys-se-sholeio-ton

 16. Οι ψεκασμένοι μποχαλοκοπρίτες ξαναχτυπάνε.Ομοφοβικοί , τεμπέληδες, ανιστόρητοι και ρατσιστές έλεος!

  • ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΆΤΕ ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΩ ΕΠΩΝΥΜΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΘΕΡΜΟΠΥΛΣΙΟΙ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ! ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ ΚΑΙΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΆΤΟΜΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΛΛΗ ΆΠΟΨΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ! ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΧΟΤΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ! ΔΙΟΤΙ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΤΑΙ! ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΚΟΛΗ ΑΝΩΝΥΜΟ ΑΡΝΗΤΙΚΗΙ ΚΑΙ ΑΝΟΥΣΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΕΠΩΝΥΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ! ΑΝ ΕΧΕΤΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΠΟΙΩΝ……!

 17. Το μέλλον αυτού του τόπου, που η διαιώνιση επί 9 χρόνια του ίδιου παρόντος, εμπλουτισμένου με ποικίλα, τηλεοπτικά, πολιτισμικά, ιδεολογικά απορρίματα, θα βελτιωθεί μόνο εκτιμώντας την γη και τον πολιτισμικό πλούτο μας, καλλιεργώντας τα και δρέττοντας τους καρπούς τους, αυτό που επιδιώκουν και το πετυχαίνουν οι «θ(δ)εσμοί» εις βάρος μας. Το «Εμείς μπροστά από το Εγώ» για ένα βιώσιμο μέλλον για την πατρίδα μας, εμάς και τα παιδιά μας.

  • Δυστυχώς…
   Αποδεικνύεται, για μια ακόμη φορά, περίτρανα,
   τις άκρως φασιστικές ιδιότητές σας:
   ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ … ΕΙΝΑΙ, ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟΝ …
   ΦΑΣΙΣΤΑΣ!!!!!!!

 18. προς Ανώνυμο.
  Αν δεν σου αρέσει η Κως προμάζεμα ξεκουμπίσου.
  κ κάτι ακόμα ανέβα στον Δίκαιο κ πάρε φόρα να μας τα κλ…….. κ να έχει κ νοτιά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ