ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος… στο δρόμο προς Αμπάβρη

23
1564

Στο δρομο προς Αμπάβρη υπάρχει μεγάλος κίνδυνος από αυτά τα φουσκώματα…μην έχουμε τίποτα απρόοπτα…είναι θέμα χρόνου να πέσουν!

Ευχαριστώ Αναγνώστης

23 ΣΧΟΛΙΑ

 1. O Aμπάβρης χωρις αποχετευτικό και ανεπαρκή φώτα.Η μόνη περιοχή δίπλα στο κέντρο χωρίς αποχετευτικό. Ντροπή σας ,ανίκανη.

 2. Ολος ο δρόμος του αμπάβρη με τα αρχαια ειναι επικίνδυνος. Πότε θα ξυπνήση η αρχαιολογία επιτέλους, οταν θρηνήσουμε θύματα.Ξυπνήστε επιτέλους πηγαίνετε να δειτε.

 3. Σωστά μιλάει. Που ειναι οι μεγάλοι που λένε η ΔΕΥΑΚ εχει 2 εκατομμύρια απόθεμα,γιατι δεν κάνουν κατι με το αποχετευτικό, ουτε 3 χιλιόμετρα δεν ειναι.Εσεις λέτε οτι αυτα τα λεφτά ειναι των δημοτών της ΚΩ.

 4. Τα παιδιά μας φοβούνται να περπατήσουν τον δρόμο του αμπάβρη απο το σκοτάδι, βλέπω και τους τουρίστες το καλοκαίρι με το φακό. Θέλει και τουρισμό η δημοτική αρχή.

 5. Ενα δρόμο ξεκινήσατε να κάνετε και σταματήσατε μέσα στην λαγκάδα ,τι περιμένετε το τρένο.Ολα τα αφήνετε στην μέση.

 6. Που ειναι ο κύριος Κιάρης της ΔΕΥΑΚ να δει τα προβλήματα της περιοχής, μήπως δεν τον νοιάζει κα βλέπει τα μεγάλα έργα.Στον αμπάβρη μήπως δεν μένουν ανθρώποι αλλα ζώα.Ως δημοτική αρχή αποτύχατε ολοι.

 7. Αν δεν μπορείτε να τα κάνετε να αναλάβουν αλλοι. Και στο θέμα της καθαριότητας δεν εχετε οδοκαθαριστή εστω 2 φορές την εβδομάδα.

 8. Εδω έγινε ο καινούριος δρόμος στον αμπάβρη και δεν βάλατε νερό και αποχετευτικό, γιατι είστε μέσα στα γραφεία και ζεσταίνεστε.Μόνο το εργατικό προσωπικό δουλευεί, μπράβο τους.

 9. ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΠΑΒΡΗ .ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕΣ.ψΕΥΤΕΣ ,ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ .

 10. ΜΑΖΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΦΩΤΑ Κ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΟ ΑΥΤΙ. ΜΑΛΛΟΝ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΝΗΣΙ.

 11. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΙΑΡΗ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΝ ΑΜΠΑΒΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΒΡΑΔΥ.ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΑΜΠΑΒΡΗ.

 12. ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΦΟΥΣΚΩΜΑΤΑ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΑΙ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.ΗΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΝΑ ΔΕΙ.

 13. ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΦΟΥΣΚΩΜΑΤΑ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΑΙ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.ΗΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΝΑ ΔΕΙ.ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ