ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: «Eμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Μπέος», όλοι τον κοροϊδεύουν αλλά κάνει έργα…

0
312

«Eμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Μπέος», όλοι τον κοροϊδεύουν αλλά κάνει έργα…

Να τα βλέπουμε εμείς εδώ…

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΚΩΣ

Άλλη μια υπόσχεση – δέσμευσή μας προς τους πολίτες του Βόλου πήρε σήμερα σάρκα και οστά. Ο κόμβος στη συμβολή των οδών Λαρίσης – Διμηνίου δόθηκε και επίσημα σε χρήση και ένα σημαντικό έργο όχι μόνο κυκλοφοριακό, αλλά και αισθητικής αναβάθμισης της περιοχής, είναι πλέον γεγονός. Η Δημοτική μας Αρχή ονόμασε το 2018 χρονιά των μεγάλων έργων, των έργων που ο Βόλος και οι συμπολίτες μας δικαιούνται και που δυστυχώς μέχρι σήμερα οι περισσότεροι από εκείνους που η κοινωνία τους εμπιστεύτηκε να τα πραγματώσουν, αποδείχθηκαν κατώτεροι των προσδοκιών και των περιστάσεων. Είτε από αδυναμία και ανικανότητα, είτε από σκοπιμότητα και ιδιοτέλεια. Όπως όλοι βλέπετε, με έργα και όχι με λόγια, η σκοτινή περίοδος για την πόλη μας έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Ο Βόλος μας, όπως τον ονειρευόμαστε, εμείς που τον αγαπούμε, έχει μπει στην τροχιά για να επανέλθει στην ανάπτυξη και την ευημερία, για να γίνει μια πόλη σύγχρονη, δυναμική, ευρωπαϊκή, γεμάτη ζωντάνια και προοπτική. Εμείς είμαστε εδώ, μαζί σας, στο πλάι σας, να δώσουμε τον καλό αγώνα. Ο κόμβος που σήμερα εγκαινιάστηκε δεν είναι παρά η αφετηρία μιας μεγάλης διαδρομής, δύσκολης και επίπονης, αλλά συνάμα δημιουργικής και αποτελεσματικής που δεν θα τερματιστεί πριν ο Βόλος γίνει ο Βόλος που δικαιούμαστε, ο Βόλος που θα μαγεύει όλο τον κόσμο!

Άλλη μια υπόσχεση – δέσμευσή μας προς τους πολίτες του Βόλου πήρε σήμερα σάρκα και οστά. Ο κόμβος στη συμβολή των οδών Λαρίσης – Διμηνίου δόθηκε και επίσημα σε χρήση και ένα σημαντικό έργο όχι μόνο κυκλοφοριακό, αλλά και αισθητικής αναβάθμισης της περιοχής, είναι πλέον γεγονός.
Η Δημοτική μας Αρχή ονόμασε το 2018 χρονιά των μεγάλων έργων, των έργων που ο Βόλος και οι συμπολίτες μας δικαιούνται και που δυστυχώς μέχρι σήμερα οι περισσότεροι από εκείνους που η κοινωνία τους εμπιστεύτηκε να τα πραγματώσουν, αποδείχθηκαν κατώτεροι των προσδοκιών και των περιστάσεων. Είτε από αδυναμία και ανικανότητα, είτε από σκοπιμότητα και ιδιοτέλεια.
Όπως όλοι βλέπετε, με έργα και όχι με λόγια, η σκοτινή περίοδος για την πόλη μας έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Ο Βόλος μας, όπως τον ονειρευόμαστε, εμείς που τον αγαπούμε, έχει μπει στην τροχιά για να επανέλθει στην ανάπτυξη και την ευημερία, για να γίνει μια πόλη σύγχρονη, δυναμική, ευρωπαϊκή, γεμάτη ζωντάνια και προοπτική. Εμείς είμαστε εδώ, μαζί σας, στο πλάι σας, να δώσουμε τον καλό αγώνα.
Ο κόμβος που σήμερα εγκαινιάστηκε δεν είναι παρά η αφετηρία μιας μεγάλης διαδρομής, δύσκολης και επίπονης, αλλά συνάμα δημιουργικής και αποτελεσματικής που δεν θα τερματιστεί πριν ο Βόλος γίνει ο Βόλος που δικαιούμαστε, ο Βόλος που θα μαγεύει όλο τον κόσμο!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ