Β. Γεωργούλης: Προκαλώ τους βουλευτές Δωδ/σου να ΜΗΝ ψηφίσουν την αύξηση του ΦΠΑ,με οποιοδήποτε πολιτικό κόστος

4
486

Με αφορμή την σημερινή γενικά απεργία στην Κω, κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι το Φ.Π.A. στα νησιά δεν είναι ένα απλό ζήτημα φορολογισης και εσόδων για το κράτος. Είναι μια λεπτή υπόθεση και θα έλεγα ΕΘΝΙΚΌ ΖΉΤΗΜΑ! Το κεκτημενο δικαίωμα δικαίωμα των νησιωτων μας να παραμείνουν στα ακριτικα νησιά μας παρά τις αποστάσεις και τις αντιξοότητες που υπάρχουν σε υγεία, παιδεία και σιτηση, πρέπει να παραμείνει ως έχει μιας και είναι η μόνη οικονομική «ανάσα » που έχει απομείνει από την ληστρικη επιδρομή των κυβερνήσεων και των εταίρων τους στις τσέπες των ηρωικων κατοικων των νησιών μας.

Μια ανάσα από την Τουρκία! Ένα βήμα από το παραλήρημα επεκτατισμου του Σουλτανου άνθρωποι που κρατάνε τα νησιά γεμάτα ζωή ακόμα και το πιο μικρό της Δωδεκανήσου μην τους στερείται το δικαίωμα να μείνουν στον τόπο τους. ΤΑ ΔΩΔΕΚΆΝΗΣΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΎΞΗΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ ΈΜΜΕΣΑ ΤΑ ΔΊΝΕΤΕ ΑΠΈΝΑΝΤΙ αφού επιχειρήσεις θα κλείσουν, άτομα θα μείνουν ανεργα και θα α να αναγκαστουν να πάνε στην ενδοχωρα και τα νησιά θα γυμνωσουν.

Προκαλώ τους βουλευτές λοιπόν της Δωδεκανήσου να μην ψηφίσουν την αύξηση του ΦΠΑ με οποιοδήποτε πολιτικό κόστος. Ακόμα και διαγραφής από το κόμμα τους. ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΠΑΙΧΝΊΔΙ. ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΤΩΝ ΝΗΣΙΏΝ ΜΑΣ. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!!!!!

Βασίλης Γεωργούλης

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για αυτούς που έχουν ξεπουλήσει τα πάντα και θα ξεπουλήσουν ότιω έχει απομείνει για να μην χάσουν τη θεσούλα τους; Αυτούς που έχουν αποτιμήσει με 7000 ευρώ το μήνα ( όσο και ο μισθουλάκος τους ) την αξιοπρέπεια των συμπολιτών τους, την ανεξαρτησία της χώρας τους …… Αυτοί ακόμη και όταν θα ανέβουν τα πάντα κατά 10% επάνω έχουν κάνει ήδη την καβάτζα τους και συνεχίζουν να την κάνουν κόβοντας συντάξεις , μερίσματα , ακόμη και το ΕΚΑΣ των εξαιρετικά μικροσυνταξιούχων. Εάν ήξεραν ότι ερχόμενοι για τις γιορτές στα σπίτια τους θα τους περίμενε ένα γερό χέρι ξύλο και διαπόμπευσή τους με τον οποιονδήποτε τρόπο ( αυτοί άλλωστε και οι κολητοί τους ήταν που γιαούρτωσαν τον Πάγκαλο και κυνήγησαν αρκετά άλλα λαμόγια ) , θα βλέπατε για πότε θα έβαζαν στο λεξιλόγιό τους και τη λέξη ΟΧΙ. Οι μαλιστάνθρωποι του κερατά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ