Γ. Κίτσης προς Δήμαρχο Κω: Μικρό, ουσιαστικό έργο ποιοτικής αναβάθμισης των ψαράδων και του ποδηλατόδρομου στα Δελφίνια

27
1692

Γ.ΚΙΤΣΗΣ: ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΕΥΚΟΛΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΟΙΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΩΝ ΨΑΡΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥ ΣΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ.

1) Είναι καθολική απαίτηση όλων των δημοτών ανεξαρτήτου παρατάξεως.Απο την μη ολοκλήρωση του ποδηλατόδρομου παρατηρείται συν τω χρόνω κυκλοφοριακή-περιβαλλοντική επιβάρυνση της πλατείας.Τρενάκια,λεωφορεία δεας,λεωφορεία τουριστικά για τα ημερόπλοια,ανοικτό λεωφορείο, ταξί, που εχουν αφετηρία την πλατεία, ιχ που σταθμεύουν για την ψαραγορά ,μικροπωλητές,οι ποδηλάτες κινούνται επι του πεζοδρομίου της ψαραγοράς μαζί με τους πεζούς,οι πάγκοι των ψαράδων αναχρονιστικοί, συνθέτουν μια χείριστη ,αρνητική εικόνα της πόλεως , την τουριστική περίοδο για όλους.Όσοι τουρίστες έρχονται στην πόλη αποφεύγουν να ξαναέρθουν λόγω της απαράδεκτης,τριτοκοσμικής κατάστασης που επικρατεί και παραμένουν στα ξενοδοχεία.

2) ΠΡΟΤΑΣΗ

α)Κατασκευή εξέδρας επί πασσάλων πλάτους 6 έως 8 μέτρων στην θάλασσα καί μήκους 70 έως 90 μέτρων όπως στο σχεδιάγραμμα όπου θα μεταφερθούν οι πάγκοι των ψαράδων.Να κατασκευαστούν 10 έως 15 καινούργιοι καλαίσθητοι πάγκοι ανοξείδωτοι ,ο κάθε πάγκος με πέργκολα με μέριμνα του ΔΛΤ.Οι εργασίες των ψαράδων και η πώληση των ψαριών θα γίνονται επί της εξέδρας και θα είναι το πεζοδρόμιο μόνο για τους πεζούς.Στην ένωση κρηπιδώματος και εξέδρας μπορεί να τοποθετηθούν μερικές ζαρτινιέρες με λουλούδια. Επίσης επί της εξέδρας δύναται να τοποθετηθούν παγκάκια για τους ψαράδες. Εναλλακτικά η εξέδρα μπορεί να γίνει στην πλευρά της 80 ΑΔΤΕ και COSTA PALLAS.Απέναντι στην ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟ έχει κατασκευαστεί εξέδρα για τους ψαράδες όπου είναι τοποθετημένοι οι πάγκοι με πέργκολα.

β) Ενωση του ποδηλατόδρομου επί του πεζοδρομίου της ψαραγοράς απέναντι από 3ο δημοτικό μέχρι το λιμεναρχείο με έντονη διαγράμμιση-χρωματισμό του ποδηλατόδρομου για να διακρίνεται απο τους κινούμενους επί του πεζοδρομίου της ψαραγοράς.Ο ποδηλατόδρομος θα είναι προς την πλευρά των φοινίκων.Με αυτόν τον τρόπο έχουμε το οδόστρωμα ελεύθερο και οριοθετούμε τον ποδηλατόδρομο.Τώρα ποδηλάτες και πεζοί κινούνται μαζί.

γ)Το δημοτικό λιμενικό ταμείο και οι τεχνικες υπηρεσιες του δημου εχουν επιστημονικό προσωπικό για τις μελέτες πού απαιτούνται.Τα ακριβή μεγέθη ,σχήμα της εξέδρας και του ποδηλατόδρομου θα καθορισθούν απο τις μελέτες.Ο ποδηλατόδρομος θα γίνει με μέριμνα των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου.Τα έργα είναι μικράς κλίμακας και χαμηλού κόστους.

δ)Η πρόταση είναι των ψαράδων σε συζήτηση που είχα.Επίσης ανέφεραν ότι την πρόταση αυτή την έκαναν στην τωρινή δημοτική αρχή και στις προηγούμενες.Αλλά ουδείς ασχολείται και επικρατεί απραξία και αδιαφορία απο τις δημοτικές αρχές.

ε)ΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΤΗΝ 1η ΜΑΙΟΥ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΕΡΓΟ.ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.

3)Προτείνεται οι δημοτικές παρατάξεις, φορείς,οι συνδημότες της πόλεως και των χωριών να εκφράσουν τις απόψεις-προτάσεις-ιδέες με γόνιμη κριτική, καλόπιστα για να βοηθήσουμε όλοι τον δήμο μας .

4)Σχετικό. http://www.aegeanews.gr/featured/21253/kitsis-dimarche-enoste-epitelous-ton-podilatodromo-sta-delfinia-pics-oriste-proedro-astikis-ton-pistikaki-protasis/

9 ΝΟΕ 2017

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΙΤΣΗΣ

27 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΡΕ ΚΟΜΑΝΤΟ ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ? ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ? ΜΕΤΡΗΣΕ ΠΟΣΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ.

    • Με αυτα τα ταξιδια ομως βουλιαξε φετος το νησι απο κοσμο και οπως φαινεται το ιδιο θα γινει και του χρονου..

    • ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΩ.

      ΟΙ ΠΑΓΚΟΙ ΤΩΝ ΨΑΡΑΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΥΜΙΖΕΙ ΓΥΦΤΙΚΟ ΜΑΧΑΛΑ. ΑΠΑΡΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΠΑΓΚΟΙ ΨΑΡΑΔΩΝ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΙ ΨΑΡΑΔΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΐΚΙΑ ΤΟΥΣ. ΔΥΣΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ. ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΛΙΜΑΝΙ. ΠΑΓΚΟΙ, ΚΑΡΕΚΛΕΣ, ΣΚΑΜΠΩ, ΔΙΧΤΙΑ, ΚΑΛΑΘΙΑ ΜΕ ΨΑΡΙΑ, ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ ΜΕ ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ, ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ… ΕΛΕΕΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΟΜΑΛΙΑ ΝΙΓΗΡΙΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΩ ΣΕ ΛΙΜΑΝΙ ΑΦΡΙΚΗΣ.

  2. Βρε η κατάντια σου Κυρίτση, εσύ στα ταξίδια αναψυχής και ο Κίτσης την μια μέρα λιμενολόγος και την άλλη πολεοδόμος.

    Τώρα εάν όλα αυτά που σκέφτεται σήμερα ο συνταξιούχος έμπειροτέχνης Κίτσης θέλουν μελέτες, άδειες και εγκεκριμένο παραδάκι είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο… Ίσως αναπολεί την περίοδο της ΧΟΎΝΤΑΣ που ένας καραβανάς αποφάσιζε και εκτελούσε χωρίς να ρωτάει κανένα… Πάντως οι πάγκοι των ψαράδων είναι παράνομες κατασκευές και ο νόμος επιτρέπει να πουλάνε οι ψαράδες μόνο μέσα από τα καΐκια τους.

    • μιλας για χουντα εσυ? κοιτα λιγο το παραδακι της δημοτικης αρχης ποιος το τσεπωνει και μετα θα μιλησεις για το ηθος του κυριου κιτση.αιντε βλαχαδερο

  3. 1.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΕΔΩΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ ΧΑΛΑΣΜΑΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ

    ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΞΕΝΟΔΟΧΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΤΑ?

  4. Ο δήμαρχος της Ρόδου έκανε επέκταση του λιμανιού προς την θάλασσα με σιδερένια κατασκευή για τους πεζούς.

    Μάλιστα το συνεργείο που την κατασκεύασε είναι Κώοι φίλοι σου Κυρίτση. Εσύ ανακατεύεις ψαράδες, πάγκους με ψάρια, αγοραστές και τουρίστες με την μπόχα την βρωμιά και την ψαρίλα στην περιοχή των δελφινιών που θυμίζει Αφρική.

  5. Δεν ξέρω τι δουλειά κάνετε κύριε Κίτση, την μια λιμενολόγος, την άλλη συγκοινωνιολόγος,πολεοδομος αλλά ΈΧΕΤΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΑΤΙΑ.

    Άλλοι πρέπει να ανοίξουν τα μάτια γιατί από τον τσαμπουκά και τον αυταρχισμό της πρώτης τετραετίας, τέντες, παράγκες, ΤΑΡΙΦΕΣ έχουν καταντήσει λουκουμάδες πολιτικοί χωρίς μ@ζεα και αποφασιστικότητα

  6. το λιμανι θυμιζει Μπαγκλαντές,πολυ σοβαρα τα ζητήματα που βαλατε.αλλα μας διοικουν ανίκανοι.

  7. ΓΙΩΡΓΟ ΚΙΤΣΗ, ΣΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΚΠΑΙΡΙΩΤΕΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ,ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΗΔΕΣ,ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΚΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΛΙΓΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ. Η ΑΝΑΒΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΟΧΑΔΕΛΦΙΣΜΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ.

  8. ΟΙ ΠΑΓΚΟΙ ΤΩΝ ΨΑΡΑΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

    ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΙ.ΔΥΣΦΙΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ.ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΣΚΑΜΠΩ ΔΙΧΤΙΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΜΕΝΑ ΣΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ..ΕΛΕΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ ΣΟΜΑΛΙΑ ΝΙΓΗΡΙΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΕ ΑΦΡΙΚΗ.

    • Τριτοκοσμική η κατάντια του λιμανιού μας με τους βρώμικους πάγκους των ψαράδων και τα καμάκια των ημερόπλοιων για πελάτες ...

      Με την φύλαξη μόνο για να πάρουν λεφτά κάποιοι κολλητοί ψηφοφόροι και μερικούς κάδους σκουπιδιών δεν αναβαθμίζεται το λιμάνι μας που ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΉ ΤΗΣ ΛΙΜΕΝΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΨΑΡΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΟΣ ΑΓΡΑΣ ΠΕΛΑΤΩΝ. Είναι απαράδεκτο να καθαρίζουν ψάρια οι Ψαράδες πάνω στο πεζοδρόμιο που κάνουν τον περίπατο τους ντόπιοι και τουρίστες, να τα ξεπλένουν με νερό δηλητήριο από το λιμάνι, να τραβάνε τα καμάκια των ημερόπλοιων τους τουρίστες ποιος θα τους καρφώσει πρώτος και να μην επεμβαίνει κανένας αρμόδιος. ΑΊΣΧΟΣ, ΑΙΣΧΟΣ, ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.

  9. Οι προτάσεις για το καλό του τόπου και τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας των ντόπιων βιοπαλαιστών πρέπει να λαμβάνονται υπόψιν από την αρχή που κυβερνά και να αποτελούν αντικείμενο προβληματισμού για αύξηση στο ΣΥΝΟΛΙΚΌ ΕΘΝΙΚΌ ΚΆΛΟ ΚΑΙ ΠΡΌΟΔΟ του τόπου.
    Είναι βέβαια ενθαρρυντικό ότι υπάρχουν πολίτες που σκέπτονται και υποβάλουν προτάσεις όπως ο κ. Κίτσης.

  10. ο δημαρχος εκτελει εργα φαραωνικα ανω των 30.000.000 εκατομυριων ευρω!!!!

    με μικρα δεν ασχολειται.δεν εχουν μελι να γλυψει.

  11. Καταλαβαινεις αμεσως οτι ο ανθρωπος ειναι εμπειροα απο τουρισμο οπως πολλοι αλλοι.Ο βασικος λογος ειναι αυτο το κομματι τα 20 μετρα στο λιμανι που δεν ερχοντες ξανα τουριστες.Κανενας αλλος λογος.Καλα κρασια εκανες την αντιπολητευση σου παλι.καλη νυχτ

  12. ΓΙΩΡΓΗΣ Ο ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΑΣ.ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕ.ΣΠΑΤΑΛΑΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ

    Σε λαϊκές συνελεύσεις στις κοινότητες του νησιού προχωράει η δημοτική αρχή προκειμένου να καταρτιστεί το τεχνικό πρόγραμμα έργων για το 2017 , που θα περιλαμβάνει συνεχιζόμενα και νέα έργα όπως επίσης και τις προτάσεις των πολιτών. Το συνολικό ποσό ανέρχεται στα 12 εκ. 344.482 ευρώ για όλο το νησί και περιλαμβάνει χρηματοδοτούμενα συνεχιζόμενα έργα, χρηματοδοτούμενα νέα έργα και από ίδιους πόρους συνεχιζόμενα και νέα έργα, έτσι όπως παρουσίασε η προϊσταμένη των τεχνικών υπηρεσιών κ. Έφη Αναγνωστίδου.Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΝΙΣΕ. Ο Δήμος της Κω όπως τόνισε ότι έχει σήμερα ταμείο 5.700.000 , και είναι ο μοναδικός Δήμος που κάνει μικρά έργα από ίδιους πόρους. Υπάρχει μία καλή διαχείριση ώστε να καλύπτονται βασικές ανάγκες όπως πχ η καθαριότητα και μικρά έργα στις κοινότητες.http://www.aegeanews.gr/featured/14192/pics-vid-laiki-sinelefsi-kardamenas-g-kiritsis-nea-platia-4-mines-polla-erga-apo-idious-porous/

  13. Κύριε Κιάρη επειδή όλα τα ονόματα υπάρχου στο διαυγεια και έχουν δημοσιευθεί θα ήθελα να μην κοπεί το σχόλιο μου. Σας ευχαριστω.
    1 Κλιματιστικά στην επιχειρηση της κυριας ….
    2 μπογιές και είδη κιγκαλερίας στην επιχειρηση της κυριας ……
    3 υπολογιστές και συντηρήσεις σττον κ……..
    4 Μπριζόλες μάλιστα μπριζόλες τις οποίες κατηγορεί δήμαρχος στην επιχειρηση του κ…..
    5 λιπαντικα συντηρηση,φουρνοι του σφαγειου στην επιχειρηση της κυρίας …..
    6 βαψιμο μικροαντικειμένων στον κ…….
    7 μεταφορές αλληλογραφίας από επιχειρηση σε επιχειρηση η επιχειρηση του κυρίου ….
    8 φεστιβαλ φιλαρμονικω στην κυρία ……
    9 ηχητική και φωτιστική κάλυψη του φεστιβαλ μετά την επισήμανση του αρχιμουσικού(υπάρχει στο διαυγεια κυριε Κιάρη) στον κ……..υποψήφιας του κυρίου δημάρχου και σημερινή γραμματέας.
    Όλα τα παραπανω ονόματα είναι μέλη διοικητών συμβουλιων και ενεργοι δημοτικοι-κοινοτικοι συμβουλοι.Ο νόμος ξεκάθαρα αναφέρει μέχρι και συγγενείς β΄βαθμου πως υπάρχουν συγκρουσή συμφερόντων.

  14. ΟΛΟΙ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ.ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ο ΕΛΕΗΜΩΝ!!!
    ΕΛΕΕΙ ΚΟΙΝΩΣ ΜΠΟΥΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ!

  15. Βρε που μπλεξαμε με τον καθεενα να λεει οτι του κατεβει και να πιστευει κιολας οτι μπορει να γινουν χωρις να εχει ιδεα.

  16. την βρωμια?ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΙΤΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ.

  17. η πολη αδεια.γιατι να βγουν εξω?ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ.

  18. Ο ΔΗΜΑΡΧΟς ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ 23 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΣΕ ΣΤΕΝΟ ΣΥΓΓΕΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΥΛΙΟΥ

    ΜΕ 850 !!!! ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΕΝΟΙΚΙΟ!!!!! ΚΥΡΙΤΣΗ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ.

  19. σωστα τα γραφει ο κιτσης ο δημαρχος φτιαχνει εξεδρες προβλητες στο μαρμαρι τιγκακι 150.000 ευρω!!!!

    και δεν φτιαχνει εξεδρα στους ψαραδες!!!!και βρωμαει ο τοπος στα δελφινια.ουγκαντα γιναμε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ