ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ: Η κατάσταση του νοσοκομείου μας! Κανένας σεβασμός από τους επισκέπτες για το χώρο αυτό!

16
2252

Η κατάσταση του νοσοκομείου μας! Κανένας σεβασμός από τους επισκέπτες για το χώρο αυτό!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΠΑΕΙ? ΚΑΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ. ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΙΩΝΙΑ »ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ» ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΤΛ. ΕΝΝΟΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ »ΚΑΛΟ» ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΓΙΑΤΙ Μ’ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙΣ. Υ.Γ Η ΓΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ?

  2. ……. ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Ποιος είναι πιο ..λάκας? Ο σύζυγος που πάει να επισκεφθεί τη λεχώνα και καπνίζει στο διάδρομο με το χέρι έξω απ’το παράθυρο ή οι υπάλληλοι που δεν του κάνουν παρατήρηση?

  3. Καιρός να πέφτει και κανά προστιματακι να δεις πώς θα σέβονται το χώρο που βρίσκονται μετά!!

  4. Οι μάγκες με τα τσιγάρα!Γιαυτό δεν θα πάει ποτέ μπροστά αυτή η χώρα.Μόνο για καφέ και τσιγάρο είμαστε καλοί

  5. Η φωτογραφία δεν είναι απο την ταράτσα αλλά είναι αυτό που φαίνεται από το παράθυρο του 1ου ορόφου, στον προθάλαμο του χειρουργικού,ορθοπεδικού κλπ!

  6. Η κατάσταση του νοσοκομείου δεν είναι καλή. Αυτή όμως αρμόζει σε μια νεόπλουτη, ξιπασμένη, ατομικιστική και ωχαδερφική κοινωνία.

  7. ΕΔΩ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ , ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ…ΠΑς ΝΑ ΓΡΑΨΕΙς Σ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΙΖΕΙ ΟΛΟς Ο ΔΙΑΔΡΟΜΟς ΤΣΙΓΑΡΙΛΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ