Βαγγέλης Τζόγιας: Καληνύχτα κυρία Βάσω Πη (Pics)

36
1270

Β. ΤΖΟΓΙΑΣ: ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ κ. ΒΑΣΩ ΠΗ… ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΔΡΑΣΗ!

Αγαπητοί φίλοι, όλοι ασφαλώς γνωρίζετε το γραφείο Εθελοντών Αιμοδοτών στην παιδική χαρά Πασσανικολάκη, πλάι στο γραφείο Πολυτέκνων. Αυτά τα δύο γραφεία η Δημοτική Αρχή θα τα κάνει Δημοτικό ιατρείο. Το Σ/γο Πολυτέκνων τον πήγε στο πρώην Κυλικείο της παιδικής χαράς. Στους Αιμοδότες παραχώρησε την πρώην την πρώην αποθήκη της καθαρίστριας του χώρου, διαστάσεων 1,60Χ2,70. Σε τηλεφωνικές επαφές που ακολούθησαν μεταξύ μας, αλλά και με τον Πρόεδρο του Σ/γου Κώστα Κανάρη, εξηγήσαμε ότι είναι αδύνατο να λειτουργήσουμε στον νέο χώρα, όμως η κ. Πη ήταν ανένδοτη λέγοντάς μας ότι δεν υπάρχει άλλος χώρος και να πάρουμε τα πράγματά μας, διαφορετικά θα τα μεταφέρουν οι άνθρωποι του Δήμου και θα μας παραδώσουν το πρακτικό καταγραφής.

Εξήγησα την κ. Πη, ότι θα γίνει αυτό που θέλει, αλλά με αυτή της απόφασή της, θα παραιτηθώ από το Σ/γο. Δεν μπορώ – της είπα- μετά από 22 χρόνια προσφοράς να έχουμε αυτήν την αντιμετώπιση από πλευράς Δήμου. Ενημέρωσα τηλεφωνικά και τον Δήμαρχο για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και του είπα την απόφασή μου. Με παρέπεμψε στον Αντιδήμαρχο κ. Χατζηκαλύμνιο, που με διαβεβαίωσε ότι θα βρεθεί νέος χώρος και είπε ότι θα μιλήσει και με την κ. Πη και θα λυθεί το θέμα.

Δεν μας πειράζει που θα είναι αυτός ο χώρος, αρκεί να μπορούμε να λειτουργούμε, γιατί πάμε για εκλογές μέσα στον Νοέμβριο. Δεν γνωρίζω αν μίλησαν μεταξύ τους, ωστόσο η κ. Πη πίεζε τόσο πολύ τον Πρόεδρο όσο και μένα, καθιστώντας μας υπεύθυνους ότι δεν προχωράει η δομή του ιατρείου εξ αιτίας των Αιμοδοτών. «Στέκεστε ενάντια σε αυτό που πρεσβεύετε, ενώ έπρεπε να στηρίξετε το Δημοτικό ιατρείο», μου είπε η κ. Πη τηλεφωνικά στις 13/10. Το Σάββατο 15/10 αδειάσαμε το γραφείο μας που είχαμε επί Δημαρχία Φάκκου.

Κυρία Βάσω, μαζί με την παραίτησή μου από την συλλογική δράση, μάθε το εξής: Στην πρώτη θητεία της «Δύναμης Αλλαγής» ήμουν στην Πρόνοια του Δήμου, μαζί με τους Μανώλη Ουρανό, Αντώνη Μίχα, Γιώργο Σπύρου κ.α. Ήταν λοιπόν πρότασή μου τότε προς τον Δήμαρχο να γίνει Δημοτικό ιατρείο, καθώς και η σύναψη συνεργασίας με 2 φαρμακεία του Νησιού, έτσι ώστε να εξυπηρετούνται όλοι οι ωφελούμενοι . Όποια φάρμακα θα σου έγραφε ο γιατρός θα τα έπαιρνες από αυτά τα 2 φαρμακεία με απλή συμμετοχή, σαν να ήσουν ασφαλισμένος σε κάποιον Φορέα. Μάλιστα, το είχα εξαγγείλει τότε στο ΔΗΡΑΣ. Πολύς κόσμος το άκουσε αλλά δεν προχώρησε γιατί χάθηκαν οι εκλογές.

Άρα κ. Πη, προϋπήρχαν άλλοι πριν από σένα. Δεν δέχομαι λοιπόν την κατηγορία ότι στέκομαι εμπόδιο στο Δημοτικό ιατρείο. Εγώ απλά ζήτησα έναν χώρο ανθρώπινο, ώστε να μπορεί να λειτουργήσει και ο Σύλλογος. Κυρία Βάσω, την διαφορά ανάμεσα στους ανθρώπους, την καθορίζουν η σκέψη, η νοοτροπία και η συμπεριφορά, όπως γράφω στα κείμενά μου. Θα μπορούσα να σας στολίσω με πλήθος κοσμικών και χλευαστικών επιθέτων από αυτά που ακούγονται απλόχερα σε κάθε Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά δεν είμαι τέτοιος χαρακτήρας, ούτε πολιτικός. Ήμουν και είμαι και θα παραμείνω ως μονάδα, εθελοντής. Κυρία Πή, είμαστε δύο κόσμοι παντελώς διαφορετικοί. Δύο αποκλίνουσες πορείες Βορά – Νότου που δεν πρόκειται ποτέ να συναντηθούν. Κρίμα που έγινες η αιτία να απαρνηθώ την συλλογική δράση. Κρίμα που δεν μπορέσαμε να συνεννοηθούμε.

Προσωπικά, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπατριώτες που υπηρέτησαν μαζί μου στα Διοικητικά Συμβούλια από το 1996 έως σήμερα.

Κυρία Πη, μπορείς να απαντήσεις στην επιστολή μου όπως θέλεις. Γράψε ότι θέλεις, απάντηση από μέρους μου δεν θα υπάρξει, ότι και αν γράψεις.

Καληνύχτα κυρία Βάσω Πη.

36 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΟΧΙ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ. Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΤΑ ΛΕΣ ΤΗΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΗΣ.

 2. ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ TΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ. ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ

 3. Η κυρία Βάσω Πη ειναι καλή για να παραχωρεί τις παραλίες…..και τα γραφεία της εταιρίας που στεγάζονται;;;;

 4. Ευτυχως που ο πρόεδρος της κοινότητας Κω δεν παίρνει χαμπάρι τι συμβαίνει,ακίνητα αλλάζουν χέρια,φορείς στεγάζονται αλλα αυτός σσσσσσς κοιμάται!!!! Που εισαι ρε Βαβλα;;

 5. Μήπως αυτό επιδιώκουν ΒΑΓΓΕΛΗ;
  Να φύγουν όλοι όσοι έχουν δώσει τόσα πολλά με τον εθελοντισμό τους Κ να μείνουν Κ να αλωνίζουν;
  Ή κοινωνία μάς είναι μικρή Κ γνωστό τό έργο τού καθενός από εμάς.
  Φίλε ΒΑΓΓΕΛΗ ή Κώς χρειάζεται περισσότερο εσένα από όλους αυτούς τούς πολιτικάντιδες.
  Συνέχισε την μέχρι τώρα πορεία Κ τήν δική σου Κ τού συλλόγου.

 6. Ντροπη σου (κυρια) Βασω ! εσεις καταστρεφετε το νησι! θα τα διαλυσετε ολλα τελικα! ντροπη σας!!! Καλα κανετε και παραιτηστε Κυριε Τζογια δεν αξιζει να στηριζεις τετοιους ανθρωπους!

 7. Το σάιτ λέει πως μπορώ να γράψω κείμενο μέχρι 2000 χαρακτήρες.Εγω θα πω μια λέξη για την κυρία Βάσω Πη….
  ΚΕΝΗ!!!

 8. δυστυχώς βασω η ποιότητα σε ένα άνθρωπο φαίνεται από μίλια μακρυά και θα σε συμβούλευα να ακολουθήσεις το παράδειγμα των άλλων γυναικών της παράταξης σας, το περισπουδαστο ύφος δεν το καταπίνει κανένας στην Κω γιατί στην τελική η θητεία σου θα τελειώσει αργά ή γρήγορα και θα έχεις χάσει το να είσαι «ΚΎΡΙΑ»

 9. ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΠΩΣ ΜΙΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.
  ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ .

 10. Βασω να απαντησεις σκληρα στον Βαγγελη!!! ετσι και αλλιως σου το δηλωσε πως δεν θα ασχοληθεί μαζι σου.

 11. Θα φύγουν και άλλοι απο τους Συλλόγους έτσι έφυγε και απο το Σβουρενειο μετά απο 20 χρονια και η ΚΑΝΤΑΡΖΗ η κυρία είναι κακιά !!!!

 12. Που να δείτε που έβαλε και τιμοκατάλογο στη Λέσχη Φιλίας….σε λίγο θα το κάνει και Ουζερί

 13. Εσάς που δίνεται αίμα σε όλους μας σας πέταξαν στην αποθήκη, αν………. Γιατί σίγουρα αίμα δεν κυλάει στις φλέβες τους!

 14. τι λε ρε τζογια δεν το ξεραμε η καθε δημοτικη αρχη να πηγαινει βαση αυτα που θεσ εσυ που το ειδες γραμμενο αυτο.προς το παρον αυτο το ακινητο εχει ο δημος για παραχωρηση πηγαινε εκει και οταν βρεθει καποιο αλλο καλυτερο πας και το ξαναζηζητας που κατευθειαν να μας το παιξεις ιστορια βγαζεις ανακοινωση

 15. Δεν καταλαβαίνω γιατι οσυλλογος αιμοδωτων πρεπει να εχει μεγαλο χωρο. Τιθα κανουν εκει μεσα, καφε η’παρτυ. Το δημοτικο ιατρειο πρεπει να λειτουργηση σε ένα ανθρωπινο χωρο. ειστε μικρος δυστυχως κυριε Τζογια,οπως και μικρος είναι ο τοπος μας και ολοι ξερουμε τι πρεσβευει ο καθενας . ,,,κυριε, τζογια,,,,,,,,,

  • ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ . ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΟΛΑ.

 16. Αργά η γρήγορα η Νέμεσις (θεία δίκη) θα έρθει για όλους..Σας έδωσε δύναμη ο λαός να τον εκπροσωπήσετε και οι βλακείες σας δεν έχουν τέλος..Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον

 17. και επεζησες;παλι καλα.αλλη φορα μακρια απο κυριτση και βασω.

 18. Κωα!
  Βαγγέλη όλο το νησί ευχαριστεί όλους τους αιμοδότες κ ιδιαίτερα εσένα για ότι προσφερατε στους συνανθρώπους μας τοσα χρόνια !!!! Ασε τους ασχετους να γραφουν ότι καταλαβαίνουν………………….-

 19. αυταρχικοτητα ετσιθελισμο αγνοια των θεματων της δεασ.μονο ζημια κανει στην δεασ και στον δημο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.