ΑΡΙΣΤΕΡΑ = ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ = ΕΠΙΛΟΓΗ ΦΥΛΟΥ

27
946

ΑΡΙΣΤΕΡΑ = ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ = ΕΠΙΛΟΓΗ ΦΥΛΟΥ

«Ἐπιτέλους, ἡ ἐπιθυμία και ἡ ἀναγνώρισις θα προστατεύονται με νόμο, ὥστε να μην ὑπάρξη περίπτωσις ἀστοχίας !!!»

Εἲναι γνωστόν ὅτι ὁ ἀνεπτυγμένος φιλελευθερισμός εἲναι ἀσύμβατος πρός οἱανδήποτε ἔννοια συνόρου, ταυτότητος, ἀγωγῆς, οἰκογενειακῆς-σχολικῆς, παραδόσεων, συλλογικοτήτων, κἄ.

Καί ἐπίσης εἳναι γνωστόν ὅτι ἡ διεθνιστική παράδοσις τῆς Ἀριστερᾶς μετεβλήθη, ἀποδεχόμενη τον ρόλον τον ὁποῖον τῆς ἀνέθεσαν, εἰς τον πολιορκητικόν κριόν τῆς φιλελεύθερης παγκοσμιοποιήσεως.

Ὁ,τιδήποτε ἀφορᾶ πνευματικότητα, μεταφυσικές ἀναζητήσεις, αἴσθησιν ὑπερβατικοῦ, αἴσθησιν ἱεροῦ, εἰκονογραφίες, κἄ, θεωρεῖται μορφή κατασταλτικῶν, ὁλοκληρωτικῶν πολιτικῶν.

Ἁντιθέτως, ἐξυμνεῖται και προάγεται ἡ πλήρης ἐλευθερία τοῦ ἀνθρώπου ἀπό οἱονδήποτε περιορισμόν, συμπεριλαμβανομένων τῆς ταυτότητος, τῆς λογικῆς, τῆς ἠθικῆς.

Ὁ τῆς ὑγιοῦς πἰστεως και το βραχύ ἀνατρέπων , τὀ πᾶν λυμαίνεται.

Δημήτριος Γερούκαλης

Κῶς

Ὀκτώβριος 2017

27 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κάποιος όμως πρέπει να ξεκινήσει μια αντίσταση πρέπει να υπάρξει μια αντίδραση. Ωραία τα λόγια αλλά ουσιαστικά τί γίνεται?

    • ΚΑΝΕ ΕΣΥ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟΝ ΖΗΛΕΥΕΙΣ!

      Δεν είμαι Gay αλλά στο Ελλαδιστάν κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουν όλοι οι σεμνοτυφείς υποκριτές πως η ομοφυλία υπάρχει από τότε που εμφανίστηκε το ανθρώπινο είδος μας αρέσει ή δεν μας αρέσει, αρχαίοι διακρίθηκαν σ’ αυτό, ήρωες στρατηγοί, ποιητές, φιλόσοφοι, πολιτικοί, ήταν ομοφυλόφιλοι. Σωκράτης, Αριστείδης, Θεμιστοκλής, Παυσανίας, Δημοσθένης, Αλκιβιάδης, Αρμόδιος, Αριστογείτων, Ζήνων, κτλ. Ο Εύβουλος, κωμικός ποιητής τού 4ου αιώνα, είπε για τους Έλληνες, που πέρασαν δέκα ατέλειωτα χρόνια προσπαθώντας να κατακτήσουν την Τροία:«Κανείς ποτέ δεν αντίκρισε ούτε μιαν εταίρα. Μαλακίζονταν δέκα χρόνια. Ήταν μια αξιοθρήνητη εκστρατεία. Για την κατάκτηση μιας πόλης επέστρεψαν στην πατρίδα με κώλους πολύ φαρδύτερους από τις πύλες της πόλης, που κυρίευσαν».(Απ. 120). Όποιος λοιπόν θέλει να μιλήσει για κ@λους να μιλάει για τον δικό του κ@λο και να αφήσει τους άλλους. Άτε να δούμε γιατί πήξαμε στην βαρβατίλα.

  2. γιατρε γραφεις τα σωστα αλλα η αριστερα καταντησε οργανο της cia της μερκελ των διεθνων

    τοκογλυφων τραπεζιτων και θα επιφερει καιριο πληγμα στην πατριδα μας

  3. Πριν καλά-καλά κάτσουν στην καρέκλα τους, αυτοί που κυβερνούν, έτρεξαν να νομιμοποιήσουν τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών. Τώρα και για να βαρέσουμε κόκκινο ως προοδευτική χώρα, αποφάσισαν να περάσουν με Νόμο όποιος θέλει να αλλάζει φύλλο από 15 χρονών! Πριν καλά-καλά δηλαδή ο πιτσιρίκος ή η πιτσιρίκα καταλάβει ότι υπάρχει να έχει το δικαίωμα ο Βαγγέλης να γίνει Μαρία και το Στέλλα να γίνει Μηνάς!Και από τη στιγμή που ολόκληρο ελληνικό κράτος φρόντισε, πιστοποιώντας, τον ευρωπαϊκό του χαρακτήρα να δώσει το δικαίωμα στους πολίτες του να γίνουν από αρσενικοί-θηλυκοί και από θηλυκοί-αρσενικοί, οφείλει και η ιατρική κοινότητα να πράξει τα δέοντα και άμα βάζει τον Βαγγελάρα μέσα να τον βγάζει Μόνικα Μπελούτσι το λιγότερο…

  4. Στο όνομα της «προόδου» ο Τσίπρας και ο Καμμένος, δεν πρόκειται να κολλήσουν σε λεπτομέρειες. Όπως προφανώς λεπτομέρεια θεωρούν και τους θεσμούς της οικογένειας, της θρησκείας και της πατρίδας, που με συνέχεια και συνέπεια «χτυπούν» από την πρώτη μέρα που πήραν την εξουσία… Ενώ η αλλαγή φύλου είναι μια περίπλοκη διαδικασία για όσους την περνούν, από τη θεραπεία με φάρμακα και την εγχείριση, μέχρι το συναισθηματικό αντίκτυπο και τον επηρεασμό στις σχέσεις του.Και μετά από όλο αυτό το φιάσκο ξεσάλωσαν περισσότερο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ζητούνε τώρα και γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων και υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια! Ο βουλευτής Χρήστος Καραγιαννίδης πήρε τον λόγο και υποστήριξε μεταξύ άλλων: ότι «και γάμο θα επιχειρήσουμε να κάνουμε ομόφυλων ζευγαριών και υιοθεσία».Το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι «τραβεστί – αριστεροί» και οι ΑΝΕΛ «τραβεστί – πατριώτες» δεν σημαίνει ότι αυτό το «μπαστάρδεμα» πρέπει να μετατραπεί σε κοινωνικό καθεστώς.

  5. Αυτά είναι τα σχολεία της Νέας Εποχής του παγκόσμιου ηγέτη της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ

    Δείτε στις φωτογραφίες δείγματα από τα ολοήμερα σχολεία της Νέας Εποχής του παγκόσμιου ηγέτη, στα οποία θα φοιτούν μελλοντικοί υπάλληλοι και όχι ελεύθεροι στοχαστές.Θα κινούνται σε περιορισμένο χώρο, θα μάθουν «οικολογία», τρανσεξουαλισμό, διεθνισμό και αναθεωρημένη ιστορία.
    Μαζί φυσικά και η αριστερόστροφη Ελλάδα!
    Κακογουστιά, χρώματα και φυσικά κυκλικά σχήματα, όπως ο πλανήτης «φυλακή»!http://www.triklopodia.gr/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CF%8E%CF%83%CF%84%CE%B5-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%AC-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BD%CE%AD%CE%B1/

  6. δεν χρειαζετε να σχολειαζεις τουσ γκει και τις λεσβιες και να μιλας αρχαια ας τους να κανουν οτι γουσταρουν οκ?αντε να δουμε

  7. ασε τους γκει και τις λεσβιεσ να παντρεβονται ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ .ΓΚΕΙ ΛΕΣΒΙΑ ΓΚΕΙ ΛΕΣΒΙΑ ΓΚΕΙ ΛΕΣΒΙΑ

  8. ΤΙ ΝΟΣΤΑΛΓΙΚΗ ΓΡΑΦΗ!ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΝΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!¨ΜΙΜΗ, ΝΑ ΕΝΑ ΜΗΛΟ…» (ΤΟ ΕΙΝΑΙ , ΘΕΛΕΙ ΨΙΛΗ, ΟΧΙ ΔΑΣΕΙΑ)

  9. Γιατρέ και το ΚΚΕ το καταψήφισε,γιατί αν ένα άτομο αυτοπροσδιορίζεται

    με ομοερωτικό σεξουαλικό προσανατολισμό για παράδειγμα με τους Όνους ή τους σκύλους,θα ονομάζεται κτηνοβάτης….(ή στα τέσσερα που με τόσο στόμφο διαλαλούσαν ότι κάνουν οι υπόλοιποι ),Στην ουσία ο νόμος λέει ότι μπορεί να διορθωθεί το Βιολογικό φύλο,χωρίς Ψυχιατρική εξέταση,αλλά και χωρίς να έχει γίνει αφαίρεσή πρόσθεση Ερωτικών οργάνων…..το θέμα όμως είναι …αυτό μας μάρανε?Επίσης αν μία γυναίκα αυτοπροσδιοριστεί ληξιαρχικά σαν Άνδρας θα μπορεί να επισκεφθεί το Άγιον όρος?Αν μια Γυναίκας που διόρθωσε το φύλο και ‘έγινε’ Άνδρας,μπορεί να το επαναλάβει και να επιστρέψει στην ‘Γυναικεία’ ταυτότητα?Γονιδιακά στα εγκληματολογικά θέματα,πως θα ονομάζεται η ταυτοποίηση διορθωμένου φύλου με τα Βιολογικά γονίδια…Σκέψεις Αριστερής έννοιας και χαβά…..

    • Σοφή παλιά παροιμία,όπου αλληγορικά συνέδεε του /////και του γειτονικού///// τις επιθυμίες με ανθρώπινες σκέψεις,δράσεις,περισυλλογές,αγωνίες κ.λ.π. Επίσης αθάνατο και επίκαιρο το άλλο ‘της///////τον χαβά’…Εγώ ένα απορώ…πως το ψήφισαν οι ΑΝΕΛ στα τέσσερα και αυτό….ίσως ένα μέρος της εγχώριας Πνευματικής-Διανοούμενης Κοινότητας που έπρεπε να ασχολείται με την διαφώτιση και αφύπνιση του Ελληνικού λαού σε σχέση με όσα έρχονται,ασχολείται με το μέτρημα μελαψών πεών στην πλατεία…Αβαθούς Βάθης.

  10. Το αίσχος του αιώνα: Πέρασε από την επιτροπή της Βουλής η αλλαγή φύλου από τα 15 – Mε ψήφους ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΔΗΣΥ, Ποτάμι

    Η αρμόδια Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής έδωσε το πράσινο φως, αφού το νομοσχέδιο εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία, με τις θετικές επί της αρχής ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ, του Ποταμιού και της ΔΗΣΥ.
    Την ίδια ώρα, η ΝΔ επιφυλάχθηκε ενώ καταψήφισαν το ΚΚΕ, η Χρυσή Αυγή αλλά και η Ένωση Κεντρώων.

  11. 2174 ευρώ επίδομα το μήνα για τον «μετανάστη» Αχμέτ … Δεν είναι πλάκα !!!

    Το Εξωφρενικό επίδομα πρόνοιας 2174 ευρώ λαμβάνει ο Αχμέτ στο Ελλαδιστάν.
    Την ίδια στιγμή που οι Έλληνες συνταξιούχοι, οικογένειες, άνεργοι, άστεγοι ψάχνουν στα σκουπίδια για να φάνε…Μην παραμελήσεις γραικύλε στην σιχαμένη δημοκρατία τούς να ξανά ψηφίσεις τα μισελληνικά, προδοτικά, μεταπο-λήστε-υτικα μορφωματα για να συνεχίσουν να σου ρουφάνε του αίμα σού. http://www.triklopodia.gr/2174-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E-%CE%B5%CF%80%CE%AF%CE%B4%CE%BF%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%AE%CE%BD%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CF%84/ΕΔΩ.

  12. Αλλαγές στα «γούστα» βλέπω τελευταία.
    Ο νόμος ορίζει ενήλικα αυτόν/η που έχουν κλείσει τα 17 χρόνια ηλικίας τους.
    Δέχομαι τις «ιδιαιτερότητες» του κάθε ανθρώπου να προσδιορίζει την σεξουαλική ζωή του, σεβαστό.
    Το να γίνεται όμως με νόμο και μάλιστα με δική τους απόφαση στην ανήλικη περίοδο της ζωής τους, αυτό είναι «ανωμαλία». Το σαΐνι ο Καζινοκαμμένος σκέφτηκε τις Ένοπλες Δυνάμεις; Απ’ ότι γνωρίζω στην Ελλάδα τα κορίτσια δεν πάνε κληρωτοί, μόνο εθελοντικά. Άσε που θα γίνει της μουρλής στα WC. Στα δε Μάρκετ και Φαρμακεία θα κλαίνε για την χαμένη θηλύκια πελατεία (με τον νόμο), τα κορίτσια ξέρουν τι εννοώ.

  13. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ. ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ, ΟΜΩΣ ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΘΥΜΩΝΩ ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΤΑΣΗ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ, ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΑΛΛΟ ΦΥΛΛΟ, ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ !!!

  14. την προηγούμενη εβδομάδα η ιερατική σύνοδος του Αγίου Όρους, κύρηξε ανεπιθύμητο τον Τσίπρα για τον νόμο αυτό..12 απ τις 20 Μονές δεν τον δέχονταν,σύμφωνα με ρεπορτάζ του πρώτου θέματος.ομως ο μεγαλύτερος Καμμένος όλων των εποχών,το ανθρωποειδές που έχει ανοίξει βεντέτα με τους κωους,το άτομο που ρεζιλεψε τους πολίτες της Κω στα πέρατα της οικουμένης,συνεχίζει να πηγαίνει εκεί κ ν ανάβει κερί στην εικόνα της Παναγίας,ενώ το ψήφισε κ ο ίδιος,αποκυρησσει δηλαδή το μεγαλύτερο στάτους της δημιουργίας του Κυρίου που πιστεύουμε.γιατι το ανέχεται αυτό η Εκκλησία,μηπως άλλαξε δόγμα κ πιστεύει στο θεώρημα του Δαρβίνου η στο Μπινγκ Μπανγκ

    • πως γίνεται να ειναι ανεπιθύμητος ο Τσιπρας κ να ακυρωνει την επισκεψη του

      στο Άγιο Όρος κ ο συμπαραστάτης του κ συνέταιρος που το ψήφισε να του επιτρέπεται να πηγαίνει κ ν ανάβει κεριά στην εικόνα της Παναγίας…πάει καλά το παπαδαριό;δηλαδή αν κλέψει μια συμμορία ένα χρυσοχοειο,αυτός που κρατάει τσιλιες δεν έχει ενοχή;μόνο ο Κοντονης κ το γκαβό έχουν ευθύνες;

  15. Οι χριστιανοταλιμπάν που χρήζουν ψυχιατρικής υποστήριξης κρίνουν τους ομοφυλόφιλους

  16. Άιντε χριστιανοταλιμπάν πηγαίντε να φιλήσετε καμιά παντόφλα του παστιτσίου η όπως τον λένε και να κάνετε τάμα σε κανένα κάστανο του αγίου ότι να ναι και αφήστε τα σάπια σάπιοι!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ