Σαντορίνη: Πρωταθλητής στη φοροδιαφυγή – Το πασίγνωστο κλάμπ δεν είχε καν ταμειακή μηχανή!

0
766

Σαντορίνη: Πρωταθλητής στη φοροδιαφυγή – Το πασίγνωστο κλάμπ δεν είχε καν ταμειακή μηχανή!

Σαντορίνη: Πρωταθλητής στη φοροδιαφυγή - Το πασίγνωστο κλάμπ δεν είχε καν ταμειακή μηχανή!

Μεγάλο προβληματισμό προκαλούν τα στοιχεία από τους πρώτους φορολογικούς ελέγχους στις Κυκλάδες. Η παραβατικότητα στην έκδοση αποδείξεων έφτασε το 70%. Ένας όμως ανακυρήχθηκε πρωταθλητής…

Όχι μόνο δεν έκοβε αποδείξεις αλλά δεν διέθετε ούτε καν ταμειακή μηχανή. Πρόκειται για μεγάλο κέντρο διασκέδασης στο Ακρωτήρι της Σαντορίνης το οποίο ελέγχθηκε από κλιμάκιο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων στο πλαίσιο των εντατικών ελέγχων που διενεργεί ο ελεγκτικός μηχανισμός στα νησιά και σε άλλες τουριστικές περιοχές της χώρας. Στο συγκεκριμένο κλαμπ θα επιβληθούν οι κυρώσεις που προβλέπει ο νόμος.

Οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ κατά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος έκαναν τις πρώτες εξορμήσεις στα νησιά των Κυκλάδων και σύμφωνα με πληροφορίες διαπιστώθηκε παραβατικότητα 70% στην έκδοση αποδείξεων. Σημειώνεται ότι η ΑΑΔΕ έχει ήδη συντάξει σχέδιο ελέγχων κατά τους μήνες του καλοκαιριού σε όλες τις τουριστικές περιοχές. Οι παραβάτες θα τιμωρούνται με πρόστιμα αλλά και κλείσιμο των καταστημάτων τους σε περίπτωση φοροδιαφυγής μεγάλης έκτασης, όπως προβλέπει η νομοθεσία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.