«Καλύτερα χαβιάρι παρά σουβλάκι»: Μέχρι και 15 ευρώ για ένα πιτόγυρο – Σε ποιες περιοχές έχει φτάσει στα ύψη η τιμή του

2
5345

Ο Ιούνης είναι ήδη εδώ, η θερμοκρασία ανεβαίνει και η εστίαση στα νησιά αρχίζει να… ζεσταίνεται εν όψει του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος. Η είδηση, ωστόσο, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες είναι η τιμή για ένα τυλιχτό με γύρο (πιτόγυρο, ναι) στα στενά της Μυκόνου. Κάθεστε; Αν θέλετε, λοιπόν, να τσιμπήσετε ένα τυλιχτό στο χέρι θα πρέπει να έχετε μαζί σας από 9,40 μέχρι και 15 ευρώ.

Μύκονος: Μέχρι και 15 ευρώ για ένα πιτόγυρο

Τα σπέσιαλ τα τυλιχτά που περιλαμβάνουν γύρο και ένα καλαμάκι χαλούμι που είναι στα 13,90€, ή με γύρο και έναν κεμπάπ μέσα που είναι στα 14,90€.

Για μία ατομική μερίδα, το κασέ ανεβαίνει και φτάνει τα 25€.

Οι μερίδες οι απλές, κοτόπουλο, χοιρινό είναι στα 17,50€. Κάποιες σπέσιαλ που περιλαμβάνουν και γύρο και καλαμάκι που είναι στα 19,90€.

Αν κάποιος θέλει μία μερίδα που έχει και χαλούμι μέσα είναι στα 24,50€, η πιο σπέσιαλ.

Σαντορίνη: Πόσα πρέπει να πληρώσετε για ένα σουβλάκι

Στη Σαντορίνη για μία πίτα με γύρο ή οποιοδήποτε κρέας της επιλογής σας η τιμή ανέρχεται στα 6€ και 50 λεπτά και οι μερίδες ξεκινάνε από τα 16€.

Λίγο πιο χαμηλές τιμές βρίσκουμε στην Πάρο που το τυλιχτό κοστίζει 5,50€ και η ατομική μερίδα 14€.

Στην Ύδρα για ένα τυλιχτό θα πληρώσει κανείς 4,50€ και στις Σπέτσες ένα ευρώ λιγότερο.

Αρκετοί θα προτιμήσουν την Χαλκιδική, όπου και εκεί η τιμή για ένα απλό σάντουιτς βάζει τους καταναλωτές να το ξανασκεφτούν.

«Ένα κλασικό σαντουιτσάκι γύρος το απ’ όλα που λέμε εδώ στη Θεσσαλονίκη είναι στα 4,30€, σε περίπτωση που θελήσει επιπλέον αλοιφή πάει στα 4,60€», αναφέρει ιδιοκτήτρια ψητοπωλείου.

Σε περίπτωση που κάποιος επιλέξει άλλο ψωμί και όχι το κλασικό του σάντουιτς, θα πληρώσει στο ταμείο 5,10€.

Και οι τιμές αυτές αναμένεται να διαμορφωθούν ανάλογα μέσα στον Ιούλιο και τον Αύγουστο, καθώς ακόμα είμαστε στην αρχή της τουριστικής περιόδου.

Απλησίαστα τα σουβλάκια στα νησιά – Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τώρα κλαίγονται. Στο 20% η πτώση των τουριστών και ο τζίρος των καταστημάτων, μέχρι τώρα στην Μύκονο, οι ίδιοι τα λένε. Λεβέντες προσοχή και εδώ για κάποιους έξυπνους. Η κατηφόρα κυλάει γρήγορα………. Τα ΑΙ παραμονεύουν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ