«Αυτό φέρνει η τραπεζική κατάρρευση»: «ΒΟΜΒΑ» από τον Τάκερ Κάρλσον του Foxnews

1
3375

Εποχή εξελίξεων…

Ο Αμερικανός δημοσιογράφος, Tucker Carlson, προειδοποιεί ότι η τραπεζική κατάρρευση έχει σχεδιαστεί για να φέρει τα ψηφιακά νομίσματα της Κεντρικής Τράπεζας και επομένως ψηφιακή χούντα!

Όπως σημειώνει μεταξύ άλλων:

«Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι πρόκειται να δούμε την συγχώνευση των τραπεζών. Μεγάλες τράπεζες να τρώνε τις μικρές τράπεζες και αυτό σημαίνει, λιγότερος ανταγωνισμός περισσότερη ενοποίηση, σημαίνει περισσότερος κυβερνητικός έλεγχος.

(…)

Αυτό θα σημαίνει ψηφιακό νόμισμα. Ένα νόμισμα που ελέγχουν οι πολιτικοί (σ.σ. ή η παγκόσμια χούντα που έπεται). “Εγγραφείτε στην εφαρμογή cbdc, για να λάβετε τα κουπόνια σίτισης”! Πιστεύετε ότι δεν θα έρθει; Φυσικά έρχεται. Θέλουν να έρθει σε κάθε περίπτωση.

Λένε πως δεν υπάρχει εδώ συνωμοσία! Ωστόσο, οι τέσσερις μεγαλύτερες τράπεζες “Wells Fargo”, η “Τράπεζα της Αμερικής”, η “JPMorgan”, και “Chase” τα πάνε καλά.

Φαίνεται να προσπαθούν να αφαιρέσουν την εμπιστοσύνη από τις (μικρότερες) τράπεζες.

Να κάνουν τους ανθρώπους λιγότερο σίγουρους για τις περιφερειακές τράπεζες και το τραπεζικό σύστημα ευρύτερα!

Η Διοίκηση Μπάιντεν βλέπει αυτή την κρίση ως μέσο επέκτασης του ελέγχου».

Δείτε το βίντεο:

el.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δεν λέω ότι δεν θα γίνει αλλά επειδή θα κλείσουν οι μικρές τράπεζες θα επιβληθεί το ψηφιακό νόμισμα; Και τι θα γίνουν οι τσάντες με τα μετρητά που πάνε και έρχονται στα γραφεία;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ