Επιχειρηματίας στην Κω παρεμπόδισε έλεγχο εφοριακών – Εντολή σφράγισης 21 ημερών

7
15056

Αποφασισμένος να πατάξει όλα τα φαινόμενα αντιδράσεων και επιθέσεων που παρατηρούνται κατά τη διάρκεια ελέγχων από στελέχη της ΑΑΔΕ σε καταστήματα και επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα είναι ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, κος Γεώργιος Πιτσιλής.
Με σχετική κατεπείγουσα απόφασή του, αποφάσισε τη σφράγιση καταστήματος εστίασης στο νησί της Κω, καθώς την ώρα που γίνονταν έλεγχος ρουτίνας από κλιμάκιο εφοριακών, η ιδιοκτήτρια του καταστήματος, σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρονται στην έκθεση, επιτέθηκε κατά των εφοριακών παρεμποδίζοντας τον σχετικό έλεγχο.
Αμέσως οι εφοριακοί που έχουν συγκεκριμένες εντολές από την υπηρεσία τους, αφού την προειδοποίησαν και δεν άλλαξε τη συμπεριφορά της, έφυγαν από το κατάστημα και ενημέρωσαν αμέσως την Ανεξάρτητη Αρχή Φορολογικών Ελέγχων.
Για το γεγονός ενημερώθηκε και ο ίδιος ο διοικητής κος Γ. Πιτσιλής, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, έδωσε αμέσως εντολή να γίνει αυστηρή εφαρμογή των διατάξεων που προβλέπονται, με αποτέλεσμα να εκδοθεί απόφαση «σφράγισης» του καταστήματος για τρεις ολόκληρες εβδομάδες.
Στην περίπτωση που οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων δεν συνεργάζονται με τους εφοριακούς και παρεμποδίζουν τους ελέγχους, οι ποινές που προβλέπονται είναι ιδιαίτερα αυστηρές. Επίσης οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ, ανέφεραν στην υπηρεσία τους, ότι η παρεμπόδιση του ελέγχου δεν σταμάτησε απλά σε λεκτικό επίπεδο, αλλά χρησιμοποιήθηκαν απειλές κατά των ελεγκτών αλλά και βία(!) γεγονός που όπως φαίνεται, εξόργισε τον διοικητή της ΑΑΔΕ που έδωσε προφορική και γραπτή εντολή να εφαρμοστεί άμεσα η διαδικασία επιβολής κυρώσεων.
Πηγή: rodiaki.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι κατάντια για ένα Έθνος, έναν Πολιτισμό, να αποτελεί σπουδαίο επίτευγμα, μάλιστα για παραδειγματισμό, το οτι σφραγίστηκε ΕΝΑ (1) !! κατάστημα για παραβάσεις ή αντίσταση, όταν δεκάδες άλλα διενεργούν ίδιες ή χειρότερες παρανομίες, τις οποιες και ….απολαμβάνουν ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ….!! Τις πάσι γνωστόν πλην των Αρμοδίων…!!! 🤔🤔

  2. Αιντε γ….εφορια μας εχει πιει το αιμα εχουμε νταβατζη πανω απο το κεφαλι μας.πηγαιντε ψαξτε στην βουλη να δείτε τα φυντανια εκει μεσα τη μαυρα λεφτα έχουν κρυμμένα

    • Εσυ τους ψηφισες γιδι αυτους που μας πινουν το αιμα για να τα δινουν σε κολλητους και απευθειας αναθεσεις. Πληρωνε τωρα και σκασε.

  3. Για τον ……..που έχει τουλάχιστον 2 απόπειρες βιασμού στο όνομα του και μυνησεις επώνυμα δεν λέτε τίποτα ξεφτίλες όλοι ! Ακόμα και ο ίδιος ο δήμαρχος έχει ενημερωθεί και κάνουν όλοι τα στραβά μάτια γιατί είναι υπάλληλος …………..
    Ξυπνήστε ! Σώστε τα παιδία σας ! Ο αθλητικός σύλλογος ………….. τι κανει για αυτό ;;;
    Έχουν βγει ακόμα και ανήλικα και λένε για τον παλιάνθρωπο αυτόν ! Γιατί η τοπική κοινωνία τον καλύπτει ;; Τι βύσμα έχει αυτός ;;; Πάρτε τηλέφωνο στο ……….. να σας τα πουν απο πρώτο χέρι ! Πάρτε τηλ στην αστυνομία να δείτε ! Που είναι οι αρχές; Που είναι όλοι οι τοπικοί παράγοντες ;;;
    Για ποιον λόγο αυτός μπορεί και κυκλοφορεί ανενόχλητος ; Σώστε τα κορίτσια σας πριν να είναι αργά !

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ