ΟΑΕΔ: Δείτε ΕΔΩ τους επιτυχόντες για την Κοινωφελή Εργασία στους δήμους (ΠΙΝΑΚΕΣ)

3
2771

www.oaed.gr – Προσλήψεις σε δήμους: Αναρτήθηκαν στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ οι Προσωρινοί Πίνακες Κατάταξης Ανέργων, για 24.251 θέσεις πλήρους απασχόλησης στο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε όλους τους δήμους της χώρας.

Ειδικότερα, αναρτήθηκαν ο Προσωρινός Πίνακας Επιτυχόντων, ο Προσωρινός Πίνακας Επιλαχόντων και ο Προσωρινός Πίνακας Αποκλειομένων.

Δείτε ΕΔΩ τον Προσωρινό Πίνακα Επιτυχόντων

Δείτε ΕΔΩ τον Προσωρινό Πίνακα Επιλαχόντων

Δείτε ΕΔΩ τον Προσωρινό Πίνακα Αποκλειομένων

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την ηλεκτρονική αίτηση και τη μοριοδότησή τους από το Μητρώο τους μέσω του e-Services IIS στην καρτέλα της αντίστοιχης αίτησης τους και από τους πίνακες κατάταξης με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησή τους, και σε περίπτωση αποκλεισμού τους, για το λόγο που αποκλείστηκαν, από τον Πίνακα Αποκλειομένων.

Επίσης, στους πίνακες επιτυχόντων και επιλαχόντων, αντίστοιχα, έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το σύνολο της μοριοδότησής τους όσον αφορά την προτίμησή τους με το κριτήριο της εντοπιότητας, καθώς, επίσης και για το σύνολο της μοριοδότησής τους όσον αφορά τις προτιμήσεις τους χωρίς το κριτήριο της εντοπιότητας.

Τυχόν αιτιολογημένες ενστάσεις κατά των αποτελεσμάτων των παραπάνω Πινάκων μπορούν να υποβληθούν από τις 15 Φεβρουαρίου, στις 10:00, έως τις 17 Φεβρουαρίου, στις 12:00, αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το νέο σύστημα προσλήψεων του ΣφΥΡΙΖΑ έχει 2 μέρες για ενστάσεις και μετά τα δικά τους παιδιά θα γίνουν αορίστου χρόνου..

    Μην νομίζετε ότι τυχαία έχει εξαγγείλει την μετατροπή χιλιάδων συμβασιούχων σε αορίστου χρόνου ο Σκουρλέτης…

  2. 80000 συριζονια μονιμοποιουνται στο δημοσιο.ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ.ΤΟΥΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΟΥΣΦΕΤΟΚΡΑΤΙΑ ΞΕΚΟΛΩΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΚΑΙ ΒΟΛΕΨΑΝΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΣ ΤΑΡΑΞΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΑΥΞΗΣΑΝΕ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΤΟ ΦΠΑ ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΕΚΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΝΑΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΕΙ.Ο ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΣΥΡΙΖΑΚΙΑ ΒΟΛΕΨΤΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΡΑΝΙΚΕΣ ΑΚΟΜΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΠΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ

  3. 25.000 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ «ΠΡΩΤΗΣ ΦΟΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ»

    Αρνητικό ρεκόρ τετραετίας εμφανίζουν τα στοιχεία του συστήματος Εργάνη, σχετικά με τις θέσεις εργασίας τον Ιανουάριο, στην Ελλάδα των Μνημονίων και της «πρώτης φοράς αριστερά».

    Έτσι, αρνητικό κατά 25.000 θέσεις εργασίας θα είναι το ισοζύγιο προσλήψεων-απολύσεων του συστήματος ΕΡΓΑΝΗ που ανακοινώθηκε σήμερα από το υπουργείο Εργασίας (Ανεργίας).
    Σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2016 –τότε είχαν χαθεί 9.000 θέσεις εργασίας- φαίνεται ότι το ισοζύγιο είναι αισθητά χειρότερο. Δηλαδή, τον Ιανουάριο του 2017 σχεδόν τριπλασιάστηκαν οι χαμένες θέσεις εργασίας σε σχέση με ένα χρόνο νωρίτερα.
    Άλλο ένα «επίτευγμα» των κομμουνιστών (και των συνοδοιπόρων τους – μην τους ξεχνάμε αυτούς!) λακέδων της Μέρκελ, που μας κυβερνούν, με την άδειά της!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ