Εμπορικός Σύλλογος Κω: Πως θα λειτουργήσουν τα εμπορικά καταστήματα τη Δευτέρα 5 Απριλίου

3
1726

Λειτουργία εμπορικών καταστημάτων από 5 Απριλίου 2021

 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κω, σας ενημερώνει ότι σύμφωνα με τις κυβερνητικές ανακοινώσεις, από την Δευτέρα, 5 Απριλίου, τα καταστήματα λιανικής θα λειτουργούν ως εξής:

 • Η δυνατότητα του click in shop επεκτείνεται σε όλα τα καταστήματα.
 • Η προσέλευση των καταναλωτών θα γίνεται με ραντεβού.
 • Θα πρέπει να υπάρχει απαντητικό SMS ή e-mail από το κατάστημα, ως αποδεικτικό για το ραντεβού, ώστε να μπορεί να γίνει ο έλεγχος.
 • Για όλα τα καταστήματα που θα λειτουργήσουν, ισχύει ο περιορισμός του ενός ατόμου ανά 25 τ.μ. εμπορικού χώρου και ανώτατο όριο 20 επισκεπτών ταυτοχρόνως ανά κατάστημα.
 • Από τους παραπάνω αριθμούς εξαιρείται το υπαλληλικό/διευθυντικό προσωπικό, ενώ σε πολύ μικρά καταστήματα κάτω των 25 τ.μ. θα επιτρέπεται η παρουσία μόνο ενός πελάτη κάθε φορά.
 • Συμπληρωματικά θα μπορούν να πραγματοποιούνται πωλήσεις και με click away.
 • Από αυτή την φάση της επανεκκίνησης αποκλείονται τα πολυκαταστήματα, outlets, καταστήματα που λειτουργούν με την μέθοδο shop in shop, καταστήματα εντός εμπορικών κέντρων και εκπτωτικών χωριών.
 • Ο καταναλωτής θα στέλνει ένα SMS στον αριθμό 13032 που θα επιτρέπει την μετακίνησή του και για 3 ώρες συνολικής διάρκειας.
 • Μέσα στην διάρκεια των 3 ωρών επιτρέπονται πολλαπλά ραντεβού για επισκέψεις σε περισσότερα καταστήματα.
 • Δεύτερο SMS, μέσα στην διάρκεια της ίδιας ημέρας, δεν θα επιτρέπεται.

Όλα τα παραπάνω μέτρα είναι οριζόντια, και ισχύουν σε όλη την Ελλάδα και σε όλες τις αγορές, ενώ δεν θα υφίστανται πλέον για το λιανεμπόριο οι οποιεσδήποτε χρωματικές ζώνες.

Είναι πολύ σημαντικό οι επιχειρήσεις να τηρήσουν απαρέγκλιτα τα υγειονομικά μέτρα ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός, ο συγχρωτισμός και οι ουρές αναμονής έτσι ώστε να μην υπάρχει η αφορμή για κανέναν να εισηγηθεί και πάλι το κλείσιμο του λιανεμπορίου.

Για οτιδήποτε νεότερο, θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

 

 

                            ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                          Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Πασχάλης  Βρακίδης                                                  Δημήτριος  Κώστογλου

 

3 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ο ανύπαρκτος εμπορικός σύλλογος έβγαλε ανακοίνωση χαχαχαχα κλαίω !……… Οι εκπρόσωποι του χάους ! Σε μια νύχτα εκλογές η παρέα και μετά δώσε επιδοτήσεις να φάμε και μείς μπάρμπα ! Αυτά τελείωσαν στη γωνία σας περιμένουμε κύριοι σε εισαγωγικά και ο βασιλικές καρέκλες έρχονται στο τέλος τους

 2. ανοίξτε όλοι τα μαγαζιά σας. όλα τα μαγαζιά. και της εστιασης
  αν έρθουν για έλεγχο να πείτε ότι ανοίξατε σε ένδειξη συμπαράστασης στο σύντροφό Κουφοντινα
  η κάτι τέτοιο αριστερό… κανείς δεν θα σας κάνει τίποτα
  το ίδιο αν είστε μεγάλη παρέα. να λέτε ότι κάνετε συγκέντρωση για την αριστερα

  • Το πολυ πολυ να σε σαπισουν κι εσενα στο ξυλο οπως τους οικογενειαρχες στη Νεα Σμυρνη και τους διαδηλωτες. Φαε σανο ουγκανε κερναει το κρατος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ