Κοινωνικό Μέρισμα 2019: Tο koinonikomerisma.gr απορρίπτει σωρηδόν αιτήσεις -Καταγγελίες στην aftodioikisi.gr

0
440

Δεκάδες καταγγελίες φτάνουν στην aftodioikisi.gr για απόρριψη των αιτήσεων για το Κοινωνικό Μέρισμα 2019 σε οικογένειες με ΑμεΑ ή χαμηλά εισοδήματα. Οι καταγγελίες έρχονται ως συνέχεια αυτών των προηγούμενων ημερών με επίκεντρο τα ΑμεΑ.

Υπενθυμίζεται ότι η πλατφόρμα koinonikomerisma.gr άνοιξε χθες με τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία να περιγράφονται ΕΔΩ.

Διαβάστε ορισμένες από τις πιο χαρακτηριστικές καταγγελίες:

Tο τέκνο μου είναι ΑμεA με ποσοστό αναπηρίας 95%. Λαμβάνει επίδομα από τον ΟΠΕΚΑ και δεν δικαιούται κοινωνικό μέρισμα. Το τέκνο μας είναι εξαρτώμενο από εμάς. Καταθέσεις δεν υπάρχουν κ είμαστε Έλληνες.

Είμαι ανύπαντρη μητέρα και άνεργη. Έκανα σήμερα αίτηση για κοινωνικό μέρισμα και η αίτηση δεν εγκρίθηκε. Ενώ πληρώ όλα τα κριτήρια. Έχω ελληνική υπηκοότητα και από τα 18 μου φορολογικές δηλώσεις στην Ελλάδα. Είναι λίγο άδικο που έχασα το μέρισμα γιατί εγώ αυτή τη στιγμή δεν δουλεύω γιατί μεγαλώνω την κόρη μου που είναι 14 μηνών. Προς το παρόν περιμένω μήπως αλλάξει κάτι στο σύστημα. Έχω όλα τα έγγραφα που αποδεικνύουν όλα τα λεγόμενα μου.

Είμαι δικαιούχος του κοινωνικού μερίσματος αλλά λόγω σπάνιου θέματος υγείας του παιδιού μου αμέλησα να κάνω την ανανέωση κάρτας ανεργίας. Έχω κάνει ένσταση στον ΟΑΕΔ για συνένωση χρονών ανεργίας αλλά αργούν τα αποτελέσματα

ΕΙΜΑΙ ΑΜΕΑ ΜΕ 80% ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ 454 ΕΥΡΩΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΜΕΝΩ ΣΕ ΕΝΟΙΚΙΟ  ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΓΗΡΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΖΟΥΣΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΩ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ? ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΑ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ !!!!!!!!!

Το σύστημα με βγάζει ότι δεν δικαιούμαι το κοινωνικό μέρισμα. ΑμεΑ με κινητική αναπηρία 100%.

ΤΟ TAXIS ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΝΑΠΗΡΙΑ 75%+ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΑμεΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,

Δεν είναι μόνο τα  ΑμεΑ που έχουν βγάλει έξω και τις μονογονεϊκές οικογένειες και κάνεις δεν λέει τίποτα λες και κάποιοι τους έχουν κλείσει το στόματα.. ένας γονιός και άνεργος πλακά μας κάνουν…

aftodioikisi.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ