Εμπορικός Σύλλογος Κω:Φθινοπωρινή ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος 2018 ξεκινά την Πέμπτη | Τι θα πρέπει να γνωρίζουμε

0
412

«Φθινοπωρινή ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος 2018»

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Κω «Ο ΕΡΜΗΣ», ανακοινώνεται ότι με τις διατάξεις του Νόμου 4446/2016, άρθρο 114 παρ. 1, δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 4595 τεύχος Β/28-12-2017, η απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου, σύμφωνα με την οποία η φθινοπωρινή ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος θα ξεκινήσει την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018 και θα λήξει την Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018.
Οι εμπορικές επιχειρήσεις θα πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή στα κάτωθι :
Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.
Οι υποχρεώσεις των καταστημάτων και οι έλεγχοι που ισχύουν κατά τη διάρκεια των τακτικών θερινών και χειμερινών εκπτώσεων, ισχύουν και για την ενδιάμεση εκπτωτική περίοδο του Νοεμβρίου .
Παράλληλα με τα πιο πάνω και σύμφωνα με την απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου τα καταστήματα μπορούν να μείνουν ανοιχτά – προαιρετικά – την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 με προτεινόμενο ωράριο από τον Εμπορικό Σύλλογο Κω από τις 11:00 έως και 18:00.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Πασχάλης Βρακίδης Δημήτριος Κώστογλου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.