Φαγητό που μπορεί να πληρωθεί μόνο με bitcoin από τα KFC

0
449
Η πρώτη μητρική εταιρία του χώρου που δέχεται το ψηφιακό νόμισμα. To Bitcoin Bucket έχει βγει μόνο λίγα 24ωρα στην αγορά αλλά έχει ήδη ξεπουλήσει

Το bitcoin «αγκαλιάζουν» τα KFC, καθώς «έριξαν» στην αγορά έδεσμα, ονόματι Bitcoin Bucket, το οποίο μπορεί να πληρωθεί μόνο με το συγκεκριμένο ψηφιακό νόμισμα.

«Σίγουρα δεν γνωρίζουμε ακριβώς τι είναι τα bitcoins ή πώς λειτουργούν αλλά αυτό δεν πρέπει να μπει ανάμεσα σε σας και σε κάποιο δάχτυλο που γλύφει καλό κοτόπουλο», αναφέρει η εταιρία σε tweet της.

Η προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο στον Καναδά («συγγνώμη στον υπόλοιπο κόσμο», γράφει η εταιρία στην ιστοσελίδα της) και είναι περιορισμένης διάρκειας. Η πρώτη δόση έχει ήδη πωληθεί ενώ υπάρχει και η δυνατότητα delivery.


Στο πλαίσιο της προώθησης μάλιστα της συγκεκριμένης ενέργειας, τα KFC υποσχέθηκαν και ένα Bitcoin Bucket δώρο στον ιδρυτή του ψηφιακού νομίσματος, Σατόσι, με την προϋπόθεση να αποκαλύψει την ταυτότητά του:


Να σημειωθεί ότι ενώ υπάρχουν αρκετά εστιατόρια γνωστών εταιριών του κλάδου που είναι με franchise και δέχονται πληρωμές με bitcoin, αυτή είναι η πρώτη φορά που μια μητρική εταιρία προχωρά στην συγκεκριμένη κίνηση.

(Πηγή: Fortune)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ