Ουπς! Τι χουνέρι ήταν αυτό που έκανε ο Ικαριώτης ‘παλαιοχριστιανός΄ στον Ευαγγελάτο;

2
7492
Τους βγήκε ξινή η προπαγάνδα…
Τι χουνέρι ήταν αυτό που έκανε ο Ικαριώτης ‘παλαιοχριστιανός’ στον Ευαγγελάτο ωρέ; Του λέει ο Ευαγγελάτος: «σας κατηγορούν για αιμομιξία, θα δώσετε dna για να διαπιστωθεί αυτό»; Παλαιοχριστιανός: «καλά, και για τον Μητσοτάκης λένε ότι πρέπει να δώσει dna για να διαπιστωθεί ποιοι είναι οι γονείς του, αλλά δεν δίνει»

Ελεύθερος ο 45χρονος παλαιοχριστιανός! «Χάρη τούς κάνω που δουλεύω» είπε!

Μυστικά επιβίωσης σε αστέγους έδινε ο 45χρονος «παλαιοχριστιανός»: «Αγοράστε με 0,80 λεπτά σκυλοτροφή»

Τι έγραφε σε μπλογκ που διατηρούσε – Οι αναρτήσεις που έκανε για τις νέες ταυτότητες και τα σκευάσματα από βότανα

Οδηγίες επιβίωσης προς όσους βρεθούν χωρίς ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι τους έδινε ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών» που μένουν σε λαγούμια στην Ορεινή Κορινθία.

Νωρίτερα σήμερα ο άνδρας βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή. Κατέθεσε έγγραφο που βεβαιώνει πως έχει ψυχολογικό πρόβλημα που τον καθιστά ανάπηρο σε ποσοστό 67% και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την δίκη του που θα γίνει στις 4 Μαρτίου.

Ο Μανώλης Καλαιτζιδάκης διατηρούσε στο παρελθόν μια δική του ιστοσελίδα (blog) στην οποία έγραφε διάφορα κείμενα.

Σε ένα από αυτά έδινε συμβουλές σε όσους ήταν άστεγοι μέσα από την δική του εμπειρία καθώς και ο ίδιος ανέφερε πως είχε βρεθεί στο δρόμο για πέντε χρόνια!

Οι συμβουλές!

Σχετικά με την έλλειψη φαγητού ο 45χρονος γράφει πως μια χαρά κάνει και η σκυλοτροφή!

«Στην απόλυτη ανάγκη μπορείτε να αγοράσετε με 0,80 λεπτά του ευρώ μια κονσέρβα για σκύλους του ενός κιλού. Έτσι με 1.30€ θα έχετε ένα κιλό τροφή, που θα μπορεί να σας κρατήσει πολλές μέρες, καθώς η σκυλοκονσέρβες, αν και δεν έχουν την καλύτερη ποιότητα τροφής, είναι πλούσιες σε λίπη, δηλαδή σε ενέργεια. Κάποιες σκυλοκονσέρβες έχουν και πολύ καλή γεύση και οφείλω να ομολογήσω πως τις δοκιμάζω ακόμα και σήμερα όταν ταΐζω τον σκύλο μου», αναφέρει.

Για να είναι κανείς καθαρός πρέπει να προσέχει, σύμφωνα με τον 45χρονο!

Συγκεκριμένα:

«Αποφύγετε βρώμικα μέρη και εστίες μικροβίων, κρατήστε τα ρούχα σας όσο το δυνατόν καθαρότερα γίνεται και φάτε όσο το δυνατόν καθαρότερες τροφές. Δεν πρέπει να φθαρείτε πουθενά. Μεγάλα ποσοστά αστέγων παθαίνουν μολυσματικές ασθένειες επειδή ακριβώς δεν προσέχουν τι πιάνουν και τι τρώνε».

Όσο για το κρατητήριο που θα ήταν μια καλή ιδέα για σπίτι για ένα βράδυ ο Μανώλης έδωσε το απόσταγμα της εμπειρίας του γράφοντας:

«Θυμάμαι χαρακτηριστικά κάποτε που ήμουν και εγώ άστεγος είχα την “φαεινή” ιδέα να προβώ σε κάποια παραβατική πράξη μπροστά σε αστυνομικούς προκειμένου να με συλλάβουν και να κοιμηθώ στο κρατητήριο που σίγουρα θα ήτανε καλύτερο από το παγκάκι. Τότε διαπίστωσα έκπληκτος ότι ακόμα και η αστυνομία δεν είχε καμία…διάθεση να ασχοληθεί μαζί μου!»

Δείτε βίντεο:

Παράλληλα, ο 45χρονος έκανε αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα με οδηγίες για παρασκευή σκευασμάτων από βότανα και σχολίαζε τις νέες ταυτότητες τονίζοντας πως είναι κατά.

Δείτε βίντεο:

Ελεύθερος μέχρι την δίκη

Αέρα ελευθερίας αναπνέει ξανά ο 45χρονος ο οποίος ζει μαζί με την οικογένειά του σε λαγούμι κοντά στο χωριό Μάννα της Ορεινής Κορινθίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, μετά την παρουσία του ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί, αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την ημέρα που θα γίνει η δίκη του.

Δείτε βίντεο:

Στο δικαστήριο Κορίνθου κατέθεσε έγγραφο που τον εμφανίζει να έχει ψυχολογικό πρόβλημα που τον καθιστά ανάπηρο σε ποσοστό 67% και ζήτησε εξέταση από πραγματογνώμονα. 

Τι δήλωσε

Όταν βγήκε από το δικαστικό μέγαρο ο 45χρονος προχώρησε σε δηλώσεις σχετικά με την κατάστασή του στους δημοσιογράφους.

«Έχω βγει με αναπηρία, έχω χαρτί από τα ΚΕΠΑ και με 15 χρόνια στο Δημόσιο θα έπρεπε να έχω βγει στη σύνταξη», είπε.

«Έρχεται μια κοινωνία που σε έχει καταστρέψει και ύστερα ζητάει τα ρέστα τι δεν έκανες καλό» πρόσθεσε.

Σχολίασε και την άρνησή του να κάνει τεστ DNA προκειμένου να εξεταστεί το ενδεχόμενο αιμομιξίας.

«Δεν αρνήθηκα μόνο τη διενέργεια DNA, αρνήθηκα και τη βιομετρική εξέταση λόγω της πίστης μου», είπε. Ωστόσο, πηγές αναφέρουν πως ίσως να αλλάξει την απόφαση του για την συγκεκριμένη εξέταση.

Μιλώντας για την γυναίκα και τα παιδιά του τα οποία αναζητούνται ακόμα και σε μοναστήρια είπε πως δεν γνωρίζει που βρίσκονται. Για τον 15χρονο γιο του που βρίσκεται στο Παίδων και φυλάσσεται από αστυνομικούς είπε πως «το παιδί μου κρατείται  με άρρωστα παιδιά, ενώ είναι υγιές».

Ο 45χρονος ανέφερε πως δεν ξέρει το λόγο που καλείται να απολογηθεί καθώς, όπως ισχυρίζεται δεν έχει πειράξει κανέναν.

Σχετικά με την εργασία του είπε «χάρη τούς κάνω που δουλεύω αφού είμαι ανάπηρος». Ο 45χρονος αναφέρεται στην εργασία του στο τομέα καθαριότητας στο δήμο Ερέτριας την οποία έκανε εξ’ αποστάσεως με όλα τα τελευταία μέσα της τεχνολογίας. Ωστόσο, από σήμερα έχει τεθεί σε αργία από την εργασία του.

Μάλιστα, μίλησε και για τα άτομα που γνώρισε μέσα στα κρατητήρια, τους οποίους αποκάλεσε «αδικημένους της ζωής».

«Αδέρφια, δεν σας ακούνε, γυρίστε τους την πλάτη. 

Το ψυχιατρικό νόσημα

Ο Μανώλης Καλαιτζιδάκης πέρασε νωρίτερα το κατώφλι του δικαστηρίου Κορίνθου προκειμένου να απολογηθεί για απείθεια και παράβαση του νόμου για την υποχρεωτική εκπαίδευση των παιδιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ενώπιον του ανακριτή, κατέθεσε έγγραφο, το οποίο τον εμφανίζει να έχει ψυχιατρικό νόσημα σε ποσοστό αναπηρίας 67%. Μάλιστα, ο ίδιος ζήτησε γνωμάτευση από πραγματογνώμονα σχετικά με το πρόβλημά του. Τα χαρτιά ήταν σε ισχύ μέχρι το 2020 και έπρεπε να είχαν ανανεωθεί. Ωστόσο, όπως υποστήριξε ο 45χρονος, αυτό δεν έγινε λόγω του κορωνοϊού, αν και είχε περάσει από επιτροπή.

Το αίτημα καταχωρήθηκε και αναμένεται να εξεταστεί.

ΒΙΝΤΕΟ: https://www.newsbreak.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙ-ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ ΘΑ ΚΥΝΗΓΗΘΟΥΝ !!!!!!!!!
    ΟΛΟΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΝΑ.

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΠΡΟΜΗΝΥΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ………

    ΙΔΩΜΕΝ !!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ