Κωνσταντίνα Μητσοτάκη: Η 28χρονη σεφ της Βουλής αποκαλύπτει τα πιάτα που προτιμούν οι πελάτες της

0
7614

Για τα πιάτα που προτιμούν οι «απαιτητικοί» πελάτες της και για τη μακρινή συγγένεια με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη μίλησε, μεταξύ άλλων, η σεφ του ελληνικού κοινοβουλίου στο Secret των «Παραπολιτικών».

«Ο κόσμος της Βουλής τρέχει σε πολύ γρήγορους ρυθμούς. Οι βουλευτές και οι εργαζόμενοι θέλουν να σερβιριστούν γρήγορα, να τελειώσουν το φαγητό τους, να κατέβουν να συνεχίσουν τη δουλειά τους ή να μιλήσουν στο Κοινοβούλιο. Προσπαθώ με την ομάδα μου τα πιάτα να είναι όσο το δυνατόν πιο προσεγμένα και να έχουμε άλλες γεύσεις! Ο κόσμος στο Κοινοβούλιο δεν θέλει κάθε μέρα γκουρμέ. Θέλει και απλές γεύσεις, καθημερινές», αναφέρει στην εφημερίδα η 28χρονη Κωνσταντίνα Μητσοτάκη.

Must η γαλλική φασολάδα

Όπως λέει, «οι Στέφανος Κασσελάκης και Νίκος Ανδρουλάκης γευματίζουν συχνά στο εστιατόριο, όπως και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, αλλά και ο Βασίλης Στίγκας και ο Δημήτρης Νάτσιος».

»Ο Αλέξης Τσίπρας προτιμά να παραγγέλνει στο γραφείο του, ενώ κάποιες φορές έχουν γίνει παραγγελίες και από το πρωθυπουργικό γραφείο», πρόσθεσε η Κωνσταντίνα Μητσοτάκη. «Οι πελάτες είναι πολύ πιο απαιτητικοί σε σχέση με τα άλλα εστιατόρια. Υπάρχουν παραγγελίες όπως κοτόπουλο medium rare ή χοιρινό, δύο κρέατα που πάντως δεν παίρνουν βαθμό ψησίματος», συνεχίζει,.

Τα πιάτα της που είναι must στο ελληνικό Κοινοβούλιο «είναι η γαλλική φασολάδα. Είχε γίνει χαμός με την cassoulet, δεν περίμενα να αρέσει  τόσο. Το δεύτερο είναι το κοτόπουλο γιακιτόρι και το τρίτο τα μοσχαρίσια μάγουλα με πουρέ και τρούφα».

Η 28χρονη σεφ, που έχει σπούδασε στη Le Monde και έχει μακρινή συγγένεια με τον πρωθυπουργό, αφού ο πατέρας της ήταν δεύτερος ξάδελφος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, δηλώνει πως ασχολήθηκε με τη μαγειρική χάρη στους γονείς της, και ειδικά στον πατέρα της που την προέτρεψε να κάνει αυτό που αγαπά.

πηγή: topontiki.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ