Θετικός στον κορονοϊό ο Άλμπερτ Μπουρλά… «ευτυχώς, έχω κάνει την τέταρτη δόση…»

7
1191

Νοσεί με ήπια συμπτώματα ο CEO της Pfizer.

Ο επικεφαλής της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, γνωστοποίησε με δήλωσή του, ότι νοσεί από κορονοϊό. Έχει κάνει τέσσερις δόσεις του εμβολίου κατά της COVID-19 και ξεκίνησε ήδη την αντιική αγωγή PAXLOVID.

«Θα ήθελα να ενημερώσω το κοινό, ότι βρέθηκα θετικός στην COVID-19. Είμαι ευγνώμων, που έχω κάνει τέσσερις δόσεις του εμβολίου των Pfizer-BioNTech. Νιώθω καλά και έχω πολύ ήπια συμπτώματα. Έχω ξεκινήσει αγωγή με PAXLOVID. Είμαι σε απομόνωση και ακολουθώ όλα τα μέτρα προστασίας για τη δημόσια υγεία» αναφέρει στη δήλωσή του.

Επίσης, ο Άλμπερτ Μπουρλά προσθέτει: «Είμαι σίγουρος ότι θα έχω γρήγορη ανάρρωση. Μετά από δύο χρόνια προσπαθειών να αντιμετωπίσουμε αυτόν τον ιό, είμαι ευγνώμων για τις άοκνες προσπάθειες των συναδέλφων μου στην Pfizer, που εργάστηκαν για να γίνουν τα εμβόλια και οι θεραπείες διαθέσιμες, τόσο σε εμένα όσο και στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ας τρέξουν γρήγορα οι υπήκοοι του Μητσοτάκη για την 4η και για προκρατήσεις για την 5η και 6η δόση του….»επικαιροποιημένου» εμβόλιου.

  2. ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΥΤΥΧΩ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ 15ΔΟΣΗ,.,ΣΥΝ ΤΑ ΝΕΑ MRNA ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ..ΣΥΝ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ

    .ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΡΑΓΕ ΕΙΜΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ..Η ΘΑ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΒΕΛΑΖΩ????ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΟ

    • Μεγάλε ξέρεις τι έχουν τα εμβόλια και δεν μας το λες να τα φτιάξουμε και εμείς να οικονομίσουμε;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ