Ξεσάλωσαν στο twitter με την συνάντηση Μπάιντεν – Μητσοτάκη στον Λευκό Οίκο

0
386

Ο Κυριακος ζει το American dream .Πήγε απλά να εξασφαλίσει το μέλλον του.
Όλα τα υπόλοιπα, να’χαμε να λέγαμε.
Μας πουλάνε ιστορία και σημαιάκια μπας και νιώσουμε λίγο πατριώτες για να περνάνε τα συμφέροντα τους..
Το θέμα είναι ότι έχουμε μείνει μόνο στην ιστορία

#Μητσοτακης

Ο #Μητσοτακης πήγε στο #Μπαιντεν σα επαρχιώτης βουλευτής της δεκαετίας του ’50. Πάλι καλά που δε του είπε κιόλας, “ιδού πρόεδρε οι ταπεινοί σας δούλοι”! Είχε και το θράσος να χαρακτηρίσει ως πείραμα την Αθηναϊκή δημοκρατία, αυτός που κυβερνά ωσάν δικτατορισκος!

Το πρωθυπουργικό αεροπλάνο τους χώρεσε όλους ή για τους υπόλοιπους Τάκηδες βάλανε c130 στρωματσάδα;
#Μητσοτακης

Ο Μπαιντεν έδωσε εντολη για προμήθεια στο Κογκρέσο 600 πλεξούδες σκόρδα
#Μητσοτακης

Για να καταλάβω, ο Μητσοτακης θα συναντηθει με τον Μπαιντεν στο Οβάλ γραφείο, εκει που η Μονικα έκανε πίπες στον Μπιλ Κλίντον;

Αν αφήσεις Μητσοτάκη και Μπάιντεν μόνους τους στο δρόμο χωρίς να τους έχει δώσει κανένας οδηγίες και επιστρέψεις μετά από 2 μέρες, θα είναι ακριβώς εκεί και θα περιμένουν να έρθει κάποιος να τους πει τι να κάνουν, δεν θα έχει κουνηθεί κανείς.

Πήγε στην Αμερική, υποσχέθηκε πως θα αγοράσει αεροπλάνα για την υπεράσπιση της χώρας και σε ολόκληρη την συνέντευξη τύπου δεν τόλμησε ΟΥΤΕ ΜΙΑ φορά να αναφέρει το όνομα Τουρκία.

Κορόιδα.
#Μητσοτακης

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας μιλάει σε άπταιστα Αγγλικά, μπροστά στην ομογένεια ενώ η ομιλία του έπρεπε να είναι σε άπταιστα Ελληνικά να μην χρειάζεται να τα διαβάζει κιόλας. Πάλι ρεζίλι μας έκανε. #Μητσοτακης

Ούτε ένα μπράβο απο τον Μπαιντεν στον Μητσοτακη για την εμφάνιση της Αμάντας Γεωργιαδη στην Eurovision, ενώ άμα ήταν κανένας Ισπανός πρωθυπουργός στη θέση του Μητσοτακη, θα τον είχε ταράξει. #eurovisiongr

Η Ελλάδα είναι ο πιο αξιόπιστος εταίρος των ΗΠΑ σε ένα ιδιαίτερα ταραχώδες μέρος του κόσμου. Με τον Πρόεδρο Μπάιντεν θα συζητήσουμε για την ενίσχυση της στρατηγικής μας διμερούς συνεργασίας, για τον συνεχιζόμενο πόλεμο στην Ουκρανία και τις επιπτώσεις του στην ευρωπαϊκή ήπειρο.

Ο #Μητσοτακης στο Κογκρέσο θα μιλήσει λόγω των 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση και η δεξίωση θα γίνει για αυτόν τον λόγο.
Αυτό που θέλουν είναι να του πουλήσουν κι άλλα αεροπλάνα.

Και σιγά που δεν θα αγοράσει.
Μόνο ψώνια ξέρει να κάνει.
ΠΑΝΤΑ με δικά μας λεφτά.

πηγή: olympia.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ