Ο Γιώργος Παπανδρέου χόρεψε τη «συννεφιασμένη Κυριακή» μετά την ήττα στις εκλογές (ΒΙΝΤΕΟ)

4
879

Ζεϊμπέκικο χορεύει ο Γιώργος Παπανδρέου μετά την ήττα στις εκλογές ΚΙΝΑΛ από τον Νίκο Ανδρουλάκη. Το τραγούδι «Συννεφιασμένη Κυριακή»του Βασίλη Τσιτσάνη.

Με ζεϊμπέκικο ο Γιώργος Παπανδρέου δέχτηκε τη σαρωτική ήττα του από τον Νίκο Ανδρουλάκη στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ. Ειδικότερα, ο Γιώργος Παπανδρέου βρισκόταν σε μαγαζί στα Εξάρχεια μετά τα αποτελέσματα.

Ο ηττημένος στις εκλογές ΚΙΝΑΛ επέλεξε να χορέψει ένα ζεϊμπέκικο. Υπό τους ήχους του τραγουδιού «Συννεφιασμένη Κυριακή» ο Γιώργος Παπανδρέου χόρεψε χαμογελαστός, με φίλους του να χτυπούν παλαμάκια και να τον επευφημούν.
Το ζεϊμπέκικο του Γιώργου Παπανδρέου (βίντεο)

Σε ανάρτησή του στα social media ο Γιώργος Παπανδρέου έγραψε: «Δεν υπάρχουν νικητές και νικημένοι, μόνο αγωνιστές…». Το βίντεο με το ζεϊμπέκικο μετά την ήττα στις εκλογές ΚΙΝΑΛ κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μαμά…. μια συνεφιασμενη Κυριακή …..με πρόδωσαν οι φίλοι μου και δεν είμαι καλά….τι να κάνω;;;να χορέψεις Γιωργάκη παιδί μου ένα νταλκαδιαρικο λεβεντικο ζεμπεκικο όπως ο πατέρας σου ο καραμπουζουκλης και θα σου φύγουν οι πικρες…..ναι μαμά αυτό θα κάνω….

  2. Μπορεί ο Γιωργάκης να μην τα κατάφερε στην πολιτική αλλά στο ζεμπεκικο του βάζω άριστα. Κρίμα που δεν ήμουν εκεί με τη φίλη μου για να του χτυπάμε παλαμάκια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ