ΦΩΤΟ-BINTEO Ανάρπαστο το «ντοματάκι γλυκό» από την Κω στο πρωινό Mega! (Το βάζο με τα πιατάκια δώρο από τον Δημήτρη Χόνδρο)

8
5186

Η πρωινή ενημέρωση του Mega τρώει ντοματάκι γλυκό της Κω σε πιατάκια της Κω!

Ο αγαπητός φίλος Δημήτρης Χόνδρος πέρα από τις εικόνες για τις ομορφιές του νησιού που παρουσιάζει σε κάθε ευκαιρία στη δουλειά του, αποφάσισε να μυήσει σιγά σιγά τους συναδέλφους του στο κανάλι (και το τηλεοπτικό τους κοινό) στις Κωακές παραδοσιακές γεύσεις (οι οποίες δεν είναι και λίγες).

Όπως είπε, ο ίδιος, το φρέσκο «ντοματάκι γλυκό» φρόντισε να φέρει από πρόσφατο ταξίδι του στο νησί ο, επίσης καλός φίλος, Βαγγέλης Μαθάς, συνοδευόμενο μάλιστα με πιατάκια του γλυκού «σουβενίρ» από το νησί για να κερνάνε τους επισκέπτες – καλεσμένους στο στούντιο…

 

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πως γίνεται ο Ιορδάνης από τα πράσινα καφενεία και την οδο Χαριλάου Τρικούπη 50 να προπαγανδίζει υπέρ Μητσοτάκη. Το είδαμε και αυτό.Καλα η Ανθή πέρασε τι πέρασε με την υγεία της και κανένα μύνημα δεν έλαβε. Και οι δύο επιτίθενται καθημερινά στην διαφορετική άποψη. Κατά τα άλλα είναι έγκριτοι δημοσιογράφοι τα παιδιά.

  2. Εκπληκτικοί και ο Ιορδάνης και η Ανθή… Με το χιούμορ τους με τα σοβαρά τους και ενημερωμένοι….
    Οσο για τον ΧΟΝΔΡΟ….. Άπαιχτος!!!!! Μπράβο του… Σοβαρός… Με χιούμορ όπου χρειάζεται. Ενημερωμένος!!!!! Και το σπουδαιότερο!!!!!!. Σε κάθε ευκαιρία… Διαφημίζει το νησί του… Όμορφα και απλά!!!!
    Αυτά να τα βλέπουν κάποιοι..
    Ολ τα άλλα….. Είναι κακίες και ζήλιες..

  3. δεν έχει προηγούμενο. Πατριώτης με όλη τη σημασία της λέξης

  4. Έτσι, σοβαρός, ενημερωμένος, με χιούμορ, με επίγνωση του λειτουργήματός του και λάτρης του νησιού μας.
    Την ώρα που οι άλλοι χαριεντίζονταν με το πιατάκι και το ντοματάκι έριξε και την μπηχτή του στην κυβέρνηση!
    I Love Kos!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ