ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Η πιο γλυκιά καλημέρα με λουκουμάδες του Τάκη στο ΚΑ-ΜΕΛΙΑ, του πιο ξακουστού λουκουματζή!!! Ανάρπαστοι ενόψει Αγίου Ανδρέα & όχι μόνο…

Κοντσέρτο για λουκουμάδες...

7
3560
Συνεργάτης aegeanews.

ΔΕΊΤΕ ΦΩΤΌ και ΒΊΝΤΕΟ

Στον πολύ ζεστό και φιλόξενο χώρο του ΚΑΜΕΛΙΑ συναντήσαμε το πρωί τον κ. Τάκη και τον κ. Δημήτρη ενόψει της γιορτής του Αγίου Ανδρέα και το καθιερωμένο έθιμο των λουκουμάδων.
Οι πεντανόστιμοι και ξακουστοί όχι μόνο στο νησί μας, αλλά και σε όλο τον κόσμο λουκουμάδες του κ. Τάκη Χατζηπυλιώτη, με την παλιά παραδοσιακή συνταγή (τους ξεκίνησε με την παραδοσιακή ανατολίτικη συνταγή η γιαγιά, συνέχισε να τους φτιάχνει η μαμά Καλλιόπη και τους τελειοποίησε ο Τάκης), αλλά και προσαρμοσμένη, αναλόγως και στις σημερινές συνήθειες των νέων (με σοκολάτα κλπ), διατηρούν αναλλοίωτη την γεύση τους, βασισμένη στα πρώτης ποιότητας αγνά υλικά αλλά κυρίως στο μεράκι, την τεχνική και την αγάπη που βάζει σε όλα τα στάδια παρασκευής τους.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι κάθε χρόνο τον χώρο επισκέπτονται μαθητές από τις σχολές τις Κω, αλλά και το γεγονός ότι παιδιά που έχουν μένουν πλέον μακρυά τηλεφωνούν για διευκρινίσεις και λεπτομέρειες…τις οποίες δίνει απλόχερα ,γιατί θέλει η παράδοση αυτή να συνεχιστεί και να γίνει γνωστή σε όλα τα μέρη της γης.
Είμαι σίγουρη πως με τις φωτογραφίες που θα δείτε και τα βίντεο ,θα ανυπομονείτε να γευτείτε αυτούς του υπέροχους λουκουμάδες ,γιαυτό σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να δίνετε τις παραγγελίες σας στο 22420 25145 μέχρι και την παραμονή του Αγίου Ανδρέα (29/11) ,γιατί όπως είναι λογικό ανήμερα (30/11)λόγω  της μεγάλης ζήτησης και αναμονής δεν θα μπορούν να γίνονται δεκτές παραγγελίες.

 

 

 

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο καλύτερος στην Ελλάδα και στον κόσμο μακράν ο καλύτερος ντροπή στο πολιτικό σύστημα μας που δεν τον αναγνωρίζει

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ