«Μπούληδες» και «αριστερούληδες» (ΒΙΝΤΕΟ)

1
1733

Οι φωτογραφίες είναι, πάνω – κάτω (λίγα χρόνια πριν ή μετά) από εκείνη την περίοδο που ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, πήγε στη Νισυρο και είδε τον Πάνο Καμμένο. Τότε που είχε «την αίσθηση ότι ήταν ένας μπούλης», όπως εξομολογήθηκε σήμερα.

Την εποχή που ο πρωθυπουργός πήγε στη Νίσυρο όταν έλεγες κάποιον «αριστερούλη» είχες την «αίσθηση» πως θα γίνει σαν τους «παλιούς αρχισυνδικαλιστές,  τους παλιούς μακρυμάλληδες νέους της δεκαετίας του 70, που μπαίνανε στα αμφιθέατρα και συγκινούσαν, συνεπαίρνανε τους συμφοιτητές τους με επαναστατικές προτάσεις για να αλλάξουν την κοινωνία», οι οποίοι κατέληξαν να «διαχειρίζονται το σύστημα». Ενδεχομένως, «να έχουν ξυρίσει τα γένια και τα μαλλιά να τα έχουν κόψει» και «να έχουν  βάλει τις γραβάτες τους».

Η «αίσθηση» άλλες φορές αποδείχθηκε σωστή και άλλες φορές λανθασμένη. Έτσι είναι αυτά. Τα χρόνια πέρασαν και ο Πάνος Καμμένος δεν αποδείχθηκε «μπούλης», σύμφωνα με την εκτίμηση του Αλέξη Τσίπρα. Υπάρχουν, πάντως, ορισμένοι «αριστερούληδες» που «διαχειρίζονται το σύστημα» και δεν έβαλαν γραβάτες.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αμφότεροι μπούληδες πλουσιόπαιδα με 0 ένσημα κ.λ.π. και ειδικά ο κομμουνιστής γιατί ντρέπεται να λέει ήμουν και είμαι κομμουνιστής και χρησιμοποιεί τον ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ όρο αριστερός;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ