ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ «Κύλησε» αστικό λεωφορείο του Δήμου από την αφετηρία & κατέληξε στην παραλία παρασέρνοντας παρκαρισμένο ΙΧ (Ευτυχώς, δεν είχαμε θύματα…)

35
9540

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ευτυχώς, δεν είχαμε θύματα…

Το ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις 9 απόψε το βράδυ, όταν ο οδηγός της αστικής συγκοινωνίας του δήμου είχε μόλις βγεί από το συγκεκριμένο όχημα (το οποίο είχε ήδη αποβιβάσει τους επιβάτες και ανέμενε στην αφετηρία) οπότε διαπίστωσε ότι… άρχισε να κυλά μόνο του, χωρίς να προλάβει να αντιδράσει. Το λεωφορείο με την κλίση του οδοστρώματος κύλησε προς την παραλία, χτυπώντας ένα παρκαρισμένο ΙΧ (τύπου smart) και αφού «έκοψε» την εικονιζόμενη τσιμεντένια κολώνα και έσπασε τη σιδερένια μπάρα κατέληξε στην παραλία ακριβώς από κάτω (μπροστά από την αστυνομία).

Ευτυχώς που εκείνη την ώρα δεν υπήρχαν άνθρωποι στα οχήματα και που δεν περνούσε κανένας περαστικός.

Οι υλικές ζημιές επίσης ήταν ελάχιστες.

Παρόμοιο ατύχημα ακριβώς συνέβη -όπως μας είπαν υπάλληλοι της επιχείρησης- και πριν από τέσσερα χρόνια, αρχές της τουριστικής περιόδου στο ίδιο σημείο.

Και τότε -όπως και τώρα – χρησιμοποιήθηκε η μπουλντόζα του δήμου με χειριστή τον Α. Βρούβα, σηκώνοντας το μπροστινό μέρος του λεωφορείου με ιμάντα και στην συνέχεια ανέλαβε ο οδηγός βγάζοντας το με την όπισθεν, μιας και δεν είχε ιδιαίτερη ζημιά…(βίντεο)

20161005_213546_resizedatixima-leoforeio

35 ΣΧΟΛΙΑ

  1. …. κάποιοι τρέχουν σαν τρελοί και δεν τους καίγεται καρφάκι για τα οχήματα. Έχουν σίγουρο μισθό και επιδόματα που οι άλλοι εργαζόμενοι δεν τα βλέπουν ούτε στον ύπνο τους…

  2. Κάθε φορά οι επιλογές γίνονται με παραταξιακά κριτήρια και αριθμό ψήφων……

  3. ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΥΛΗΣΕ ΓΙΑΝΝΗ? ΠΕΡΙΕΡΓΟ!!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΗΦΟΡΑ, ΙΣΙΩΜΑ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΛΩΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ? ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ ΕΔΩ.

  4. …..Πρωτα ακινητοποιουμε με ασφαλεια ενα οχημα. Μετα το ασφαλιζουμε με χειροφρενο και επιλεγουμε μια σχεση στο κιβωτιο η πρωτη η οπισθεν. Σβηνουμε το κινητηρα και αποβιβαζομαστε προσεκτικα απο το οχημα

  5. Πως να το ξερω ρε Τακη μου? Οταν εμπαινα στα λεωφορεια αυτα ειχαν ταχυτητες με μοχλο σαν του ….γαιδαρου !!

  6. Οι < <πατριώτες>> της Κω ετοιμάζονται.Με αφορμή τα προσφυγόπουλα και τις αγωνίες των γονιών ξεκινούν τις αναταραχές στο Νησί.Θα ακολουθήσουν συμπλοκές με Πακιστανούς,διαμαρτυρίες για κλείσιμο του χοτ-σποτ,φωτιές κ.λ.π. Ότι έμεινε όρθιο από πέρυσι θα το τελειώσουν φέτος. Όλα αυτά αποφασίστηκαν προχτές σε γνωστές και άγνωστες επιτροπές…

  7. Ότι σε αυτόν τον χώρο επιβιβάζονται και αποβιβάζονται παιδιά από το σχολικό λεωφορείο του 7ου δημοτικού. Καλό θα ήταν να δείξουν σοβαρότητα και υπευθυνότητα οι αρμόδιοι.

  8. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΑΙΣΘΗΤΑ ΟΙ ΡΟΕΣ ΤΩΝ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ;

    Μέχρι τον Αύγουστο του 2015 και την επίσκεψη Καμμένου στην Κω (όπου οι αγανακτισμένοι κάτοικοι τον έκαναν… ομελέτα), η Κως ήταν σταθερά πρώτη στις… προτιμήσεις των εξ’ Ανατολών απρόσκλητων. Τις επόμενες ημέρες της… ομελέτας, οι ροές ήταν μηδενικές και μέχρι σήμερα παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα – σε σχέση βεβαίως με τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου. Τυχαίο; Για να δούμε… Μετά την Κω, τα… πρωτεία –και με μεγάλη διαφορά από το δεύτερο νησί- στις… προτιμήσεις των απρόσκλητων τα πήρε η νήσος Λέσβος – την… προτιμούσε σχεδόν το 50% των εισερχομένων. Μέχρι τις προηγούμενες ημέρες, οπότε υπήρξαν τα γνωστά γεγονότα με τον ξεσηκωμό των κατοίκων, τον εμπρησμό του hot spot από τα ίδια τα «προσφυγάκια», τις κομμουνιστικές προκλήσεις με την σημαία και τα λοιπά. Αίφνης, μετά από τα παραπάνω γεγονότα, οι ροές προς την Λέσβο έγιναν σχεδόν… μηδενικές! Κι αυτό τυχαίο; Δε νομίζω! Είναι προφανές, ότι υπάρχει υπόγεια σύνδεση μεταξύ των φασουλήδων των Αθηνών και των Τούρκων δουλεμπόρων (άλλωστε και τα δύο μέρη έχουν κοινά αφεντικά, την Νέα Τάξη Πραγμάτων…), που λειτουργεί κατευναστικά όποτε και όπου δημιουργούνται εντάσεις στην από δω πλευρά! Συμπέρασμα: Όποιοι αγωνίζονται κάτι κερδίζουν! Όποιοι είναι παθητικοί, φορτώνονται όλο το βάρος!

  9. 304 «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 24ΩΡΟ, ΤΑ 214 ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ

    Ποιος είπε ότι δεν υπάρχει… κατανόηση των Τούρκων δουλεμπόρων για τους Τσιπροβλαμμένους δοσιλόγους των Αθηνών και υπόγειες διασυνδέσεις; Αφού, λοιπόν, γέμισαν ασφυκτικά τα νησιά και οι λακέδες της Μέρκελ αντιμετωπίζουν προβλήματα στα νησιά, οι… μπερεκέτηδες Τουρκαλάδες στέλνουν τα πολλά «προσφυγάκια» από τα ανοιχτά σύνορα του Έβρου. Έτσι, το τελευταίο 24ωρο μας… προτίμησαν συνολικά 304 «προσφυγάκια», εκ των οποίων τα 214 πέρασαν από τον Έβρο. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου πέρασαν «μόνο» 90 «προσφυγάκια», 88 στην Χίο και 2 στην Κω, ενώ σε Λέσβο και Σάμο οι ροές ήταν μηδενικές. Σύμφωνα με τα σημερινά στοιχεία της Αστυνομικής Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου ο αριθμός των ευρισκομένων στη Λέσβο είναι 5.389, στη Χίο 4.126 και στη Σάμο 1.325 και συνολικά στα τρία νησιά του βορείου Αιγαίου φτάνουν τους 10.840.

  10. Και για τον υπόλοιπο κόσμο;ολοένα και πιο κάτω…Tην πρόταση της κυβέρνησης για το ειδικό μισθολόγιο των δικαστικών λειτουργών παρουσιάζει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στους προέδρους των Ανωτάτων Δικαστηρίων. Στην αρχή της συνάντησής τους στο Μέγαρο Μαξίμου ο Τσίπρας τόνισε ότι έγινε μια ουσιαστική προσπάθεια να διατηρηθούν χωρίς καμία μείωση οι ισχύουσες αμοιβές για τους δικαστικούς υπαλλήλους. Ακόμη, ανέφερε ότι γίνεται προσπάθεια για «μία αναδιάρθρωση που δίνει μια προοπτική δικαιοσύνης με βάση τις δημοσιονομικές δυσκολίες που έχουμε». Ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για μια μεταρρύθμιση που «θα δώσει τη δυνατότητα να αποτυπωθεί με δικαιοσύνη η δυνατότητα εξέλιξης και σε κάποιες περιπτώσεις οι αναγκαίες αυξήσεις στους μισθούς εκείνων των λειτουργών που βρίσκονται στην κορυφή της πυραμίδας». Κατά τον Τσίπρα, είναι αναγκαίο αυτό να γίνει, γιατί «πράγματι τα τελευταία πέντε χρόνια της κρίσης υπήρξαν πολύ μεγάλες μειώσεις που απαξιώνουν τον ρόλο λειτουργών που διαχειρίζονται πάρα πολύ κρίσιμα ζητήματα». Πάντως, έσπευσε να επισημάνει ότι «ακόμα βρισκόμαστε σε μια περίοδο προσαρμογής και οι δυνατότητες που έχουμε είναι περιορισμένες». Εντούτοις, κατέληξε, «προσπαθούμε με αίσθηση δικαίου […] να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα». Εξάλλου, ο Πρωθυπουργός απολογήθηκε στους προέδρους των Ανωτάτων Δικαστηρίων που «καθυστέρησε να ανταποκριθεί στο αίτημά τους για συνάντηση εδώ και μια εβδομάδα».

  11. Οτι πριν απο τεσσερα χρονια εγινε παρομιο ατυχημα ειναι εντελως αστοχο και προβοκατορικο,δεν χρειαζονταν το ρεπορταζ καταγραφει δεν κανει αναδρομες,απλα πραγματα.

    • είναι στοιχείο του ρεπορτάζ. Και μάλιστα έκανε εντύπωση ακόμα και στην αστυνομία πως είχε καλυφθεί τότε στο άψε σβήσε. Τωρα αν δεν σε συμφέρει είναι δικό σου θέμα. Βγες και διάψευσέ το.

      • το μετρο.Στοιχειο του ρεπορταζ ειναι κατι που εγινε πριν τεσσερα χρονια και το συνδεεις με το τωρα: Mαλλον εσενα δεν σε συμφερει φιλε.

        • Ωραία. Θα καταργήσουμε το ιστορικό των συμβάντων. Και δεν θα ρωτάνε τα ΜΜΕ αν έχει ξαναγίνει παρόμοιο συμβάν στις υποθέσεις. Επειδή χάσατε το μέτρο και … σας συμφέρει η αλήθεια. Ήμαρτον.

  12. RE ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΗΛ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΠΗ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΣΕ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΕΥΤΥΧΩΣ ΝΑ ΛΕΜΕ ΠΟΥ ΕΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΑΠΑΡΙΕΣ

  13. Αυτοί οι άνθρωποι ειναι επαγγελματίες οδηγοί; Με πείρα ; Σε αυτους εμπιστευόμαστε τα παιδιά μας;και δεν ειναι μονο αυτο ;εχουν γινει και αλλα επεισόδια που εχουν που δεν τα μαθαίνουμε ποτε

  14. Για όλα, λοιπόν, τα στραβά και τ’ ανάποδα που συμβαίνουν στη χώρα, φταίνε οι… αστυνομικοί! Που εκτός των άλλων είναι και «φασίστες», όπως δήλωσε χθες σε τηλεοπτική εκπομπή βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ («η αστυνομία χρειάζεται μηχανισμούς αυτό κάθαρσης γιατί δεν είναι δημοκρατική). Αν δείτε τα αποτελέσματα στα εκλογικά κέντρα που ψηφίζουν οι αστυνομικοί η Χρυσή Αυγή έχει υψηλά ποσοστά»). Ήταν επόμενο να φταίνε και για τα χημικά στους συνταξιούχους, όταν οι τελευταίοι επιχείρησαν να εισέλθουν στην «απαγορευμένη ζώνη», μπροστά από το Μέγαρο Μαξίμου. Άλλωστε, από τα δικά τους χέρια έφυγαν τα δακρυγόνα… Ο υπουργός Τόσκας φυσικά και δεν είχε καμία σχέση. Βέβαια… Άλλωστε «κι εγώ συνταξιούχος είμαι», όπως δήλωσε – θυμίζοντας το παλιό τραγούδι του Παπακωνσταντίνου με τα λόγια του «πονηρού πολιτευτή» προς τους αγρότες (γεια και χαρά σας βρε πατριώτες, κι εμένα οι παππούδες μου ήταν αγρότες…»). Και ο Τσίπρας –γιατί να το κρύψομεν άλλωστε;- δεν είχε καμία σχέση. Δεν ακούσατε που «οργίστηκε» και απαγόρευσε τη χρήση χημικών σε διαδηλώσεις εργατοπατέρων (γιατί οι εργαζόμενοι δε συμμετέχουν…) και συνταξιούχων; Μάλιστα! Και ποιος είπαμε ότι έχει απαγορεύσει τη διέλευση μπροστά από το Μαξίμου; Κι αυτό το έκαναν από μόνοι τους οι αστυνομικοί ή μήπως οι… ανεύθυνοι για όλα πολιτικοί;

  15. Πάλι καλά που αποφυγαμε τα χειρότερα……όλα τα υπόλοιπα που γράφονται είναι μλκιες!!!!!!!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ