Τα χάλια τους… Αντί να κλείσουν τις λακκούβες ασχολούνται αν είναι μεγαλύτερες του Δήμου ή της Περιφέρειας!!!

32
19069

Στη μικροπολιτική είναι πρώτοι… Αλλά αφού τους ψηφίζει ο κόσμος τι να πει κανείς

«Στο Δημοτικό οδικό δίκτυο της Κω, μεγάλο οδοιπορικό της ῾Πρώτης Εκδοσης῾

Στην Κω έχει και καλές λακούβες ;

Μαστιχάρι, Κέφαλος, Καρδάμαινα, Αμπάβρης, Αντιμάχεια, Ακτή Ζουρούδη, Λάμπη, Μαρμάρι, Πλατάνι, Τιγκάκι, Μαρίνα, Μακρυγιάννη, Ελ. Βενιζέλου, Εθνικής Αντιστάσεως, Αβικο και γενικά όπου και να σταθείς αυτά που θα δεις στο δημοτικό οδικό δίκτυο της Κω δεν περιγράφονται εύκολα με λόγια!

Η «Πρώτη Εκδοση» από την πρώτη στιγμή που ανέβηκε στη δημοσιότητα το θέμα με την λακούβα στον επαρχιακό δρόμο της Κω, εντόπισε πολλές περίεργες συμπτώσεις και πρωτοφανή ένταση. Επειδή στην μάχιμη δημοσιογραφία έχουμε πολλά χρόνια είπαμε να το ψάξουμε λίγο.

Θέσαμε στον Δήμαρχο Κω Θεοδόση Νικηταρά ερωτήματα :

-εργάζεται στον Δήμο Κω η δαιμόνια camerawoman ;

-αληθεύει ότι έχει προσληφθεί ως σχολική καθαρίστρια ;

-αν Ναι, ποιο σχολείο καθαρίζει και σε ποιο ωράριο ;

Ο Δήμαρχος Κω δεν μας απάντησε αλλά εμείς θα επιμείνουμε.

Το δεύτερο που μας έθεσαν υπόψιν αναγνώστες μας από την Κω ήταν ότι στο νησί το δημοτικό οδικό δίκτυο έχει τα μαύρα χάλια του αλλά όλα τα τοπικά ρεπορτάζ αφορούν μόνο τον καλύτερο δρόμο που έχει το νησί και είναι ο επαρχιακός δρόμος.

Σκεφτήκαμε, μια ακόμη σύμπτωση ή υπερβολές των αναγνωστών μας που επικοινώνησαν μαζί μας;

Ετσι κάναμε οδοιπορικό στους δημοτικούς δρόμους της Κω.

Το αποτέλεσμα είναι αποκαλυπτικό!

Τα χάλια του δημοτικού οδικού δικτύου της Κω δεν έχουν προηγούμενο.

Αυτό που είδαμε πραγματικά μας εντυπωσίασε. Κρατήρες παντού !

Είναι τεράστιο το ρεπορτάζ που κάναμε και εκατοντάδες τα απίθανα που η κάμερα μας έχει αποτυπώσει.

Ένα μικρό δείγμα δίνουμε σήμερα στην δημοσιότητα και θα χρειαστούμε πολλές μέρες για να παρουσιάσουμε το χάλι του δημοτικού οδικού δικτύου στο σύνολο του και στο μεγαλείο του.

Στις συμπτώσεις, λοιπόν, προσθέστε και μια ακόμη : Στην Κω, το μόνιμο ρεπορτάζ αφορά μόνο τις λακούβες των ῾῾άλλων῾῾

      

Πηγή: Στο Δημοτικό οδικό δίκτυο της Κω, μεγάλο οδοιπορικό της ῾Πρώτης Εκδοσης῾ – Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου (protiekdosi.news)

32 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ!
      ΣΗΚΩΣΤΕ ΜΑΝΙΚΙΑ!
      ΑΡΓΗΣΑΜΕ!

    • Φορέας Υλοποίησης Κινητοποιησης Ισχυροποιησης Αντιμετώπισης- Αφύπνισης-Αποκατάστασης.
      Φ.Υ.Κ.Ι.Α.
      Όλα τα κακώς κείμενα με φωτογραφίες δημοσιευμένα εδώ!Κι αν υπάρχει αιδώς θα ευαισθητοποιηθούν.

  1. Χαχαχα Είναι για γέλια και για κλάματα δεν πειράζει να τους φάτε στη μάπα αλλά 5 χρονάκια για να βάλετε μυαλό ο δρόμος του Πυλιου θα φτιαχτεί στις επόμενες εκλογές

  2. το ότι η άσφαλτος ανοίγει τρύπες με μια βροχή;
    από πού αγοράζουμε…; καί σέ τί τιμή;
    αν δεν αγοράζουμε μήπως το προσωπικό του Δήμου δεν κάνει;; είναι για άλλες εργασίες;
    έχεις καί ΟΤΕ ΔΕΗ, κάθε 3 και λίγο σκάβουν.
    μην μιλήσω για το βιολογικό. όπως όπως… για να βγάλουν και περισσότερο κέρδος

  3. Νικηταρά τώρα ξεκινάει το τρέξιμο. Τώρα έχει ξύλο. Εσυ τι νόμιζες ότι θα χρησιμοποιείς τη Κυβέρνηση και τη Περιφέρεια και από πίσω πόλεμο ; Γιατί καλά λέμε για το τι ΔΕΝ έκαναν οι άλλοι. Όταν όμως εσυ δεν έχεις κάνει ούτε τα βασικά αλλά καρφώνεις αυτούς που σε ευεργέτησαν υπάρχει πρόβλημα!

    Καλοφαγωτη ξεκινήσαμε!!!

  4. ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΡΑΠΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΤΙ ΣΚ@@Α ΚΑΝΟΥΝ….ΣΤΙς ΕΦΗΜΕΡΊΔΕΣ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ…ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ, ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΦΑΚΗ ΩΣ ΕΙΡΗΝΟΠΟΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ….ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ… ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΣΤΕΙΟ ΤΟ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ)
    ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  5. προεκλογικά δεν έλεγαν οτι το έργο τους ήταν οι ασφλατοστρώσεις ? και εμεις τους πιστεψαμε και τους ψηφισαμε ? και πιστευετε εσεις οτι αυτη την τακτικη αφου δεν θα την συνεχίσουν? Το να λένε λενε οτι έχουν κάνει έργα χωρις να κάνουν αλλα το μόνο που κάνουν να ειναι να διορίζουν φίλους και γνωστούς στην ΚΩΑΝ για να τρώνε με χρυσα κουτάλια ..?Αφου είδαν οτι πέτυχε το κόλπο το συνεχίζουν…εμεις τους το επιτρέψαμε και τώρα γκρινιάζουμε ΓΙΑΤΙ ? καλα κάνουν και κοροιδευουν και δίνουν ψίχουλα στον λαό για να του ρίχνουν στάχτη στα μάτια…ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ
    ΝΑ ΜΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ…ΤΑ ΘΕΛΑΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΑΜΕ …ΥΠΟΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΗΣ ΚΩΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ…ΥΠΟΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΙΝΟΥΝ 37 ΧΙΛ ΣΕ ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΠΗΑΓΝ ΚΑΙ ΤΑ 37 ΣΤΙΣ ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΡΓΑ….

  6. στο Μαρμάρι δρόμοι που έχουν γίνει μετά τις εκλογές έχουν βγάλει χόρτα. Δεν επιβλέπει κάνεις τούς εργολάβους και αυτοί κάνουν την χειρότερη δουλειά

  7. Έκλεισαν την Επιχαρμου για ένα μήνα για να φτιάξουν το πεζοδρόμιο.
    Ο δρόμος ήταν εντάξει.
    Όποιος δεν πιστεύει μπορεί να το δεί.
    Όταν είσαι η Αφρική της Ευρώπης το δείχνεις με έργα.

  8. Βαγγέλη μάζεψε πέντε δέκα εθελοντές και αρχίστε να κλείνετε λακκούβες με το φορτηγάκι. Ας τολμήσουν να σας κάνουν μηνύσεις και να πουν ότι είσαστε στημένοι θα έρθω κι εγώ μαζί σας!

  9. το οποίο αναρτάται πάνω σε μικρό φορτηγό 3,5τον. Όπως ο σταθμός μεταφόρτωσης ,το πλυντήριο κάδων ,το πολυμηχανημα RAM με διαφορά εξαρτήματα του στο εργοτάξιο. δημαρχε φτανει η ξαπλα.

  10. ο φωτισμός?
    δεν υπάρχει προγραμματισμός. δεν έχουμε άτομα και εκεί τελειώνουν όλα.βρες λύση. κάθε χειμώνα τα ίδια. έλεος.

  11. Εύχομαι να γίνει και κανένα ρεπορτάζ από εφημερίδα για τους παράνομους σκουπιδότοπους που (εν γνώση του) ο δήμος εδώ και χρόνια κάνει τα στραβά μάτια. Εμείς όσο και να το αναφέρουμε το θέμα, τίποτα δεν γίνεται διότι και τα δημοτικά φορτηγά αδειάζουν μπάζα εκεί.

  12. Mα δεν είναι υπέροχο το νησί και δρόμοι του?! Είστε όλοι σας πολύ πίσω! Δήμαρχος, έπαρχος και περιφερειάρχης ετοιμάζουν το αστικό τοπίο για την νέα έκδοση του Survivor, Kos edition 2024!!! Βέβαια, δεν θα μπορούσε να λείπει ο υδάτινος στίβος, ο οποίος είναι ήδη κατασκευασμένος ακριβώς μπροστά από τον Σκλαβενίτη!

  13. Τελικά αυτοί οι άχρηστοι, ανίκανοι και αρπαγες που μας διοικούν, μόνο πανούκλα που δεν μας έφεραν ακόμα!!!

  14. Στο εργοτάξιο υπάρχει μηχάνημα με τον εξοπλισμό του που φορτώνεται σε φορτηγό 3,5 τόνων για άμεση και τελειωτική επούλωση των λακουβων , αγοράστηκε με τα λεφτά των Δημοτών αλλά ο Δήμος προτιμα τους εργολάβους , γιατί εκεί είναι το ψωμί. Φάτε άπληστοι αφού τα βόδια σας ψηφίζουν όλους εσάς τόσα χρόνια .

  15. Μπορεί να σας βεβαιώσει η κυρία δαιμόνια reporter ότι έχει λάβει τηλέφωνο από τα γύρω νησιά για να βρεθεί στα προβλήματα όπου δεν είναι λίγα όπως δρόμοι καρμανιόλα στη θέα όπου έχουν βρεθεί διάφοροι οδηγοί . Τουριστες που επιλέγουν τα νησιά μας γιατί διακοπές και φεύγουν νεκροί όντως οι δαιμόνια ρεπόρτες χριστοφή χαρίκλεια μπορεί να φέρει και να αναδείξει αρκετά προβλήματα όπου υπάρχουν και στα γύρω νησιά

  16. Δεν είναι οδοί αυτοί,τα έχουμε πει ότι οι περισσότεροι μικροί και μεγάλοι εγκαινιάστηκαν επί Χούντας,ο Κεντρικός απ τον Εθνάρχη και μόλις πριν μισή ώρα ο Χρυσοχοίδης είπε στην ΕRΤ ΝΕWS ,απόψε 23/1/24 ,βάλτε το στις 1 επανάληψη,ότι σχεδόν σε όλη την Ελλάδα οι υποδομές είναι ίδιες και πολλαπλασιάστηκαν τα οχήματα.
    Στο νησί επικράτησαν κάποια συμφέροντα που θέλουν το Νησί να έχει την ταυτότητα του ποδηλατικού προορισμού, πετσοκόβοντας άγαρμπα όλα τα στενά,δρόμους,κεντρικές λεωφόρων .
    Στους περισσότερους οδούς το αμάξι που περνάει έχει μία παλάμη δεξιά και μία αριστερά σαν χώρο αντίδρασης σε κάποια αναποδιά..
    Παραμύθια, σας βαρέθηκαν όλοι…η Χώρα έχει πάρει την κατηφόρα,έγινε το Νησί αποικία και όποιος μιλήσει θέλει το κακό του Τουρισμού.
    Δυστυχώς δεν γίνεται να έρχονται ποδηλατώντας απ την Ευρώπη και την Στερεά,ούτε απ τα γύρω νησιά.

    • Σε παρακαλώ μπορείς να αναφέρεις ένα ατύχημα ενώ ο οδηγός τηρούσε τα όρια και τα σηματα στους δρόμους;Είσαι αστείος όταν αναφέρεσαι στη χούντα.Ο επαρχιακός φτιάχτηκε επι επάρχου Γωμμου της ΝΔ .Ο άνθρωπος έδωσε μάχη προσωπικη με συμφέροντα διαφόρων που δεν ήθελαν να πλαταίνει ο δρόμος.Όταν το κύριο αίτημα των Κωων είναι γήπεδα με πλαστικό χλοοτάπητα,να πάρουν καμία προμήθεια η να διοριστούν ,τι ακριβώς περιμένεις;Όσο για τον τουρισμό απλά αν δεν υπήρχε δεν θα είχαμε τα υπόλοιπα προβλήματα.Ούτε δρόμους θα θέλαμε ούτε τίποτα.Ούτε κατοίκους θα είχε το νησί μιας και θα έφευγαν όπως παλιά για άλλες χώρες και πολιτίες.Βέβαια θα σύμφερε η Φτωχια τις πλούσιες 5-6 οικογένειες που τα είχαν μαζέψει όλα.Τους υμνητές των Ιταλών και της Χούντας

  17. Στην Κέφαλο δεν ανεβήκατε για νά κάνετε αυτοψία,γιατί θά έπρεπε νά φέρετε μαζί σας τρακτέρ με τά χάλια πού έχουν οι δρόμοι , έχω μια απορία , τόσα λεφτά που μαζεύει ο δήμος Κω ,που πάνε και δεν το κάνετε πρότυπο νησί,στο βαρέλι χωρίς πάτο; ή υπάρχουν πολλά αρπακτικά;

  18. Χατζηχριστοφης Αντιδήμαρχος εργοταξιων κλπ Που είσαι ρε μεγάλε από τον Οκτώβριο κρυφτηκες? Σε 10 ημέρες θα πρέπει να είχαν κλειστεί οι λακκούβες. Δεν ζήτησε κανείς αφαλτοστρωσεις που δεν θα γίνουν λακκούβες να κλείσετε ζητήσαμε. Η ανοχή τελείωσε!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ