Παράνομο παρκάρισμα προκάλεσε κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Ακτη Κουντουριώτη σήμερα το πρωί

11
17287

Τα όρια της υπομονής τους, δοκίμασαν σήμερα το πρωί οι οδηγοί που διέσχιζαν το παραλιακό μέτωπο του κέντρου της πόλεως, καθώς κυκλοφοριακό κομφούζιο προκλήθηκε για λίγη ευτυχώς ώρα, εξαιτίας ενός παράνομα σταθμευμένου οχήματος, επί της Ακτής Κουντουριώτου, λίγα μόλις μέτρα από το Δημαρχείο της Κω. Ο ασυνείδητος οδηγός που στάθμευσε προσωρινά στο οδόστρωμα δεν επέστρεψε σε εύλογο χρονικό διάστημα και προκάλεσε με την οδηγική συμπεριφορά του, την άμεση παρέμβαση της δημοτικής αστυνομίας, που του αφαίρεσε τις πινακιδες κυκλοφορίας, ενω στο περιστατικο επενέβησαν αργότερα η τροχαία Κω όπως και πολίτες-διερχόμενοι οδηγοί οι οποιοι έδωσαν την λύση και μετατόπισαν με τα χέρια τους το όχημα, ωστε να ξεμπλοκάρει ο δρόμος και να αποκατασταθεί η κυκλοφορία και να περάσει το λεωφορείο. Το συμβάν έγινε το πρωί της Παρασκευής και προκάλεσε ένα μικρό χαμό αφού ήταν ώρα κυκλοφοριακής αιχμής…

Πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. νομίζετε μερικοί ότι ανάβοντας τα αλάρμ δεν υπάρχει πρόβλημα. Αφαίρεση τις πινακίδες για ένα μήνα και βαρβάτο πρόστιμο για να μην το ξανακάνει αυτός αλλά και όποιος άλλος το έχει κατά νού. Ναι, μεγάλο λάθος το στένεμα του λιμανιού αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι παρκάρουμε κλείνοντας τον δρόμο. Ευτυχώς που δεν χρειάστηκε να περάσει ασθενοφόρο για επείγον περιστατικό.

  2. Μου αρέσει η μουσική υπόκρουση…λες κι έρχεται η καταστροφή του κόσμου!!! Κατά τα άλλα, καλά κάνανε και πήρανε τις πινακίδες!!! Αν φάει και ένα καλό πρόστιμο θα βάλει μυαλό!

  3. Σε αυτό το νησί ο καθένας κάνει ότι του γουστάρει ! Αφού δεν υπάρχει έλεγχος . Ούτε Δήμος ούτε κράτος .τα ίδιο έγινε σήμερα στην βασιλέως Παύλου και στην Ιπποκρατους . Αισχος

  4. Αυτό που είχε συμβεί στην Κώ , συμβαίνει σε μας καθημερινά σε όλο το χωριό. Προπάντων στην υποτιθέμενη πλατεία που είχαμε .
    Λέμε είχαμε , γιατί δεν υπάρχει πλατεία πλέον . Παντού καταπατήσεις πεζοδρομίων από τους μεγαλοεπιχειρηματίες και βολεμένους . Παράνομα παρκαρίσματα παντού για έναν καφέ ! Ένας καφές που κάποια στιγμή θα αποβεί μοιραίος γιατί θα γίνει ατύχημα , με τα παρκαρίσματα του καφέ . Προσπαθούμε να πάμε τα παιδιά μας στο σχολείο και δεν μπορούμε να περάσουμε . Κάντε τα αυτονόητα . Που είναι η αστυνομία; Μας αφήσατε στο έλεος .

  5. Οι λευταδες!!! Δεν μπορούν να ευχαριστήθουν το καφεδάκι τούς!!! Με την ησυχία τούς! Κριμα να περπατήσουν 10 η 20 μέτρα! Να μην δείξουν και τις αμαξάρες τούς στους άλλους! Αχ ρε καλάμια πού καβαλάτε! Αλαζόνες!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ