Θλίψη για το τραγικό τροχαίο με θύμα βρέφος – «Το πήρε η γιαγιά του με ταξί και το πήγε αμέσως στο νοσοκομείο»

0
3253

Πώς έγινε το δυστύχημα με το βρέφος που παρασύρθηκε από μηχανή – Tο κρατούσε ο παππούς του αγκαλιά – Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες στο protothema.gr

Ενας εκκωφαντικός θόρυβος, μια πεσμένη μηχανή και ένα βρέφος στο οδόστρωμα. Εικόνες που κόβουν την ανάσα μεταφέρουν οι αυτόπτες μάρτυρες του τροχαίου δυστύχηματος στο κέντρο του Βόλου από το οποίο έχασε τη ζωή του ένα βρέφος μόλις τριών μηνών.

Το μωρό βρήκε ακαριαίο θάνατο όταν έπεσε από την αγκαλιά του παππού του, ο οποίος παρασύρθηκε από μια μηχανή στη συμβολή των οδών Ιάσονος και Αντωνόπουλου.

Η υπεύθυνη του καταστήματος, όπου λίγη ώρα νωρίτερα έτρωγαν ο παππούς και η γιαγιά οι οποίοι συνόδευαν το μωρό, περιγράφει στο protothema.gr την κατάσταση στην οποία αντίκρισε το αδικοχαμένο αγγελούδι μετά το δυστύχημα.

Όπως λέει, το παιδί δεν είχε ούτε γρατζουνιά αλλά ήταν μελανιασμένο με αποτέλεσμα να το αρπάξει η γιαγιά του, να το βάλει σε ένα ταξί και να φύγουν για το Νοσοκομείο δίχως να καλέσουν το ΕΚΑΒ.

«Ακούσαμε ένα ‘μπαμ’. Και μετά, μια γυναίκα που φώναζε για το παιδί της. Ήταν η γιαγιά του. Κάθονταν όλοι μαζί στο μαγαζί. Δεν είχε τίποτα το παιδί. Ούτε αίμα, ούτε γρατζουνιά, ούτε τίποτα. Είδαμε απλά ένα μελανιασμένο μωρό που είχε πέσει κάτω. Το πήρε αμέσως στα χέρια η γιαγιά του και έφυγαν με ταξί γιατί το ασθενοφόρο αργούσε. Τη μηχανή δεν την είδαμε αλλά όσοι την είδαν μας είπαν πως πήγαινε γρήγορα και έκανε ελιγμούς», λέει η αυτόπτης μάρτυρας της τραγωδίας που εκτυλίχθηκε χθες το βράδυ έξω από το μαγαζί της.

Άλλος αυτόπτης μάρτυρας του δυστυχήματος περιγράφει στο protothema.gr την πορεία της μηχανής μετά τη μοιραία παράσυρση εξηγώντας πως στη διασταύρωση υπάρχει φανάρι.

«Άκουσα έναν ήχο, βγαίνω έξω και βλέπω στο δρόμο μια μηχανή να περνά από μπροστά μου. Σερνόταν για δύο τετράγωνα. Το παιδί στη μηχανή κόρναρε σαν παλαβός. Μετά τον είδα πεσμένο κάτω. Ήταν βαριά μηχανή, πρέπει να πηγαίνε γρήγορα για να συρθεί δύο τετράγωνα. Πρέπει να έτρεχε για να προλάβει να περάσει το φανάρι. Άκουσα που έλεγαν πως το παιδί θα φύγει με ταξί γιατί δεν είχε έρθει γρήγορα ασθενοφόρο», λέει ο επιχειρηματίας ο οποίος έχει ψητοπωλείο κοντά στο σημείο του δυστυχήματος.

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ