Κως: Σοκαρισμένος ο οδηγός είδε σήμερα το πρωί το αυτοκίνητό του τρακαρισμένο

5
37080

Αναγκάστηκε να το παρκάρει εκεί επειδή έπαθε λάστιχο

Σοκαρισμένος ο οδηγός που είδε σήμερα το πρωί το αυτοκίνητό του τρακαρισμένο με σοβαρές ζημιές και αντί για Βουλκανιζατέρ Ελαστικών τώρα θα χρειαστεί Φανοποιείο και συνεργείο με τα έξοδα να είναι αυξημένα λόγω ότι έπαθε βλάβη το σύστημα διεύθυνσης.
Όλα ξεκίνησαν όταν χθες το βράδυ το συγκεκριμένο όχημα έπαθε λάστιχο στον λιμάνι επί της ακτής Κουντουριώτου με αποτέλεσμα να το παρκάρει αναγκαστικά και να τοποθετήσει το ειδικό τρίγωνο ασφαλείας για να έρθει το πρωί το συνεργείο να αλλάξει το λάστιχο. Δυστυχώς αυτό που αντίκρισε τον σοκάρισε και δεν μπορούσε να το πιστέψει αυτό που συνέβη
στο αυτοκίνητό του.
Από συμπεράσματα και από μαρτυρίες φαίνεται ότι ο οδηγός που τράκαρε το όχημα κατά τις νυχτερινές ώρες η να έχασε τον έλεγχο η να ήταν μεθυσμένος. Όλα θα ξεκαθαριστούν από κάμερες τις περιοχής η με άλλο τρόπο.
Στο σημείο ήρθε η τροχαία να καταγράψει το συμβάν.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το αμάξι του ανθρώπου ήταν κανονικά παρκαρισμένο με λάστιχο όντως … κάποιος θεωρώ μεθυσμένος τον τράκαρε άσχημα και είναι πολύ θλιβερό όλο αυτό… ψάχνοντας όμως όλα τα φανοποιεία και βλέποντας και τις κάμερες που υπάρχουν γύρω γύρω τσουπ να σου ο ένοχος… απλά τα πράγματα… και να πληρώσει και να τιμωρηθεί για τα υπόλοιπα.

  2. ……ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΜΙΑ ΡΕΖΕΡΒΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΝΑ ΕΦΕΥΓΕΣ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΚΕΙΔΑ ?

  3. Είναι μικρό το νησί… πού θα πάει … δε θα βρεθεί όποιος ήταν ? Υπάρχουν ξενοδοχεία γύρω, γύρω , καφετέριες, καταστήματα … κρίμα ο άνθρωπος να μην βρει το δίκιο του . Θα μπορούσε να είναι ο καθένας από εμάς.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ