Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: «Τι λέτε ρε παιδιά;» – Η πρώτη αντίδραση του οδηγού που λιποθύμησε και έχασε τον έλεγχο του λεωφορείου

0
8392

Όπως φανερώνει, έμαθε για το δυστύχημα στο νοσοκομείο – Φέρεται να εμφάνισε απώλεια συνείδησης…

Σοκαρισμένος δηλώνει ο οδηγός της γραμμής 23 του ΟΑΣΘ που παρέσυρε το μεσημέρι της Τετάρτης (1/11) επί της οδού Μοναστηρίου στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα τον θάνατο μίας 40χρονης και τον τραυματισμό άλλων δύο ατόμων.

«Τι λέτε ρε παιδιά; Εγώ ξεκίνησα κανονικά το δρομολόγιό μου και μετά μου είπαν στο νοσοκομείο για το δυστύχημα» φέρεται να ήταν, όπως μεταδίδει το ThessToday.gr, η πρώτη αντίδραση του οδηγού ο οποίος είναι ετών 45 και με εμπειρία άνω των δέκα ετών στο τιμόνι, εμφανίζοντας απώλεια συνείδησης.

Μετά τις ιατρικές εξετάσεις του στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, οι αρμόδιες Αρχές αναμένουν την κατάθεσή του ώστε να λύσουν το «παζλ» της μοιραίας διαδρομής, μόλις ελάχιστων δευτερολέπτων με αφετηρία τον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο οδηγός έχασε τις αισθήσεις του εν κινήσει, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα επί της Μοναστηριού και παρέσυρε δύο οχήματα, καθώς και το μηχανάκι που επέβαινε η γυναίκα.

Την ίδια ώρα στο νοσοκομείο εξακολουθούν να νοσηλεύονται δύο ακόμη άτομα με ελαφριά τραύματα, ενώ οι συνάδελφοι της άτυχης γυναίκας δηλώνουν συγκλονισμένοι από την τραγωδία.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το σημείο της σύγκρουσης:

troxai-arthrou
troxaio-mak
troxaio__2_
troxaio__3_
troxaio__4_
troxaio__5_
troxaio__6_
troxaio__7_
troxaio__8_
troxaio__9_
troxaio__1_
troxaio__11_
troxaio__10_

Πώς συνέβη το τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη

Αυτόπτες μάρτυρες του σοκαριστικού τροχαίου ανέφεραν ότι είδαν το λεωφορείο να μπαίνει ανάποδα στην οδό Μοναστηρίου και τον οδηγό να έχει γείρει πάνω στο τιμόνι, πριν πατήσει με τις ρόδες του την άτυχη 40χρονη που οδηγούσε την ηλεκτρική μοτοσυκλέτα και πριν χτυπήσει με το βαρύ όχημα το ταξί και το Ι.Χ. που βρίσκονταν στο φανάρι.

«Ο οδηγός ήταν πεσμένος πάνω στο τιμόνι όταν μπήκαμε μέσα στο λεωφορείο», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας που έτρεξε να βοηθήσει τον οδηγό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του αστικού λεωφορείου, κινείτο στην οδό Αναγεννήσεως με πρόθεση να στρίψει στη Μοναστηρίου, στο ρεύμα προς δυτικά, όταν φέρεται να έχασε τις αισθήσεις του.

Στη συνέχεια μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και προσέκρουσε όπως προαναφέρθηκε πάνω σε μία ηλεκτρική μοτοσικλέτα, ένα ταξί και ένα ακόμη αυτοκίνητο, παρασύροντας θανάσιμα τη γυναίκα οδηγό του δικυκλου.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν συνολικά δύο οδηγοί, ένας του ένας άντρας από διερχόμενο ΙΧ και ένας οδηγός ταξί.

Στη συνέχεια το αστικό λεωφορείο πέρασε πάνω από τη διαχωριστική νησίδα και κατέληξε στο απέναντι πεζοδρόμιο, κάθετα, χωρίς να υπάρχουν πληροφορίες ότι εκεί χτύπησε κάποιον πεζό.

Δείτε βίντεο: Φοβερό τροχαίο με μια νεκρή στην Θεσσαλονίκη – Τρελή πορεία από αστικό λεωφορείο

Φοβερό τροχαίο με μια νεκρή στην Θεσσαλονίκη - Τρελή πορεία από αστικό λεωφορείο

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ