Το “απίθανο” BINTEO του Απόστολου Κυριάκου με το σπουδαίο κοινωνικό του μήνυμα

5
19974

Σ’ αυτή την προεκλογική περίοδο, ολοένα και περισσότεροι υποψήφιοι Δημοτικοί ή Περιφερειακοί Σύμβουλοι επιλέγουν να επικοινωνήσουν με τους ψηφοφόρους τους μέσα απ’ τη δημοσίευση ενός βίντεο στα Μέσα Κοινωνικής τους Δικτύωσης, παρουσιάζοντας στις περισσότερες των περιπτώσεων μιαν άλλη πτυχή του εαυτού τους, άλλοι με δόσεις χιούμορ, άλλοι με αυτοσαρκασμό, ενώ δεν λείπουν και οι… cringe στιγμές με bloopers, γκάφες και αμήχανες ερωταπαντήσεις.

Σε μια τέτοια κίνηση προβολής μέσω βίντεο προχώρησε και ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της Ισχυρής Κω κύριος Απόστολος Κυριάκου, ο οποίος επέλεξε να επικοινωνήσει με τους συμπολίτες του, μεταφέροντας αφενός μεν το σπουδαίο κοινωνικό μήνυμα για την ανάγκη ενίσχυσης της οδηγικής ασφάλειας στο νησί της Κω, αφετέρου δε τις προτάσεις του, ως επιστήμονας του συγκεκριμένου τομέα, για την ενίσχυση της λειτουργικότητας των δρόμων, τις απαραίτητες κυκλοφοριακές παρεμβάσεις, τον εκμηδενισμό των θανατηφόρων τροχαίων και των τροχαίων με τραυματισμό αλλά και την απαλλαγή απ’ το οδηγικό άγχος και την ανασφάλεια.

Το σενάριο ιδιαιτέρως ευφάνταστο με ένα ζευγάρι τουριστών να απολαμβάνει την βόλτα του στην πλατεία Ανταγόρα στην πόλη της Κω βγάζοντας φωτογραφίες. Στη συνέχεια αφού τελειώνουν την βόλτα τους σπεύδουν να επιβιβαστούν στο μοτοποδήλατο που έχουν ενοικιάσει για τις ημέρες παραμονής τους, με την κυρία του ζεύγους να μην φοράει το κράνος της και να το περνά στο χέρι της.

Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται “όλως τυχαίως” ο κ. Κυριάκου ο οποίος καλημερίζοντάς τους, τους συστήνει να φορέσουν τα κράνη τους διότι όπως λέει χαρακτηριστικά “ατυχήματα μπορούν να συμβούν ακόμη και στην επόμενη γωνία”. Οι τουρίστες τον ευχαριστούν, η κυρία φορά το κράνος της και συνεχίζοντας ο καθένας την πορεία του, περνάμε στη δεύτερη φάση του βίντεο με τον κ. Κυριάκου να αναφέρει τους προσωπικούς του στόχους για την ενίσχυση της οδηγικής ασφάλειας στο νησί μας, αλλά και ολα όσα θα ήθελε ο ίδιος να προσφέρει σ’ ένα νησί που έχει πολλές φορές πονέσει απ’ την άδικη απώλεια ανθρώπων στην άσφαλτο.

Ένα προεκλογικό σποτ από έναν υποψήφιο όπως ο Απόστολος Κυριάκου, που με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της οδηγικής ασφάλειας σε Ελλάδα και εξωτερικό, μένει στην ουσία στέλνοντας ένα ηχηρό και πεντακάθαρο μήνυμα που τόσο έχουμε ανάγκη σε τοπικό επίπεδο. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ !

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Δημιουργία – παραγωγή: Kos Live Studio

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. τι θα πεις στον χλιμιντζουρα επικεφαλης σου που ξςσκισε το δρομο μπροατα απο την πειραιως

  2. ΕΙΤΕ ΒΓΕΙΣ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΒΓΕΙΣ,Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΘΑ ΣΙΥ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ,ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ.ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΝΟ.

  3. Τυχερος ο δημαρχος που σε εχει διπλα του.Και τυχερος που απεφυγες την ρουφα.

    Τοσο εξυπνο βιτεντακι μονο τα ανοικτα μυαλα τα προσφερουν.

  4. θέλουμε κιαλλα, μην σταματάς. Κυρίως για την νεολαία. Άσχετα με ποιόν κατεβαίνεις, βγει δεν βγει, προχώρα έτσι. Βοήθησε τους να ανοίξουν τα μάτια και τα μυαλά τους. Μπράβο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ