Αναγνώστης: Τα φρεάτια στον ασφαλτοστρωμένο δρόμο στο Πυλί αποκαταστάθηκαν

24
17751

Για τους <βιαστικούς> που έσπευσαν να βγάλουν φωτογραφίες για τα <επικίνδυνα» φρεάτια, όπως βλέπετε κι εσείς έχουν αποκατασταθεί.

Αναγνώστης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Από λάσπη να πετά στο Νηκιταρά ο Κυρίτσης και τα παπαγαλάκια του άλλο τίποτα ένα πρόγραμμα να μας πη ξέχασε δεν τον ενδιαφέρει μόνο να βγη δήμαρχος Νηκιταρα πάλη βλέπω με μεγάλη διαφορά αχ Γιωργάκη το χάσαμε το παιχνίδι

    • Δηλαδή θες να μας πεις ότι εσύ αντιπροσωπεύεις τα Αμανιού Κάτσε κάτω ρε!!! τέσσερα χρόνια αυτή η Δημοτική Αρχή που ήτανε με δύο αντιδημάρχους στο Πυλι Δεν τους είδαμε καθόλου τώρα εκλογικά τους βλέπουμε καληνύχτα!!!

    • Θυμαμαι καποιον γνωστο που εκανε παρατηρηση για τα φωτα στον επαρχιακο οτι ειναι επικινδυνα. Τωρα που ολοκληρωνεται το εργο ειδατε πως γινονται. Και οι ΓΛΥΦΤΕΣ του Τεως ξερνανε χολη μπας και κερδισουν καποια ψηφο. Αμ δεν. Ετσι χανονται ψηφοι. ΓΛΕΙΩΔΗ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ.

      • Απορία προς "Τα καραγκιοζακια του Τεως εκτιθενται ανεπανορθωτα."

        Δηλαδή εσείς είστε ευχαριστημένοι από την τωρινή εικόνα του Επαρχιακού!??

        • Τα παραπ[ονα στον ΕΠΑΡΧΟ και με το δικιο σας.
          Δεν ακουσα ομως κανενα να παραπονεθει για τα φωτα στον συνεταιρισμο που απο θαυμα το βραδυ δεν εχουμε θρηνησει θυματα.
          Και αυτο ανηκει στο επαρχειο.

  2. δεν φτανει η λασπη να φτιαξεται τα φρεατια?
    αν οχι ελατε να σας δωσουμε τριωροφα ασχετα ανθρωπακια

  3. Τον δρομο στο Πυλι εχετε δει πως τον εστρωσαν? με το φτυαρι θα εστρωνε καλυτερα!! αθλια δουλεια, δεν πιστευω να πληρωθουν κιολας ε?

  4. ΕΧΘΕΣ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΡΙΧΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΞΑΛΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟΤΕ Κ ΛΙΓΟ ΤΩΡΑ

  5. Συμφωνούμε όλοι πιστεύω ότι δεν πρόκειται για ασφαλτόστρωση αλλά για πασαλειμματα της κακιάς ώρας! Τα φρεάτια επισκευάστηκαν ακριβώς γιατί κάποιοι έβγαλαν φωτογραφίες!!! Απόδειξη αυτού, είναι ότι έφτιαξαν μόνο τα φρεάτια που φωτογραφήθηκαν ενώ άλλα , σε άλλους δρόμους του νησιού που καλύφθηκαν με πίσσα, παραμένουν χωμένα!!

  6. Einai ntaksei twra Ilia!
    Teliopieithike to ergo tis parataksi sou!
    Tis parataksis pou sas stirizei esas ston AO PILIOU.
    Tosa leuta pernete kathe xrono min sas ta kopsei o kirtsis!

    • Ελληνικά δεν γνωρίζεις ρε βλάκα? Όλοι εδώ γράφουν στην γλώσσα μας. Εσύ Πακιστανέ?

  7. Έκοψε είναι στην Τουρκία θέλω να δω που θα πάει στο πυλι για αγκαλιές και φιλία χαχαχαχαχαχαχ

    • εδώ τολμά και πάει ο Κυρίτσης στο Πυλί που φτιάξανε τότε το χοτ σποτ και έφεραν και τα ματ ξύλο και μετά το έπαιζε ανηξερος ξυπνάτε ρε πυλιωτες ρε τι σας εκαναν όλα τα ξεχάσατε μα όλα όμως πόσες φορές πρέπει να βγει αυτός για να βλέπετε τι άλλη ….. θα κάνει

      • Εχεις και εσυ το ….δραμα σου..χαχαχαχαχαχ
        χαμενα τα χεις……8 Οκτωβρη αλλαζουμε σελιδα στο νησι….με ΓΙΩΡΓΟ ΚΥΡΙΤΣΗ!!

  8. Ντροπη λίγο πριν τις εκλογές να μας μιλάτε για ασφαλτόστρωση …..τι είναι τούτο δηλαδή που έγινε ?Ντροπη και αίσχος γιατί αυτά είναι πεταμένα χρήματα των πολιτών….χωρίς καμία επίβλεψη ,….χωρίς τα προαπαιτουμενα και έχετε θρασσος , μας θεωρείται Βλάκες

  9. προς όλους εσάς που βρίζετε γιατί θίξαμε το Δήμαρχο σας, αναλογιστείτε, οτι θυμήθηκε τους δρόμους στο Πυλι αλλά και το Πυλι γενικότερα, 2 εβδομάδες πριν τις εκλογές!!!! Εάν η νοημοσύνη σας, σας επιτρέπει να είστε υπερήφανοι ενω θα έπρεπε να είχατε καταλάβει ήδη ότι σας έχουν για κορόιδα, τότε μπράβο σας!! Αυτός σας αξίζει!!! Να σας φτύνει κι εσείς να τα γλύφετε!!!

    • Στο Ζηπαρι ο ΤΕΩΣ έστρωσε τους δρόμους ΔΕΚΑ μέρες προ εκλογών. Και άφησε ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΟΛΟΝΑ της ΔΕΗ με τις αντιρίδες κατά μεσής του σκοτεινού δρόμου. Έγινε και ολόκληρο θέμα για αυτήν την εγκληματική αμέλεια.
      Και βγαίνεις ΑΣΧΕΤΕ ΜΠΑΚΛΑΒΑ της κακιάς ώρας να σχολιάσεις κάτι που είναι πολύ πιο καλύτερο από το ΤΙΠΟΤΑ?
      ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΕ ΜΠΑΚΛΑΒΑ.

  10. Στο Ζηπαρι ο ΤΕΩΣ έστρωσε τους δρόμους ΔΕΚΑ μέρες προ εκλογών. Και άφησε ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΟΛΟΝΑ της ΔΕΗ με τις αντιρίδες κατά μεσής του σκοτεινού δρόμου. Έγινε και ολόκληρο θέμα για αυτήν την εγκληματική αμέλεια.
    Και βγαίνεις ΑΣΧΕΤΕ ΜΠΑΚΛΑΒΑ της κακιάς ώρας να σχολιάσεις κάτι που είναι πολύ πιο καλύτερο από το ΤΙΠΟΤΑ?
    ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΕ ΜΠΑΚΛΑΒΑ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ