Σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο στον επαρχιακό| Στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα ο οδηγός του δικύκλου

3
21856

Σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο σημειώθηκε γύρω στις 2 και τέταρτο το μεσημέρι  στην επαρχιακή οδό λίγο πριν τη στροφή του Λινοπότι.

Ειδικότερα ΙΧ που ερχόταν από κάθετο δρόμο, συγκρούστηκε με δίκυκλο που κατευθυνόταν από χωριά προς Κω.

Ο οδηγός του δικύκλου διακομίστηκε στο νοσοκομείο Κω, ευτυχώς με ελαφρά τραύματα.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ γίνονται ατυχήματα σε αυτόν τον κ**όδρομο, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!! Μήπως η μείωση του ορίου ταχύτητας από μόνη της δεν αρκεί; Μήπως ο Επαρχιακός, λέω μήπως, χρειάζεται κάτι παραπάνω από μερικές πινακίδες που στη τελική δεν πρόκειται ποτέ να σέβονται μερικοί κλ**όμαγκες-δολοφόνοι; Μήπως θέλει κάτι παραπάνω από φωτισμό, που ούτως ή άλλως όλοι ξέρουμε ότι αν ποτέ ολοκληρωθεί τις περισσότερες νύχτες δεν θα δουλεύει;
    Σας λέει κάτι η λέξη ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ; Κατάργηση των εκατοντάδων εισόδων-εξόδων με δίκτυο παράδρομων, ανασχεδιασμό των επικίνδυνων διασταυρώσεων με περισσότερες κυκλικές πορείες και 2+1 λωρίδες όπου είναι δυνατόν για ασφαλείς προσπεράσεις!

    • Όλοι από τους ίδιους δρόμους περνάμε.Δεν κουτσουλάμε όλοι.Αν τηρείς τους κανόνες όλα θα είναι καλά.Το θέμα είναι οι ηλίθιοι εγκληματίες που κυκλοφορούν ανάμεσα μας.Κακομαθημένοι άσχετοι.Δεν έχουν γονείς ήθελα να ήξερα;οικογένειες να ενδιαφέρονται Γιαυτο τα ζώα;Αν θέλουν να αυτοκτονήσουν ας το κάνουν πέφτοντας από το γκρεμό όχι ανάμεσα μας παρασύροντας ανθρώπους που θέλουν να ζήσουν και έχουν ανθρώπους να τους αγαπούν.

    • Ότι και να φτιαχτεί δεν θα βελτιωθεί η κατάσταση. Ίσα ίσα που αν δουν καλό δρόμο θα πηγαίνουν με όσο πάει το γκάζι. Και λίγα ατυχήματα γίνονται και τυχεροί είναι αρκετοί που γλιτώνουν το θάνατο. Δεν αξίζει κάτι καλύτερο σε αυτό το λαό, και πολλά έχουν. Τριτοσκομικός λαός, η μόνη διαφορά με την Αφρική είναι ότι εκεί βλέπεις στο δρόμο αριστερά και δεξιά τα απομεινάρια των τροχαίων επειδή δεν μπορούν να τα μαζέψουν. Ε και εδώ κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ