Αναγνώστης: Έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα στους φωτεινούς σηματοδότες λόγω έλλειψης συγχρονισμού

14
12976

Έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα στα φανάρια στο ύψος του Cocoon,
Το φανάρι της Eurobank γίνεται κόκκινο για τα οχήματα που πάνε προς χωριά, γεμίζει ο δρόμος οχήματα που βγαίνουν από την πόλη με αποτέλεσμα όταν το φανάρι της Μητροπολίτου Ζαχαρία και μετά της Ιακώβου Ζαράφτου γίνει πράσινο να περνάνε ελάχιστα αυτοκίνητα και πολλά περισσότερα «αναγκαστικά» με κόκκινο.

Κάτι πρέπει να γίνει ώστε τα φανάρια να συγχρονιστούν και το γεγονός ότι πέφτει το ρελέ στα φανάρια της Eurobank και τα ξανά ανάβουν, δεν βοηθά καθόλου.

Αναγνώστης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και για να λέμε τα σύκα, σύκα και την σκάφη σκάφη το πρόβλημα στο φανάρι είναι από την τελευταία θητεία Κυριτση που ούτε αυτός ασχολήθηκε για τουλάχιστον ενάμιση χρόνο που έσβηναν κάθε λίγο και λιγάκι τα φανάρια…
    ΆΧΡΗΣΤΟΙ ΌΛΟΙ!

    • Ποτε θα γινει η ΝΥΧΤΑ του Αγιου ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ?
      Χρονια τωρα πληρης συσκοτιση στην στροφη στα φαναρια του συνεταιρισμου.
      Ανεβαινοντας για χωρια σε στραβωνουν τα φωτα των οχηματων προς πολη.
      Και στροφη ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ.
      Ποιος ΛΟΓΟΔΟΤΕΙ για αυτο?

    • ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ 9 ΧΡΟΝΙΑ.ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΕΝΑΣ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ 4ΠΛΑΣΙΑ ΕΡΓΑ ΣΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ.

  2. Και με μια απευθείας ανάθεση μερικών εκατοντάδων ευρώ Θα λυθεί το πρόβλημα!!!

    • Αφου ο κυριτσης σου δεν εκανε τιποτα απο οτι λενε στο νησι,τραβα τωρα εσυ να κανεις τον τροχονομο,για λογαριασμου του κυριτση.

  3. Δεν είναι μόνο ο συγχρονισμός αλλά και πόσα κεριά έχουν οι λάμπες, δύναμη δέσμης φωτισμού. Οι περισσότερες έχουν 40 κεριά παλαιού τύπου!!! Ούτε στα δέκα μέτρα δεν φαίνονται.

  4. Νομίζω το 2009. Έχουν περάσει 14 χρόνια και από τότε κανείς δεν έχει κάνει τίποτα! Το ίδιο και στα φανάρια στην διασταύρωση για Πλατάνι – Πελεζίκι! Έχουν υπερβολικά πολύ χρόνο κόκκινο ανάμεσα στις αλλαγές, με αποτέλεσμα να μην κινείται για πολύ χρόνο κανένας! Και τα οποία πληρώσαμε δήθεν για «έξυπνα»…! Και παρ όλα μπορεί να ανάψει πράσινο για 5 δευτερόλεπτα στον επαρχιακό σε ώρα αιχμής! Απορώ αν δουλεύουν οι αισθητήρες πριν την διασταύρωση ή αν τους αχρήστεψαν και αυτούς!

    • Έκανε κάτι για να λύσει το πρόβλημα 4 χρόνια;;;;;;;;;;;
      Εκτός του να πηγαίνει κάποιος να σηκώνει την ασφάλεια και 3 φορές την μέρα στα φανάρια της Eurobank;;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ