Τι έξοδα έχουν 3 δημοφιλή αυτοκίνητα πόλης

0
3682
Τα αυτοκίνητα πόλης είναι ίσως η πιο δημοφιλής κατηγορία οχημάτων, καθώς οι περισσότεροι νέοι ιδιοκτήτες αναζητούν ένα μικρό και ευέλικτο όχημα για τις μετακινήσεις τους όπου να συνδυάζει χαμηλό κόστος απόκτησης και μειωμένα ετήσια έξοδα συντήρησης!

 

Πόσο όμως κοστίζουν 3 δημοφιλή αυτοκίνητα, τόσο για αγορά όσο και για τα πάγια έξοδά τους όπως το service και η ασφάλεια αυτοκινήτου;

 

Fiat Panda – All Time classic!

Το Fiat Panda αποτελεί το all time classic όχημα της Ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας στην μικρή κατηγορία!

 

Είναι ένα όχημα best seller με υψηλές πωλήσεις που συνδυάζει συμπαγείς διαστάσεις, χαμηλό κόστος απόκτησης και αρκετά μειωμένα ετήσια έξοδα σε συντήρηση καθώς και στην ασφάλεια του αυτοκινήτου.

 

Το κόστος απόκτησης ενός Fiat Panda ξεκινάει από τις 13.600€ για την αρχική έκδοση και αλλάζει ανάλογα τα εξτρά που θα βάλετε ή την έκδοση που θα επιλέξετε.

 

Τα ετήσια έξοδά του είναι πολύ περιορισμένα ενώ και το service έχει ένα κόστος περίπου 120€ το χρόνο για αλλαγή φίλτρων και λαδιών.

 

Από την άλλη, η ασφάλεια αυτοκινήτου για το Fiat Panda θα σας κοστίσει από 46,45€ / εξάμηνο για τις βασικές καλύψεις της έκδοσης 0.9cc.

 

Σίγουρα αποτελεί μια value for money επιλογή καθώς με λίγα σχετικά χρήματα αποκτάτε ένα αξιόπιστο όχημα που θα σας βγάλει απροβλημάτιστα χιλιόμετρα, με όσο το δυνατόν πιο χαμηλά ετήσια έξοδα!

 

Opel Corsa – Μια δημοφιλής επιλογή!

Το Opel Corsa παράγεται εδώ και χρόνια και βρίσκεται πλέον στην 6η γενιά του! Αποτελεί μια δημοφιλή επιλογή ιδανικά για νέους που θέλουν να αποκτήσουν το πρώτο όχημά τους.

 

Το Corsa προσφέρει ό,τι θέλει ένας νέος από το αυτοκίνητό του: Σπορτίφ εμφάνιση, νεανικό εσωτερικό, αξιόλογες επιδόσεις, συμπαγείς διαστάσεις και όλα αυτά σε ένα οικονομικό πακέτο που κρατάει το κόστος αρκετά χαμηλά!

 

Η τιμή απόκτησης για το Opel Corsa ξεκινάει στις 20.900€ για την αρχική, βασική έκδοση και διαμορφώνεται ανάλογα με ό,τι εξτρά επιλέξετε!

 

Αντίστοιχα, η ασφάλεια για Opel Corsa ξεκινάει από τα 80,60€ για ετήσια συμβόλαια με τις υποχρεωτικές καλύψεις που αποτελούν τη βασική ασφάλεια.

 

Τέλος, οι βενζινοκινητήρες του Corsa χρειάζονται ένα ετήσιο service κάθε χρόνο ή κάθε 15.000 χιλιόμετρα ενώ αντίστοιχα οι εκδόσεις με πετρελαιοκινητήρα χρειάζονται συντήρηση κάθε 2 χρόνια ή 30.000 χιλιόμετρα αντίστοιχα.

Το Opel Corsa βγαίνει και σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση με υψηλότερη τιμή κι άλλα χαρακτηριστικά.

 

Αναλυτικές πληροφορίες για τις εκδόσεις μπορείτε να βρείτε και στην ιστοσελίδα της OPEL εδώ.

 

Kia Stonic – Το best seller μικρό SUV!

Το Kia Stonic μπορεί να μην είναι ακριβώς ο ορισμός ενός αυτοκινήτου πόλης, όμως αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή μικρά SUV με εκπληκτικές πωλήσεις τα τελευταία έτη!

 

Μαζί με το αδερφάκι του το Hyundai Kona (που πλέον έχει αλλάξει και ανέβηκε κατηγορία) αποτελούν ίσως το καλύτερο δίδυμο πωλήσεων του Κορεάτικου Ομίλου της Hyundai – Kia.

 

Η τιμή απόκτησης του Kia Stonic ξεκινάει από τις 18.340€ για τη βασική έκδοση με τον βενζινοκινητήρα 1200 κυβικών που αποδίδει 84 άλογα.

 

Η συντήρηση του Stonic στους βενζινοκινητήρες είναι ετήσια και κοστίζει περίπου 150€ στην αντιπροσωπεία για λάδια – φίλτρο και τους σχετικούς ελέγχους.

 

Η ασφάλεια αυτοκινήτου του Stonic θα σας κοστίσει από 41,71€ το εξάμηνο για τις βασικές καλύψεις σύμφωνα με το κόστος του asfaleies24 που βρίσκουμε στη σελίδα του Stonic.

 

Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο πολύ οικονομικό ενώ οι εκδόσεις Diesel θα σας χαρίσουν πραγματικά χιλιάδες απροβλημάτιστα χιλιόμετρα με αρκετή οικονομία στα καύσιμά σας.

 

Το ποιο αυτοκίνητο θα επιλέξετε είναι καθαρά θέμα των δικών σας αναγκών και προτεραιοτήτων. Ορίστε τις ανάγκες σας, δείτε ακριβώς τα πάγια έξοδα κάθε αυτοκινήτου όπως η ασφάλεια και τα service του και έπειτα κανονίστε ένα test drive για κάθε όχημα που σας ενδιαφέρει.

 

Στην ιστοσελίδα του https://www.asfaleies24.gr μπορείτε να δείτε το κόστος για ασφάλεια αυτοκινήτου από όλα τα αυτοκίνητα, πριν τα αγοράσετε, ώστε να γνωρίζετε εκ των προτέρων πόσο θα σας κοστίσει μια ασφάλεια που αποτελεί ίσως το μεγαλύτερο πάγιο έξοδο για ένα αυτοκίνητο ετησίως!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ