Αναγνώστης για το ατύχημα στο Λινοπότι: Τα παιδιά είχαν Άγιο

17
33675

 

Σχετικά με το ατύχημα στο Λινοπότι το απόγευμα τα παιδιά είχανε πραγματικά Άγιο.

Μόνο ο ξαφνικός θόρυβος από την πρόσκρουση του οχήματος στον τοίχο ήταν κάτι το τρομακτικό.

Πετάχτηκαν όλοι έξω.

Ευτυχώς ήταν δίπλα το προσωπικό της ιατρικής εταιρείας Medhome οι οποίοι έτρεξαν αμέσως γιατροί,νοσηλευτές κ διασώστες και πήραν με το ασθενοφόρο τους, τα δύο παιδιά τον οδηγό και την κοπέλα που φαίνονταν ότι έπρεπε να διακομιστούν άμεσα στο νοσοκομείο.

Στην συνέχεια ήρθε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τα άλλα δύο παιδιά που ευτυχώς μόνο πρώτες βοήθειες χρειάστηκαν και πήραν εξιτήριο τελικά.

Περαστικά σε όλα τα παιδιά και το κυριότερο μάτια δεκατέσσερα όλοι στον δρόμο και προσοχή στην ταχύτητα. Ειδικά υπό τις γνωστές συνθήκες.

Αναγνώστης

 

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απορώ πως καθημερινά δεν συμβαίνουν 3-4 θανατηφόρα στο νησί. Πολύ τυχεροί αρκετοί «οδηγοί». Τρεχάτε ταρίφες, υπάλληλοι rent a car, λιμουζιναδες, ακράνωτοι, επαγγελματίες, στρατιωτικοί, υπάλληλοι… τρεχάτε σαν να μην υπάρχει αύριο για να φτάσετε ένα λεπτό πιο γρήγορα στον προορισμό σας. Με κερασάκι στην τούρτα τους υποτουρίστες που πατάνε φρένο στη μέση του δρόμο μη χάσουν καμιά στροφή. Φοβερό να σκοτώνεσαι για το τίποτα πάντως, μόνο και μόνο επειδή η ρωμιοσύνη σε έχει μάθει στην επιπολαιότητα και την ανυπομονησία…

    • Ο έχων προσγειωμένας τας «φρένας» γλιτώνει από πολλά δεινά

  2. Κάποιοι τοίχοι είναι καταδικασμένοι να τους στουκαρουν τούβλα!!! Περαστικά και καλά μυαλά!!!

  3. Η στροφή αυτή πετάει λόγω φυγοκέντρου.
    Δεν είναι λίγα τα τροχαία σε αυτό το σημείο.
    ΕΓΩ όμως που οδηγώ με ήπια ταχύτητα γιατί ΔΕΝ?

    • Ποιο φυγόκεντρο; Την μία μας φταίει το φυγόκεντρο την άλλη η ανάποδη κλίση την άλλη γιατί η γραμμή είναι στραβή ρε πάτε καλά; Θα έλεγα ότι φταίει η ζέστη αλλά και τον χειμώνα τις ίδιες παπαριές λέτε η πινακίδα με το όριο ταχύτητας δεν λέει σε κανέναν τίποτα; Αν ακολουθήσετε το όριο ταχύτητας δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα.

      • Αυτό ακριβώς λέω και εγώ.
        Λόγω κλίσης του δρόμου, τρέχεις? έφυγες για άλλου.
        Εγώ με ήπια ταχύτητα γιατί ΔΕΝ?

  4. Αγιο ειχαν αυτοι που δεν ετυχε να περασουν εκεινη τη στιγμη….
    το εγκλημα στον δρομο πρεπει να τελειωσει….
    βαρυ προστιμο για παραβαση του ΚΟΚ..και αφαιρεση διπλωματος ΧΤΕΣ!!

    • Εδω που τα λεμε τετοια περιστατικα ταχυτητας που κινδυνευουν και ΑΘΩΟΙ, καλο ειναι ενα ΚΑΛΟ Ξ@ΧΕΣΜΑ σε ολους αυτους που τρεχουν.
      Ειδικα κατι αυτοκινητα με ενα ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΟ απο πανω με 4 λατινικα γραμματα που κανουν χαμηλες πτησεις και προσπερασματα 3-4 αυτκινητων με διπλη διαχωριστικη γραμμη.
      Αρε Uber που θελετε..

  5. Εδώ τρέχουν όλοι σε ράλλυ και σε επικίνδυνες στροφές μου αρέσει που έχει όριο ταχύτητας 50 και ενώ εγώ το τηρώ μου σφυράνε και με βρίζουν οι άλλοι από πίσω να προσπεράσουν.

  6. Ντροπή τους.Αν κάποιοι θέλουν να αυτοκτονήσουν να πάνε σε γκρεμό μόνοι τους.Δεν τους χρωστάμε τίποτα οι υπόλοιποι.Ντροπή και στους γονείς που μεγάλωσαν τέτοια παιδιά.Αν δεν θέλουν να τα χαρούν δεν φταίμε σε τίποτα.Κανανα ατύχημα δεν γίνεται αν ακολουθείς τα σήματα του δρόμου όσο κακός και να είναι ο δρόμος.Να τελειώνει το παραμύθι.Να τους πει καποιος ότι δεν είναι διακοσμητικά τα σήματα .

  7. Ο έχων παρακολουθήσει: Μια ταινία SCI έχει γίνει αστυνομικός,μια ταινία anatomy έχει γίνει γιατρός, έναν αγώνα F1 έχει γίνει οδηγός/ραλίστας, διαβάζοντας δύο sites έχει πολιτική άποψη, παίζοντας play station γίνεται προπονητής ποδοσφαίρου και πάει λέγοντας.Συνελθετε όλοι γιατί εάν κάποιος από εσάς που σχολιάζεται, βγεί να οδηγήσει εκτός Κω,το πιθανότερο είναι να μην ξαναγυρίσει σώος… Άντε ειδήμονες του πληκτρολογίου…

  8. ολα δουλευουν στον αυτοματο δεν υπαρχει τροχεα δεν υπαρχει αστυνομευσι προσπαθουνα λυσουν το προβλημα με στενους δρομους και συμανσεις και στο φιλοτιμο δεν πρασλαμβανουν κοσμο γιατι φοβουντε το ΙΚΑ και μεθαυριο τις συνταξεις γιατι δεν θα βρισκουν οι βολευτες να φαν ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ